People 2009 – tentokrát Zvolenské a jiné

22.10.2009 8:00 Milan Vojtek

People 2009 – tentokrát Zvolenské a jiné

I když pro některé nejsou lidsky laděné reportáže nijak zajímavé, existuje již početná skupinka těch, kteří s návštěvou lidsky laděného reportu nemají sebemenší problém a s úsměvem komentují své zvěčnění, že se stali kořistí pro jeho další díl. Pokud patříte do druhé skupiny, račte vstoupit, příspěvek k seriálu People 200x právě přichází.

Tentokrát, jak už ostatně napovídá název, zalovím na akci, která se uskutečnila 12. září ve Zvolenu a Banské Štiavnici a pokračovala následující den u portálu tunelu Kečka. A protože se seriál u mnohých setkal s opravdu kladnou odezvou, nebyl jsem jediný, kdo měl na kartě něco málo tzv. xichtoidních fotek, sešlo se mi v počítadle nakonec spousta snímků, ze kterých jsem vybíral do tohoto příspěvku.
Vím, že se někteří baví tím, že na jednom českém serveru vystavují fotky jiných šotoušů. Snímky, pořízené vesměs potají, pro které se hodí označení voyerství, ale nejsou tím pravým, ty naše peoploidní záběry jsou snad z jiného soudku a, ne ve stylu heč, podívejte, koho jsem ulovil, ale podívejte, jací jsme a jak nám bylo na akci.
Jo, a než se pustíte do nahlížení, spoluautoři reportíku, respektive autoři snímků na mou výzvu k doplnění popisů o jména reagovali slovy, že je to zbytečné. Tak jo, některé xichty znáte…. U dalších… třeba z toho bude tipovací soutěž.

Galéria