DVD 7. narodeniny VLAKY.NET: S T 444.0060 do Brezovej pod Bradlom

2.5.2012 20:00 Redakcia VLAKY.NET

DVD 7. narodeniny VLAKY.NET: S T 444.0060 do Brezovej pod Bradlom

7. narodeniny VLAKY.NET sme oslávili s mimoriadnym historickým vlakom z Bratislavy do Brezovej pod Bradlom dňa 7. mája 2011. Na dnes už takmer zabudnutú lokálku z Jablonice do Brezovej pod Bradlom nás odviezol motorový rušeň T 444.0060. O tom, že program dňa bol skutočne pestrý sme sa už presvedčili vo fotoreportáži uverejnenej na našich stránkach.

Poďme sa teraz poobhliadnúť za našou 7. narodeninovou jazdou formou hýbajúcich sa obrázkov a zvukov.

 


Okrem jazdy a fotografovania vlaku si mohli naši cestujúci urobiť vychádzku na Bradlo, kde sa pri Mohyle generála Milana Rastislava Štefánika práve v deň konania našej mimoriadnej nostalgickej jazdy vlakom konala pietna spomienka pri príležitosti 92. výročia úmrtia tejto osobnosti slovenských dejín. Nemenej zaujímavou bola aj exkurzia po telese nedostavanej trate z Jablonice do Plaveckého Mikuláša.

Práve to všetko sme sa snažili zachytiť aj objektívmi našich kamier, výsledkom čoho je ďalšie DVD z produkcie VLAKY.NET:

7. narodeniny VLAKY.NET: s T 444.0060 do Brezovej pod Bradlom

Obsah DVD: 

Historickým vlakom do Brezovej pod Bradlom

Dokumentárny film o mimoriadnej jazde historického vlaku z Bratislavy do Brezovej pod Bradlom pri príležitosti 7. narodenín internetového magazínu o vlakoch a železniciach VLAKY.NET. O histórii železničnej trate Jablonica - Brezová pod Bradlom informuje sprievodný komentár k filmu. Dĺžka filmu: 40 minút.
 

7. narodeniny VLAKY.NET objektívom fotografov

Fotografie z oslavy 7. narodenín VLAKY.NET a fotozastávok organizovaných počas jazdy mimoriadneho historického vlaku.
 

Pohľad z rušňa T 444.0060 na trať Jablonica - Brezová pod Bradlom

Pohľad z motorového rušňa T 444.0060 na železničnú trať ŽSR 117: Brezová pod Bradlom - Jablonica. Dĺžka 23 minút.
 

Ukážka z filmu:

DVD bude záujemcom k dispozícií v našom narodeninovom vlaku dňa 5.5.2012 na trase Zvolen - Krupina - Šahy, ale taktiež na podujatiach Noc múzei či Celoslovenský zraz historických vozidiel na Rendezi v Bratislave. DVD je záujemcom k dispozícii aj vo VLAKY.NET Shope.

Zakúpením DVD podporujete aktivity VLAKY.NET Klubu, ďakujeme!

Súvisiace trate

Súvisiace odkazy