Pozvánka: Krokodýlem nejen do Tovačova

10.4.2009 8:00 -zz- Zdroj: Kroměřížská dráha, o.s.

Pozvánka: Krokodýlem nejen do Tovačova

Na sobotu 9.5.2009 připravuje občanské sdružení Kroměřížské místní dráhy zajímavou jízdu z Kojetína nejen do Tovačova. Poprvé na tuto trať zavítá motorák řady M 286, přesněji M 286.1032. Kromě návštěvy Tovačova čeká účastníky jízdy exkurze v provozech Českomoravských štěrkoven Tovačov (Skašov), kam se pojede po neveřejných vlečkách. Cena za tuto jízdu je 250,- Kč.

 

 

 

Tolik nám napsal k chystané akci kmotr. A dodal: Všechno potřebné, včetně jízdního řádu najdete na stránkách http://www.prototypy.cz/tovacovka/. Ale přece jen přidávám další údaje přímo tady.

Atraktivní motorový vůz, který bude pro některé dopravním prostředkem, pro jiné navíc předmětem obdivu i objektem záznamových přístrojů rozmanitého druhu, má také svou internetovou stránku, kde se s ním můžete seznámit blíže a zejména si přečíst jeho životopis.
 
I když je i jinde, plakátek akce si můžete prohlédnout a stáhnout také u nás:
 
ZOBRAZ!
 
A pro vaše pohodlí přidávám také orientační jízdní řád:
 
 
Chcete-li se svézt, neváhejte a přihlaste se (čím dříve, tím lépe) do 3.5.2009 prostřednictvím textové zprávy na telefonní číslo + 420 776 689 487 či elektronickou poštou na adresu rosta.kolmacka@centrum.cz.

Súvisiace odkazy