RD Prešov [ARCHIV]
Túto diskusiu zakladám na žiadosť kolegu mašiňáka, ktorý má len asi 750 bodov,teda nemohol nič založiť, takže ma poprosil, aby som to urobil za neho ja...V prípade, ak by ste mali nejaké pripomienky k téme, tak sa obráťte k masinakovi...
A teraz k vlastnej reportáži:
Reportáž je z "ranného prebúdzania" v depe Prešov. Je sobota 04.03.2006 asi 7.00 a depo Prešov sa po menej náročnej nočnej prevádzke prebúdza do víkendovej prevádzky. Na začiatok trochu z histórie depa Prešov. Staré depo je už 26 rokov minulosťou a ostalo po ňom už len torzo. Aj to sa možno v blízkej budúcnosti stane minulosťou (po začiatku peronizácie ŽST Prešov). Do priestorov nového depa ktoré sa stavalo cca 10 rokov sa zamestnanci sťahovali začiatkom roku 1980.
ešte pridám pár fotiek, ktoré mi poslal mašiňák...
Predvčerom t.j. 15.01. boli prepravené 752 029 a 752 043. Dnes boli prepravené HDV 110 034 tieto HDV: 750 128, 721 014, 752 023 a po MH 721 189 ( MARTINA ) a 721 231 ( SYLVIA ). Prepravy budú ešte pokračovať .
tak ma do toho ,,obrazu,, uved....dakujem ti vopred...
len aby tam nenabehli uz byvali zamestnanci s palicami a sekerami a nespravili im s toho kôlnicku na drevo za to ze vdaka vedeniu ktore sa tam bude lucit prisli o pracu....zeleznicna policia asi bude mat pohotovost... a mozno tam z vedenia ani nik nepride, neviem ci by mali tu odvahu prist tam zahajit ples, pozriet sa ludom do oci a o tretej ci stvrtej rano ples ukoncit so slovami ,,dakujeme vam za spolupracu,,....
A ešte jedná perlička, podľa najnovších informácii pracovisko Vodného odporu má osťať v RD Prešov a HDV majú byť pristavované na diagnostiku a pod. v " uzavretom " pracovisku RD Prešov. Začína sa nám to pekne komplikovať a to ešte nedošlo k uzatvoreniu.