Pozvánka: Silvestrovské jízdy na Čiernohronské železnici

18.12.2009 12:00 Radim Škopec Zdroj: Čiernohronská železnička

Pozvánka: Silvestrovské jízdy na Čiernohronské železnici

Čiernohronská železnice n.o. zve všechny návštěvníky na projížďku zvláštními silvestrovskými vlaky. Jízdné ve vlaku bude stejné, jako během sezony 2009, ke každé jízdence svařené víno zdarma, bufetový vůz v provozu. Během jízdy se budou konat fotozastávky. Po příjezdu večerního vlaku do Čierného Balogu proběhne malý ohňostroj.

 
 
 
 
 
 
 
Informace pro cestující: Rezervace míst je možná na emailu radim.skopec@centrum.cz a na telefonním čísle +421 486 191 500.
 
Informace pro fotografy: V čele ranního vlaku z Čierného Balogu do Chvatimechu bude motorový vůz M21.004, v Hronci bude připojena lokomotiva Smoschewer. Z Chvatimechu do Vydrova a zpět potáhne vlak opět lokomotiva Smoschewer. Večerní vlak z Chvatimechu do Čierného Balogu bude tažen motorovým vozem M21.004. Vzhledem k zákazu vjezdu na lesní komunikaci ze Svätého Jánu do Krámu doporučujeme fotografům využít zvláštního vlaku
 
ZOBRAZ!
 
Především při jízdě z Chvatimechu do Vydrova proběhne mnoho fotozastávek a fotoprůjezdů. Souprava zvláštního vlaku bude složena z parní lokomotivy, historického vozu Ba/ú, restauračního vozu Ř21.007 a motorového vozu M21.004. Před zvláštním vlakem pojede pluhovací vlak s lokomotivou TU45.001 nebo DH120 se služebním vozem.

Těšíme se na vaši návštěvu a všem přejeme příjemné vánoční svátky a úspěšný nový rok 2010.

Nech to para tlačí! 

Súvisiace odkazy