Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
Tak toto uz je vrchol!! Misto toho, abyste resili problematiku zeleznice, tak se tu vybavujete a srandujete s nejakou sprejerkou z New Castlu. To neni mozne, co to tu vidim!! Hruza, des. Uplne vsechno mozny!!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/89789/
Maaathias, jak by som si mohol robiť holubník z takého polena jak si ty?! Veď to bych ani chliev nepostavil! As far as vnady našej pani učitelnice: Mládež zblblá osemročnogymnazistická namiesto toho, aby prehliadla, že je to len fígeľ (fígeľ ako odrb, nie ako Fígeľ - slovenský komisár EK) a nie je to Vtáčnik, ale učitelnica, tak si to začala vysvetlovať, že pán (už chvalabohu kopu rokov) ex-minister začal na sebe asi fakt makať a aj niečo do seba sypať musí, keď má takú našlapanú hruď.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/89731/
Pri všej úcte Clansman- Tvoji spolužiaci sú ignoranti.
Pán bývalý minister školstva Ftáčnik bol síce veľký fták, ale zas _také_ kypré vnady, akými disponovala slečna učiteľka dejepisu mu múdra matka príroda do genetickej výbavičky určite nenadelila. Tak si tu z nás láskavo nerob holubník.
Pán bývalý minister školstva Ftáčnik bol síce veľký fták, ale zas _také_ kypré vnady, akými disponovala slečna učiteľka dejepisu mu múdra matka príroda do genetickej výbavičky určite nenadelila. Tak si tu z nás láskavo nerob holubník.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/89724/
Kurňa! Chlapi sa kroťte! Sorry OnlyK, aj dámy! Sem prídem a to tu nepoznávam! Ste sa počas mojej neprítomnosti nejak realizovali!
Sa tu dozvedám kopu nových vecí. Napríklad, že Matthiasovo druhé meno je Offtopic. Ja som si vždycky myslel, že jeho druhé meno je Gina Cundolina. Teda aspoň tak to stojí na plagátoch jeho travesty-show (ktorú som ja, slušný a všemožnými cnosťami prekypujúci junák, samozrejme nikdy nevidel!).
Pokiaľ ide o mňa a dejepis. Že ja som nemal rád dejepis?! Opak je pravdou! Ja som ho miloval. A vždy som v ňom exceloval (jednou z tých všemožných cností je aj skromnosť - ako ste zaiste postrehli). Môj vzťah k dejepisu bol vrúcny. To isté sa však nedá povedať o mojom vzťahu k dejepisárke. To vám bola taká hnusná beštia fúzatá! Dodnes neviem, či radšej ako "pani učiteľka" som ju nemal volať "pán učiteľ".
No fakt! Vy sa smejete, ale raz nás normálne od*bali, že nám príde odovzdávať vysvedčko minister Ftáčnik. A nakoniec nám ho odovzdala ona. Vďaka tomu rozbujnelému fúzisku (nie nepodobnému tomu, čo nosil pán minister) dodnes dobrá polka mojich ex-spolužiakov verí, že im vysvedčko dával sám člen vládneho kabinetu. Hold a on to bol len člen, teda členka, teda ktoho vie čo to vlastne bolo, dejepisného kabinetu.
No aj iné veci som sa tu podozvedal, čosi o nosení čipkovaného dámskeho prádla napríklad... Tss, no áno. Neviem, čo je na tom Matthiasovi také divné! Taká spodnička luftuje najdôležitejšiu časť mužského tela (kto si myslí, že teraz hovorím o hlave, tak do 31.8. má ešte stále možnosť prihlásiť sa do kňažského seminára) lepšie ako tie pre nás stantých slovenských šuhajov projektované minikúsky spodného oblečenia. Len neviem odkiaľ Matthias zobral, že to prádlo má byť aj čipkované? To by som rozhodne nikomu neodporúčal, bo ono to potom strašne škrába na va... na va... jak to povedať, tak, aby som unikol prísnemu oku cenzoru?!... na vácerých místach!
Nuž, takže asi toľko hneď z kraja po mojom návrate z internetovej izolácie. O ďaľších závažných skutočnostiach, ktoré sa tu objavili, môžeme pokecať neskôr.
Sa tu dozvedám kopu nových vecí. Napríklad, že Matthiasovo druhé meno je Offtopic. Ja som si vždycky myslel, že jeho druhé meno je Gina Cundolina. Teda aspoň tak to stojí na plagátoch jeho travesty-show (ktorú som ja, slušný a všemožnými cnosťami prekypujúci junák, samozrejme nikdy nevidel!).
Pokiaľ ide o mňa a dejepis. Že ja som nemal rád dejepis?! Opak je pravdou! Ja som ho miloval. A vždy som v ňom exceloval (jednou z tých všemožných cností je aj skromnosť - ako ste zaiste postrehli). Môj vzťah k dejepisu bol vrúcny. To isté sa však nedá povedať o mojom vzťahu k dejepisárke. To vám bola taká hnusná beštia fúzatá! Dodnes neviem, či radšej ako "pani učiteľka" som ju nemal volať "pán učiteľ".
No fakt! Vy sa smejete, ale raz nás normálne od*bali, že nám príde odovzdávať vysvedčko minister Ftáčnik. A nakoniec nám ho odovzdala ona. Vďaka tomu rozbujnelému fúzisku (nie nepodobnému tomu, čo nosil pán minister) dodnes dobrá polka mojich ex-spolužiakov verí, že im vysvedčko dával sám člen vládneho kabinetu. Hold a on to bol len člen, teda členka, teda ktoho vie čo to vlastne bolo, dejepisného kabinetu.
No aj iné veci som sa tu podozvedal, čosi o nosení čipkovaného dámskeho prádla napríklad... Tss, no áno. Neviem, čo je na tom Matthiasovi také divné! Taká spodnička luftuje najdôležitejšiu časť mužského tela (kto si myslí, že teraz hovorím o hlave, tak do 31.8. má ešte stále možnosť prihlásiť sa do kňažského seminára) lepšie ako tie pre nás stantých slovenských šuhajov projektované minikúsky spodného oblečenia. Len neviem odkiaľ Matthias zobral, že to prádlo má byť aj čipkované? To by som rozhodne nikomu neodporúčal, bo ono to potom strašne škrába na va... na va... jak to povedať, tak, aby som unikol prísnemu oku cenzoru?!... na vácerých místach!
Nuž, takže asi toľko hneď z kraja po mojom návrate z internetovej izolácie. O ďaľších závažných skutočnostiach, ktoré sa tu objavili, môžeme pokecať neskôr.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/89109/
55.lukas: Ďakujem za tie lichotivé slová.
Povzbudili moje vetché sebavedomie do tvorby slovenského bestselleru "Ako som Ťa tyristorom umlátil", venované výtvarným umelcom streetart bočnicového prúdu.
OnlyK:"...nemyslis ze to bolo trochu krute? ... wed aj my sme ziwe bytosti... "
Veď práve. A Ty si TAKÁ zlatučká!!!
Pozri. Nemyslím, že to bolo kruté. Realistické? To skôr. Bol to príbeh zo života.
Vieš koľko ľudkov už skončilo pod dvojkoliami vlaku- spoločne s túlavými mačičkami, hyperaktívnymi havinkami, a inými zložkami tamojšej fauny?
Šlo len o to, aby si si dala pozor. Aby Ťa náhodou niečo nezrazilo.
Neverila by si, ako dokážu byť ľudia slepý. Zvlášť keď chcú o život sprejovať.
Preto dúfam, že Ty si uvedomelá veľká holka a keď ideš čmárať po bočnici, najprv sa vizuálne presvedčíš pohľadom do oboch strán, či nejde odniekadiaľ vlak.
A aby som odčinil Tvoje rozhorčenie- pridávam foto domáceho hafkáča.
Je to fenka zlatého retrievera. Volá sa Bellka. Nemá rada fúkajúci vietor a Clansmana. A všeobecne veľmi šetrí zbytočnými pohybmi.
Na fotke práve distingovane ležká ako pravá dáma a kuká telku.
Na MTV bežal klip Backstreet Boys. Tých ona všeobecne moc nemusí, zvlášť takého toho afektovane precitlivelého blondiaka. Preto ten unudený xicht.
(Keby šla Apocalyptica alebo Metallica, zavrtela by chvostíkom)
Povzbudili moje vetché sebavedomie do tvorby slovenského bestselleru "Ako som Ťa tyristorom umlátil", venované výtvarným umelcom streetart bočnicového prúdu.
OnlyK:"...nemyslis ze to bolo trochu krute? ... wed aj my sme ziwe bytosti... "
Veď práve. A Ty si TAKÁ zlatučká!!!
Pozri. Nemyslím, že to bolo kruté. Realistické? To skôr. Bol to príbeh zo života.
Vieš koľko ľudkov už skončilo pod dvojkoliami vlaku- spoločne s túlavými mačičkami, hyperaktívnymi havinkami, a inými zložkami tamojšej fauny?
Šlo len o to, aby si si dala pozor. Aby Ťa náhodou niečo nezrazilo.
Neverila by si, ako dokážu byť ľudia slepý. Zvlášť keď chcú o život sprejovať.
Preto dúfam, že Ty si uvedomelá veľká holka a keď ideš čmárať po bočnici, najprv sa vizuálne presvedčíš pohľadom do oboch strán, či nejde odniekadiaľ vlak.
A aby som odčinil Tvoje rozhorčenie- pridávam foto domáceho hafkáča.
Je to fenka zlatého retrievera. Volá sa Bellka. Nemá rada fúkajúci vietor a Clansmana. A všeobecne veľmi šetrí zbytočnými pohybmi.
Na fotke práve distingovane ležká ako pravá dáma a kuká telku.
Na MTV bežal klip Backstreet Boys. Tých ona všeobecne moc nemusí, zvlášť takého toho afektovane precitlivelého blondiaka. Preto ten unudený xicht.
(Keby šla Apocalyptica alebo Metallica, zavrtela by chvostíkom)
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/88624/
Zbyněk ma pravdu, takyto koniec zivotnej pute musi byt pre kazdeho writera potesenim. A okrem toho biografiti za istych okolnosti dokaze pripravit aj dost vyraznu aromu, takze co viac si mozno priat. Asi skocim pre sprej a idem kreslit .
Ale nieeeeeeeeeeeeeeee, ja sa uspokojim s pobehovanim popri trati a fotockovanim po kolajniciach jazdiacich skrin
Ale nieeeeeeeeeeeeeeee, ja sa uspokojim s pobehovanim popri trati a fotockovanim po kolajniciach jazdiacich skrin
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/88435/
Ale no tak.
Veď život virtuálny a reálny sú v podstate spojené nádoby, vzájomne sa prelínajú. Nedá sa viesť ten virtuálny bez toho reálneho.
(Nedávno zosnulý Kusaj Husajn vie o čom hovorím :))
OnlyK, aby som zastúpil absentujúceho Clansmana, ktorý pracuje na svojom opálení kdesi v Itálií (pomerne neúspešne, musím s radosťou konštatovať ), zložil som Ti básničku.
Holá holá,
OSOŽák s fírom na writera volá."Pokiaľ budeš čarbať na tie skrine,
dostaneš päsťou jednu do dyne!
A vôbec, čo máš čo obsmŕdať tu na trati?
Vie kde sa túlaš Tvoja mati?"
Fíra pritakáva a zlovestne sa mračí,
nepáčia sa mu takýto sprejom vyzbrojený sráči."Očuj priateľu, nezaručujem že bude v brzdových valcoch dostatok tlaku,
keď Ťa chytím v ceste môjho posunovacieho vlaku.
Ak budeš po depe pobehovať- spoznáš intímne zvislé kolesové sily,
Neber to v zlom. Veď nakoniec človek si celkom milý."
Sprejer nedal si povedať. Umenie šíriť po bočniciach toľko chcel,
A tak táto veršovačka má smutný koniec. Zbytočne junec drel.
Nepozorný bol totiž onen mladík pri prekresľovaní Blonského braku.
A tak zoznámil sa intímne s predným podvozkom posunovacieho vlaku.
Odkaz?
Pri vstupe do koľajiska presvedč sa pohľadom DOPRAVA a DOĽAVA či nejde mašinka. Najprv kukni, potom tas. (sprej)
Bezpečnosť nadovšetko.
Veď život virtuálny a reálny sú v podstate spojené nádoby, vzájomne sa prelínajú. Nedá sa viesť ten virtuálny bez toho reálneho.
(Nedávno zosnulý Kusaj Husajn vie o čom hovorím :))
OnlyK, aby som zastúpil absentujúceho Clansmana, ktorý pracuje na svojom opálení kdesi v Itálií (pomerne neúspešne, musím s radosťou konštatovať ), zložil som Ti básničku.
Holá holá,
OSOŽák s fírom na writera volá."Pokiaľ budeš čarbať na tie skrine,
dostaneš päsťou jednu do dyne!
A vôbec, čo máš čo obsmŕdať tu na trati?
Vie kde sa túlaš Tvoja mati?"
Fíra pritakáva a zlovestne sa mračí,
nepáčia sa mu takýto sprejom vyzbrojený sráči."Očuj priateľu, nezaručujem že bude v brzdových valcoch dostatok tlaku,
keď Ťa chytím v ceste môjho posunovacieho vlaku.
Ak budeš po depe pobehovať- spoznáš intímne zvislé kolesové sily,
Neber to v zlom. Veď nakoniec človek si celkom milý."
Sprejer nedal si povedať. Umenie šíriť po bočniciach toľko chcel,
A tak táto veršovačka má smutný koniec. Zbytočne junec drel.
Nepozorný bol totiž onen mladík pri prekresľovaní Blonského braku.
A tak zoznámil sa intímne s predným podvozkom posunovacieho vlaku.
Odkaz?
Pri vstupe do koľajiska presvedč sa pohľadom DOPRAVA a DOĽAVA či nejde mašinka. Najprv kukni, potom tas. (sprej)
Bezpečnosť nadovšetko.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/88395/
No, ved som pisal ze som sa uz zacinal bat o teba. Kazdy den sa tesim ze co nove od teba precitam a teraz ta par dni nevidiet . Tak aby som sa trochu ukludnil, som si odbehol cez vikend na jednu taku prijemnu chatu. Ale poviem ti, ze uz dlho som si tak nezahral futbal a nohejbal. Ako sa tak regenerujem, tak sa nenormalne tesim z toho ze si opat s nami
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/87974/