Širokorozchodné trate na Slovensku
Vitajte priatelia. V tejto diskusii nadviažem na reportáž "Široké depá". ŠRT je mojou srdcovou záležitosťou. Pracujem na nej 12 rokov od Hanisky pri Košiciach po výh. Červený Dvor. Momentálne je mojou základňou vrcholová výhybňa Slančík. Sme tu taká veľká rodina, poznáme sa skoro všetci - rušňovodiči, výpravcovia, výhybkári, traťováci. Všimol som si, že veľa členov Vlaky.net má veľké poznatky o histórii, fungovaní i vozidlách tejto, až na výnimky, výhradne "nákladnej" trati. Myslím, že tu je ideálny priestor sústrediť naše poznatky aj ostatným záujemcom. Ja sám môžem poskytnúť zopár údajov a to, čo momentálne neviem, vám môžem zistiť do niekoľkých dní. Bude mi potešením, keď sa stretneme u mňa v práci a rád vás zoznámim so skvelými ľuďmi, ktorí na ŠRT pracujú. Niektorí sú tiež členmi Vlaky.net.
Zaujímavé odkazy:
Širokorozchodné trate na Ukrajine
a hlavne službukonajúcim výpravcom tu z tých ľudí musia stávať vlasy dupkom.
Ak si niečo začneš pripúšťať,bude to pre Teba len horšie a horšie.
Addams:Nesúď,kým si sám neprežil.Sám(ako píšeš) chodievaš fotiť na nebezpečné miesta,čo ak niekto zavolá nejakú max. nepríjemnú udalosť,a to stačí sekunda zamyslenia........ . Ta blbá zhoda náhod.
Hej, tak je. Ale musíš uznať, že prvý predpoklad toho, že Ťa prejde vlak, je Tvoj vstup do koľaje. A sám píšeš, aspoň v zátvorke, že sa Ti vlakom darí uhýňať "doteraz uspesne". Takže riziko nešťastia, ktoré Ti, božechráň neprajem, si pripúšťaš aj Ty.
A teraz k tej žene. Zareagoval som tak iba preto, že som tu zatiaľ nevidel zmienku o tom, či dotyčná nešťastnica vošla pod vlak úplne bezhlavo ako si myslíš Ty, alebo sa okolnosti zbehli v posledných sekundách úplne inak.
Proti samovrahom, ktorí nevidia žiadnu perspektívu sa síce snažím obrniť, no každý prípad nesamovraha mnou otrasie už len z hľadiska toho, že ten človek chcel a mohol ďalej žiť, mal tu ešte svoje poslanie a rodinu, ktorá za nim bude žialiť.
Bez ohľadu na to či sa mu to stalo krátkodobým výpadkom pozornosti a zaváhaním, alebo bol neopatrný, či nebodaj sprostý...
Ak si ešte si nikdy v živote neprechádzal nedovolene cez koľaje, tak si Ťa vysoko vážim - nemusis: ak si niekedy videl moje fotky na Rail-e, tak by si lahko dospel k zaveru, ze sa aspon 1/3 z nich neda urobit bez neopravneneho vstupu do kolajiska ŽSR, SŽDC, SŽ, MÁV, PKP, ÖBB, DB, RFI (FS), SBB-CFF-FFS, RFF(SNCF), ADIF(RENFE), REFER(CP), ProRail(NS), BelRail(SNCB) a DSB.
Dost dobre fungujuci pud sebazachovy ako aj skolenia IPV ŽSR mi vsak (doteraz uspesne) vzdy prikazovali pozerat kam idem, ako aj co sa deje naokolo ked tam som, co u casti ludi nie celkom funguje.
Ak si ešte si nikdy v živote neprechádzal nedovolene cez koľaje, tak si Ťa vysoko vážim a nebudú sa Ťa týkať nasledujúce riadky.
Ak si už túto banalitu aspoň raz v živote porušil, tak si rovnaký ... (ako si nazval usmrtenú osobu) ako aj my všetci, čo to občas urobíme.
Totižto staší, ak máme tento jediný predpoklad (ktorého sa, ruku na srdce dopúšťame všetci) a potom už k dokonaniu nešťastia stačí blbá súhra drobnosti, zlé psychické rozpoloženie, rozčúlenie, zvoniaci telefón, závrat, pošmyknutie...
Štatistika si nevyberá, ani majstrom sveta to vždy nevýjde.
splinterX: Niekedy je lepšie čušať.
miloss: Bol na tej mašine napokon ten Peťo od vás?