Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
Zbynku, to vies, nahodou som zabludil aj do ceskych medii, a toto ma fakt zaujalo. Nieco podobne by mohli navrhnut aj na Slovensku. A uz sa tesim na dokumentaciu
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/93205/
Ke sprejerům, kteří ve městech těžko prosazují své výtvarnou vášeň, si našli pracovníci Magistrátu Hradce Králové.
Pro malíře graffiti, kterými často zdobí fasády lidských obydlí, vagónů i aut, a lidé je proto považují za vandaly a zločince, vyhradili ve městě legální dostatečně velkou plochu pro jejich vyřádění.
Svým grafickým otiskem mohli odsuzovaní sprejeři v sobotu vyzdobit tři metry vysokou a až šest set metrů dlouhou zeď lemující hradecké letiště poblíž Správčického písníku. Plot a barvy jim přitom dal k dispozici královéhradecký magistrát.
Sprejeři měli na postříkaní zašedlé zdi připraveno až 2400 sprejových lahví s obsahem 400 mililitrů. "Měli jsme pouze jednu podmínku, a to aby tady byly použity ekologické motivy. Myslím, že se toho drží a vypadá to pěkně," hodnotila umění sprejerů náměstkyně primátora Pavla Finfrlová, která jejich práci přihlížela.
Autor: ČTK, sed (13. 8. 2006)
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/93197/
Umělec představí graffiti
Dmitrij Proškin bude od 16. října do 4. listopadu vystavovat v Benešově graffiti. Autor je ve městě známý především svou výtvarnou realizací betonové ohrady před Základní školou Jiráskova. Na výstavě v městské výstavní síni představí tvorbu, která je zatím veřejnosti známá především ze zdí anebo karosérií různých dopravních prostředků.
(Regionální mutace| Mladá fronta DNES - střední čechy)
Dmitrij Proškin bude od 16. října do 4. listopadu vystavovat v Benešově graffiti. Autor je ve městě známý především svou výtvarnou realizací betonové ohrady před Základní školou Jiráskova. Na výstavě v městské výstavní síni představí tvorbu, která je zatím veřejnosti známá především ze zdí anebo karosérií různých dopravních prostředků.
(Regionální mutace| Mladá fronta DNES - střední čechy)
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/93194/
ako tak pozeram, tu sa toho za tie tri dni co som tu nebol zmenilo hodne vela. Len dufam ze uz je to vyriesene raz a navzdy . Ad marw: az by bolo marosovi8 malo, tak kludne napis, spravime taku VLAKY.NET verziu sicilskej Cosa Nostry a potom bude
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/93166/
ad Matthias :
Bohuzel, ja nemam vubec zadny fotak, ale tata mi ho musi koupit, protoze ho potrebuji do skoly.
ad OnlyK :
Jen dve veci vim urcite : "Bozi mlyny mlou pomalu, ale jiste." a "Cas rany zahoji."
ad mano754 :
Moc se nedivam na televizi, mlatit me naucil, jiz tolikrat zminovany MK. Asi dvakrat jsem byl v Hradcanech u Tisnova, na jedne diskotece, kde se hodne mlati, a asi sestkrat tam za vecer prijedou policajti. A staci se podivat na jakoukoli cizi holku, tak uz na tebe nastupuji dva i vice namakanych borcu a pak po bitce vypadas asi takhle : , nebo nejhur asi takhle :
Bohuzel, ja nemam vubec zadny fotak, ale tata mi ho musi koupit, protoze ho potrebuji do skoly.
ad OnlyK :
Jen dve veci vim urcite : "Bozi mlyny mlou pomalu, ale jiste." a "Cas rany zahoji."
ad mano754 :
Moc se nedivam na televizi, mlatit me naucil, jiz tolikrat zminovany MK. Asi dvakrat jsem byl v Hradcanech u Tisnova, na jedne diskotece, kde se hodne mlati, a asi sestkrat tam za vecer prijedou policajti. A staci se podivat na jakoukoli cizi holku, tak uz na tebe nastupuji dva i vice namakanych borcu a pak po bitce vypadas asi takhle : , nebo nejhur asi takhle :
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/93083/
ad OnlyK :
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ty ses vratila, ja to musim zapit, alespon jednim panackem rumu. Tak na zdravi a veliky comeback OnlyK.
P.S.: A mimochodem, inge, je moj sestra.
P.S.1: To mi nebudes verit, co se dnes odpoledne stalo. Normalne jsem sel ja a muj tata, za marosem8 a jeho tatem si vyridit ucty. Muj tata je dobrej bouchac. Tak se tam muj tata s marosovym tatem nejprv hadali a pak prisla mlata. A pak jeho syn (maros8) vzal z garaze kovovou rezavou trubku a taty trefil tak do zad, ze jsem se nastval a zautocil jsem na marosa8. A vis, jak to dopadlo. Jeho tata jel do nemocnice na tyden na pozorovani, marosovi8 jsem rozbil jeho brejlicky, a dal jsem mu celo, a nabral jsem ho pravym a levym hakem, a nakonec tresnicka na dortu : udelal jsem mu kravatu (privrel jsem mu kyslik), a sel do kolen. A muj tata ma 4 zlomeny zebra a lezi na Urazove nemocnici v Brne. A to si pockam, az muj kamos (jiz zminovany MK) prijde za jeho tatem, a budou to dalsi mlata. Co na to rikas??
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ty ses vratila, ja to musim zapit, alespon jednim panackem rumu. Tak na zdravi a veliky comeback OnlyK.
P.S.: A mimochodem, inge, je moj sestra.
P.S.1: To mi nebudes verit, co se dnes odpoledne stalo. Normalne jsem sel ja a muj tata, za marosem8 a jeho tatem si vyridit ucty. Muj tata je dobrej bouchac. Tak se tam muj tata s marosovym tatem nejprv hadali a pak prisla mlata. A pak jeho syn (maros8) vzal z garaze kovovou rezavou trubku a taty trefil tak do zad, ze jsem se nastval a zautocil jsem na marosa8. A vis, jak to dopadlo. Jeho tata jel do nemocnice na tyden na pozorovani, marosovi8 jsem rozbil jeho brejlicky, a dal jsem mu celo, a nabral jsem ho pravym a levym hakem, a nakonec tresnicka na dortu : udelal jsem mu kravatu (privrel jsem mu kyslik), a sel do kolen. A muj tata ma 4 zlomeny zebra a lezi na Urazove nemocnici v Brne. A to si pockam, az muj kamos (jiz zminovany MK) prijde za jeho tatem, a budou to dalsi mlata. Co na to rikas??
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/93041/
tak som tu aspon daco napisat (dufam ze tu dakto nebude mat zas daco proti mne)demo nebojaj ja na was nikdy nezabudenm ..ste pre mna wse aby som len tak na was zabudla..wed ste moja druha rodinka ci ne ? mernošejoj ..dakujem zato ze ta mam..w den ked som ta spoznala wobec nelutujem..si pre mna wela urobil a zato som ti wdacna..welmi..wed wes o com wrawim GG-1 ta dalsia osobka ktora pre mna wela znamena. dakujem za wse..werim tomu ze si uzasna osobka ako wacsina tu ktora za mnou stoji a to ma len tesi ..pretoze taketo osobky mi welmo chybaju w ziwote a urcite niesom sama..inge teba sice neznam ale tak dakujem i ked uz newem zaco Clansman no tak toto je uzasny clowiecik..osobka ktoru si welmo wazim..RESPECT marwno ako tak pozeram ty tu mas dajake problemiky...daco by som do toho powedala ale ..no je tu osobka ktora ma asi welmi w laske nema ale kebyze som wo swojej kozi tak si tak hubu otworim a take slowka co by som mu napisala ..by ho z toho ....ale na to mam ja ece cas..pokym neuwidim ze to tu uz prehana a ja budem zas tym cim som nebojajte ja NEZABUDAM na was...welmi mi chybate..wsetkym zelam pekny zwysok dnika a dufam ze coskoro to bude zas ako kedysi MIER
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/93033/
ad JOHnZ :
No, ono je to tak. Nejprve jsme si jentak psali pes VLAKY.NET Postu, a maros8 rikal, ze at to vidi tady ostatni clenove. Mysli si, ze tam, kam prijde, ze je king. Tak se on jako prvni zahadal se mnou, pak zacaly litat vyhruzky, ze zabije mou + kamosovu (MK) rodinu sicilskou upilovanou brokovnici. No nenastvalo by Te to trochu. Asi ano, pak jsem sel s marosem8 na DF OFF-TOPIC a tam jsme zhadali, jako tady v tomto DF. A pak si stezoval na OFF-TOPIC martin.olo. Jenze maros8 tam psal vulgarni slova, ale ja ne. Ja jeste jednou opakuji : Ja jsem slusne vychovany clovek, a take budu nadale slusnym clovekem. Nikdy jsem nikomu nezalhal do oci. A kdyz jsem neco udelal ve skole, tak jsem se kevsemu priznal, a treba reditelka mi vubec nedala poznamku.
No, ono je to tak. Nejprve jsme si jentak psali pes VLAKY.NET Postu, a maros8 rikal, ze at to vidi tady ostatni clenove. Mysli si, ze tam, kam prijde, ze je king. Tak se on jako prvni zahadal se mnou, pak zacaly litat vyhruzky, ze zabije mou + kamosovu (MK) rodinu sicilskou upilovanou brokovnici. No nenastvalo by Te to trochu. Asi ano, pak jsem sel s marosem8 na DF OFF-TOPIC a tam jsme zhadali, jako tady v tomto DF. A pak si stezoval na OFF-TOPIC martin.olo. Jenze maros8 tam psal vulgarni slova, ale ja ne. Ja jeste jednou opakuji : Ja jsem slusne vychovany clovek, a take budu nadale slusnym clovekem. Nikdy jsem nikomu nezalhal do oci. A kdyz jsem neco udelal ve skole, tak jsem se kevsemu priznal, a treba reditelka mi vubec nedala poznamku.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/92890/
ad Clansman :
Vsak my s kamosem, (jiz zminovany MK), se na marosa8 chystame.
ad Robo :
Mne, narozdil od marosa8, nehrabe. Narozdil od marosa8 jsem mel na vysvedceni jednu trojku, jinak jednicky a dvojky. At si procisti svuj mozek, a pak si pozdeji uvedomi, co udelal, a nasledne bude litovat. To ti garantuji.
ad maros8 :
To jo, ty frajo. A priste pis do DF SK - Vseobecne - OFF-TOPIC! Jasny?? Tam se muzeme hadat, jak dlouho chces. O.K.??
Vsak my s kamosem, (jiz zminovany MK), se na marosa8 chystame.
ad Robo :
Mne, narozdil od marosa8, nehrabe. Narozdil od marosa8 jsem mel na vysvedceni jednu trojku, jinak jednicky a dvojky. At si procisti svuj mozek, a pak si pozdeji uvedomi, co udelal, a nasledne bude litovat. To ti garantuji.
ad maros8 :
To jo, ty frajo. A priste pis do DF SK - Vseobecne - OFF-TOPIC! Jasny?? Tam se muzeme hadat, jak dlouho chces. O.K.??
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/92754/
Ad Robo: V pohode. Nechaj ich tak. Pri troche šťastia sa vyzabíjajú všetci navzájom a na druhý svet zoberú okrem už avizovaných rodinných príslušníkov ešte aj pár náhodných okoloidúcich a my budeme mať aspoň čo pitvať v čiernej kronike a nebudeme sa musieť len toť v grafiťáckom fóre furt mrviť.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/92710/