Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR
Na sieti ŽSR majú ku dňu 31. 01. 2005 licenciu na nákladnú dopravu na dráhe tieto spoločnosti. Pretože sa s ich vlakmi budeme iste často stretávať, pripájam zoznam.
USSK - U.S. Steel Košice, sídlo Košice, ZSSK - Železničná spoločnosť Slovensko a. s., sídlo Bratislava, TSS, sídlo Bratislava, SMD (dcérska spoločnosť Slezskomoravská dráha), sídlo Čadca, ŽsKe - Železničné stavby Košice, sídlo Košice, TRSS - Trnavská stavebná spoločnosť, sídlo Trnava, LTE - Logistik a Transport Slovakia, sídlo Bratislava, BRKS - Bratislavská regionálna koľajová spoločnosť, sídlo Bratislava, PSŽ - Prvá slovenská železničná a. s. - sídlo Bratislava, PPS - Prvá prepravná spoločnosť, sídlo Komárno, HBP - Hornonitrinske bane Prievidza, sídlo Prievidza, ELTRA - sídlo Košice, AM Tuning, sídlo Belince, ŽsBA - Železničné stavebníctvo - sídlo Bratislava, ŽDD (dcérska spoločnosť OKD - doprava), sídlo Bratislava, SŽDS - Slovenská železničná dopravná spoločnosť, sídlo Bratislava, Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, sídlo Bratislava.
Ďalší dopravcovia jestvujú na vlečkách podnikov. Je možné, že niektorí z nich si postupne vybavia licenciu aj na sieť ŽSR.
V tejto rubrike je priestor na výmenu informácií o týchto dopravcoch a ich vlakoch.
Podradené diskusné témy
bývalý prednosta RD Ža aj so svojími dôchodcami uhlie do žilinskej teplárne
z Horného Lidča do Žiliny.Ak sa mi niekedy pošťastí odfotím ich a dodám materiál na ukážku.
a pán Ďurian..napadá ma známy Honzík Novotný
v každom prípade vďaka za odpoveď
jó napíšete mi niekto niečo viac o aktivitách Lokorailu. Asi toho vozia viac než Šala - BA prístav...
To by mě taky zajímalo.
2. ktorý dopravca vozil/vozí z Dusla Šala do bratislavského prístavu?? vďaka
Lokorail.
Z čeho jsem??
O situaci na ZSCS vím dost, takže vím, že ty lokomotivy PSŽ pána Ďuriana jsou od slovenského Carga. A co s tím má společného ZSSK už vůbec nechápu.
.jako třeba přetahy ODOSu mezi Bohumínem a Chalupkami vlaků, které přiveze do Bohumína ČD-C a z Chalupek je bere PKP nebo jiný dopravce....ač do Bohumína běžně polské stroje zajíždějí..pokud máš pocit, že rozdávám rozumy, zeptej se lidí na Bohumínsku a Ostravsku....
Jak napsal Zbyněk, vysvětlení strojů ODOSu mezi Chalupkami a Bohumínem je docela prosté. Na Bohumínsku a Ostravsku se o tom běžně ví.
Máš pocit, že na přístupu ČD, potažmo ČD Cargo ke konkurenci se něco změnilo????? Vzbuď se člověče......
Něco přece jenom - s vybranou konkurencí se čile spolupracuje...jako třeba přetahy ODOSu mezi Bohumínem a Chalupkami vlaků, které přiveze do Bohumína ČD-C a z Chalupek je bere PKP nebo jiný dopravce....ač do Bohumína běžně polské stroje zajíždějí..pokud máš pocit, že rozdávám rozumy, zeptej se lidí na Bohumínsku a Ostravsku....
Kdybychom měli založit nové téma pro každého, kdo má licenci k provozování drážní dopravy, tak by nám Fórum asi narostlo do už úplně neúnosných rozměrů.
Děkuji za pochopení.