Deň matiek na TREŽ a pozvánka na MDD

24.5.2012 18:00 Pavol Jurček Zdroj: TREŽ

Deň matiek na TREŽ a pozvánka na MDD

Mesiac máj, často označovaný ako „lásky čas“ má v sebe skrytý jeden prekrásny sviatok Deň matiek, pri príležitosti ktorého, si každý s láskou spomenie na svoju mamu. Práve tento deň si pripomenuli aj členovia Trenčianskej elektrickej železnice ďalšími jazdami električiek a príjemným prekvapením, ktoré pre mamičky pripravili.

Každá mama bola obdarovaná peknou červenou ružičkou, ako symbol lásky a úcty k materstvu. Okrem jázd spríjemnenými touto malou pozornosťou, bola sprievodnou akciou najmä pre deti a nadšencov železnice prehliadka priestorov depa, kde sú odstavené električky. Lákadlom všetkých obdivovateľov motorových vláčikov je pri každej akcii TREŽ modelová železnica, ktorá nadchne nielen tých najmenších .Obdivovať možno výstavu modelov električiek. Jazda drezinou Škoda 1201 TAXI CHZ pre nadšencov a hostí v obvode depa patrí tiež medzi veľmi obľúbenú akciu najmä medzi deťmi . Posledná jazda a oddychová pauza električiek počas Dňa matiek bola v Trenčianskych Tepliciach prispôsobená na prehliadku kúpeľného mesta, zakúpeniu kúpeľných oblátok, posedeniu pri kávičke a zmrzline neďaleko železničnej stanice. 

 

Pri tejto príležitosti Vás členovia TREŽ srdečne pozývajú na ďalšie jazdy električiek k príležitosti Dňa detí, ktoré sa bude konať 3.6.2012.

Tento krát sa sprievodné akcie budú konať aj v priestoroch železničnej stanice Trenčianske Teplice. Bude sa jednať o mini súťaže pre deti, maľovanie na tvár, trampolína, prezentácia prác na hrnčiarskom kruhu a modelovania z hliny a šperkárske práce s možnosťou vlastnej výroby keramiky či šperku. V priestoroch vestibulu bude prevádzkovaná modelová železnica ako aj výstava kartónových modelov lokomotív a električiek.

Sprievodný program v Trenčianskej Teplej ponúka prehliadku depa a vozenie drezínou. Pre deti sú pripravené sladké odmeny. 

Galéria

Súvisiace trate

  • ŽSR-122: Trenčianska Teplá - Trenčianske Teplice