Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
Kdysi jsem tady opakovaně vzpomněl boj hradeckého magistrátu se sprejery v jistém podchodu pod jistou třídou prostřednictvím nátěrků temnějšího vzhledu. Zdá se, že bojovníci vyzbrojení válečky a štětkami drtivě zvítězili nad těmi ozónovou díru zvětšujícími. Pravda, za cenu mírného zmenšení průchozího profilu oné dopravní stavby skrzevá již neúměrně vzrostlou vrstvu barev.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/90925/
Trpíš snáď suicidálnymi sklonmi a bojíš sa ich sám realizovať, že ma opakovane vyzývaš, aby som ťa utratil?!
Vieš, inak sa tomu hovorí obraznosť. Rovnako ako je obraznosť aj to, keď vyhlásim, že si pokúsal ruku, ktorá ťa kŕmi. Tam je obraznosť hneď dva razy, lebo tá ruka ťa zas nekŕmi až tak moc často (to pre objektivitu). Nuž, toľko o obraznosti. Ak ju chceš previesť do praxe, tak príď, kusni ma do ruky, potom, keď ťa utratím, k čomu ma tak hojne vyzývaš, tak mi už nebudú môcť prišiť vraždu, alebo zabitie (alebo týranie zvierat - aj za to je dosť vysoký trest), ale už to bude sebaobrana. Od typu zvolenej zbrane primeraná/neprimeraná.
Vieš, inak sa tomu hovorí obraznosť. Rovnako ako je obraznosť aj to, keď vyhlásim, že si pokúsal ruku, ktorá ťa kŕmi. Tam je obraznosť hneď dva razy, lebo tá ruka ťa zas nekŕmi až tak moc často (to pre objektivitu). Nuž, toľko o obraznosti. Ak ju chceš previesť do praxe, tak príď, kusni ma do ruky, potom, keď ťa utratím, k čomu ma tak hojne vyzývaš, tak mi už nebudú môcť prišiť vraždu, alebo zabitie (alebo týranie zvierat - aj za to je dosť vysoký trest), ale už to bude sebaobrana. Od typu zvolenej zbrane primeraná/neprimeraná.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/90919/
Ooo Maťko, ale si mi to teraz nandal! Normálne nemám slov, taký si king. Uf, čo len teraz budem robiť?! Aha viem, pošlem dvacku na Konto nádeje. Rovnakou čiastkou tak nebudem dotovať jedného debila, ale hneď viacerých. Ale tí si aspoň odpustia stupídne poznámky.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/90845/
Ad zosobnenie samej šľachetnosti, nezištný dobrák Clansman:
"to že teraz tú ruku, ktorá ho toľkokrát sýtila, pokúsal, to je moc."
Ruku, ktorá ho toľkokrát _sýtila_?
Adamko, začína to byť s Tebou vážne. Asi bude treba naozaj vypustiť nejakého hafka, nech Ti vykusne do zadnej časti tela druhú dieru, aby praskla bublina v ktorej žiješ. Najlepšie rotvajlera.
"čo sa robí s takými hafanmi, čo uhryznú ruku, ktorá ich sýti? No správne. Treba ich utratiť. "
Silné reči.
No nech sa páči. Skúsiť to rozhodne môžeš, mojko.
Aspoň budeš mať nejakú fyzickú aktivitu.
"to že teraz tú ruku, ktorá ho toľkokrát sýtila, pokúsal, to je moc."
Ruku, ktorá ho toľkokrát _sýtila_?
Adamko, začína to byť s Tebou vážne. Asi bude treba naozaj vypustiť nejakého hafka, nech Ti vykusne do zadnej časti tela druhú dieru, aby praskla bublina v ktorej žiješ. Najlepšie rotvajlera.
"čo sa robí s takými hafanmi, čo uhryznú ruku, ktorá ich sýti? No správne. Treba ich utratiť. "
Silné reči.
No nech sa páči. Skúsiť to rozhodne môžeš, mojko.
Aspoň budeš mať nejakú fyzickú aktivitu.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/90696/
Rastík, ale toto je o tom, že to škaredé blchavé psisko pokúsalo ruku, ktorá ho kŕmi. A to doslovne. Koľko krát som zažal nejakým hotdogom, alebo aj iným jedlom s vyššou nutričnou hodnotou (a aj cenou, samozrejme) iskričky v jeho hladných očiach. Nikdy som za to nečakal jeho vďaku, ale to že teraz tú ruku, ktorá ho toľkokrát sýtila, pokúsal, to je moc. To posr*l! Tak jak každý pes. A vieš, Rastík môj (teraz pod prezývkou GG-1 vystupujúci), čo sa robí s takými hafanmi, čo uhryznú ruku, ktorá ich sýti? No správne. Treba ich utratiť. Skrátka, poslať tam, kam si tí šmejdi zaslúžia - poslať ich do riti!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/90627/
M & C, tak maly ti nechce zozrat tie tvoje kydy, nic si s toho nerob ani mne prasynovec nechce verit, ze ked bude babrat comp tak na neho vyskoci z obrazovky zly muzicek McC, ten mladsi mi to este chvilu bastit bude ale ten starsi minule povedal mame "co si Rasto mysli, ze som sprosti?", tak rozmyslam co to bude ked bude sest alebo sestnast. Inak Clansman skus nasho McDucka nejako prehovorit aby presiel od ruzoveho k oranzovemu telefonu
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/90438/
Tak Maťko, ale teraz si ma nasr*l! "Hen- lakomý si dosť ..." Toto si fakt dosť prehnal! Som všelijaký, ale hovoriť o mojej lakomosti?! Ty? S ktorým by som sa podelil o všetko, vrátane depresií?! To si si to u mňa teraz posr*l To sa mi snáď sníva! Počkať... mhm, no tak nesníva. A tie potapačské brýle, čo máš na tej fotke, čo máš v profile, by si mal nosiť častejšie, lebo raz ti tie tvoje vypúlené okále beztak vypadnú z jamiek! A vieš, čo máš robiť ďalej? No vieš. Začína sa to na -p a konči sa to zvratnou časticou. Šmejde! Tfuj! Som urazený! Idem zahájiť protestný spánok.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/90426/
Adamko: "Nuž tak ho teraz straším, že ak v zariadení pohostinského typu nezaplatí za všetko čo zošrotoval a vychlomtal, tak mu opuchne hlava a vypadnú oči z jamiek. Zatiaľ to celkom funguje."
Tak ale môže Ti človek neveriť?
Veď mám odstrašujúci príklad každý raz v pohostinnom zariadení na opačnej strane stole. Hen- lakomý si dosť a hlava Ti už poriadne opuchla.
A vidiac ako vždy privieraš tie malé neúprimne prasácke očká, aby Ti nevypadli z jamok... Nechcem tak dopadnúť.
Tak ale môže Ti človek neveriť?
Veď mám odstrašujúci príklad každý raz v pohostinnom zariadení na opačnej strane stole. Hen- lakomý si dosť a hlava Ti už poriadne opuchla.
A vidiac ako vždy privieraš tie malé neúprimne prasácke očká, aby Ti nevypadli z jamok... Nechcem tak dopadnúť.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/90417/
"Si myslíš, že keď mi Clansman prikáže, aby som vysypal na stôl obsah svojej peňaženky a venoval mu ho (alebo aspoň zaplatil za svoju kávu), myslíš, že tak urobím? Lebo si to _praje_? Ho ho ho."
Veru tak je. Kým sa Matthiasovy človek nevyhráža kastráciou, tak nie je ochotný zaplatiť ani len za štolverku! A teraz už ani tie vyhrážky kastráciou nezaberajú, keďže Matthias pre taký prípad, že by sa jeho malému (ehm, vlastne véééľkemu priateľovi - teraz nemyslím mňa, aj keď on by povedal, že ko.. jak ko...) niečo stalo pri neplatení účtov, alebo pri túlaní sa v okolí štreky, má doma plnú mrazničku malých bielych bičíkovcov vlastnej výroby. Nuž tak ho teraz straším, že ak v zariadení pohostinského typu nezaplatí za všetko čo zošrotoval a vychlomtal, tak mu opuchne hlava a vypadnú oči z jamiek. Zatiaľ to celkom funguje. A propos, je to tá istá vyhrážka, ktorú používam na svojho sedemročného krstného synka. Fakt je, že on mi to nežere s takou dôverou ako Maťko.
Veru tak je. Kým sa Matthiasovy človek nevyhráža kastráciou, tak nie je ochotný zaplatiť ani len za štolverku! A teraz už ani tie vyhrážky kastráciou nezaberajú, keďže Matthias pre taký prípad, že by sa jeho malému (ehm, vlastne véééľkemu priateľovi - teraz nemyslím mňa, aj keď on by povedal, že ko.. jak ko...) niečo stalo pri neplatení účtov, alebo pri túlaní sa v okolí štreky, má doma plnú mrazničku malých bielych bičíkovcov vlastnej výroby. Nuž tak ho teraz straším, že ak v zariadení pohostinského typu nezaplatí za všetko čo zošrotoval a vychlomtal, tak mu opuchne hlava a vypadnú oči z jamiek. Zatiaľ to celkom funguje. A propos, je to tá istá vyhrážka, ktorú používam na svojho sedemročného krstného synka. Fakt je, že on mi to nežere s takou dôverou ako Maťko.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/90415/
Zastavme sa tu na chvíľku... V našom uponáhľanom svete, poznačenom kapitalistickou honbou za korunou kvitne takáto ľudsky dojemná scéna... Nádhera! Impozantné!
Nádejný autista vyháňa z vlakofilného fóra sprejerku-writerku a celá plejáda tamojšieho vlakofilného osadenstva ju prosí, aby nikam nechodila a ostala...
Vlakofili prosia sprejerku, abyostala!!!
Fňuk.
A ja... sa pridávam. OnlyK, kam by si chodila...
Toto je verejné fórum, kde má každý právo prispievať (a G-cleaner občas právo mazať ) Ergo? Nik nemá právo vyháňať Ťa. Žijeme v slobodnom svete, kde musíš urobiť iba dve veci- zomrieť a platiť dane.
Poslúchať nejakého "maroša osem" do tejto kategórie nespadá. Navyše... Ľudí, ktorí sa Ťa z nejakého nepochopiteľného dôvodu zastávajú ( nič v zlom, práve robím to isté ) je ďaleko ďaleko viac, ako... jeden Maroš, hoci s osmičkou v nicku. Takže?
Vráť sa a ojedinelý frustrovaný výkrik do tmy si nevšímaj.
Ako sa to hovorí? Psi brešú a karavána ide ďalej?
Za to, že jeden človek Ti nepriamo napíše, aby si odtiaľto odišla- neznamená to, že tak musíš učiniť. To počúvaš príkazy a zbožné priania každého vágusa, mamrda a neznámeho človeka na ulici? Čože?
Si myslíš, že keď mi Clansman prikáže, aby som vysypal na stôl obsah svojej peňaženky a venoval mu ho (alebo aspoň zaplatil za svoju kávu), myslíš, že tak urobím? Lebo si to _praje_? Ho ho ho.
Neblbni.
Nádejný autista vyháňa z vlakofilného fóra sprejerku-writerku a celá plejáda tamojšieho vlakofilného osadenstva ju prosí, aby nikam nechodila a ostala...
Vlakofili prosia sprejerku, abyostala!!!
Fňuk.
A ja... sa pridávam. OnlyK, kam by si chodila...
Toto je verejné fórum, kde má každý právo prispievať (a G-cleaner občas právo mazať ) Ergo? Nik nemá právo vyháňať Ťa. Žijeme v slobodnom svete, kde musíš urobiť iba dve veci- zomrieť a platiť dane.
Poslúchať nejakého "maroša osem" do tejto kategórie nespadá. Navyše... Ľudí, ktorí sa Ťa z nejakého nepochopiteľného dôvodu zastávajú ( nič v zlom, práve robím to isté ) je ďaleko ďaleko viac, ako... jeden Maroš, hoci s osmičkou v nicku. Takže?
Vráť sa a ojedinelý frustrovaný výkrik do tmy si nevšímaj.
Ako sa to hovorí? Psi brešú a karavána ide ďalej?
Za to, že jeden človek Ti nepriamo napíše, aby si odtiaľto odišla- neznamená to, že tak musíš učiniť. To počúvaš príkazy a zbožné priania každého vágusa, mamrda a neznámeho človeka na ulici? Čože?
Si myslíš, že keď mi Clansman prikáže, aby som vysypal na stôl obsah svojej peňaženky a venoval mu ho (alebo aspoň zaplatil za svoju kávu), myslíš, že tak urobím? Lebo si to _praje_? Ho ho ho.
Neblbni.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/90371/
maros8, ocuj pukacik, na tvojom mieste by som si daval set sakramentsky pozor okolo koho chodis, aby ti marw "nesprerazel ty hnaty" ani nebudes vediet kedy.
All, klidek, mister Clansman ma na nasu OnlyK-acku etericke spojenie, takze ziadna odluka nehrozi.
OnlyK, liebling kam by si chodila?
All, klidek, mister Clansman ma na nasu OnlyK-acku etericke spojenie, takze ziadna odluka nehrozi.
OnlyK, liebling kam by si chodila?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/89872/