Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
Aaaa, OnlyK, uz som myslel ze si na nas zabudla. No normalne som sa zacal nudit ked som ta tu dlhsie nevidel . Ako sa dari?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/87964/
GG-1 a wsetci ludkowia plosim o pozornost...ece raz a naposledy wrawim ja niesom olinka!!!moj nick nieje len pre srandu onlyk ..kebyze popremyslate a tlochu pospolupracujete s hlawkou pridete nato ze ten nick znamena jedno meno..moje meno a som na neho hrda..pretoze mi ho dali moji rodicia ktorych tak weelmo lubim a som im wdacna ze tu mozem byt ...fuu ake dojemne slowka zo mna wysli to sa tak casto nestawa.ale proste ..skuste popremyslat ake to je meno...Nick vlakofilka..jooj to mi prwykrat dakto powedal no to mi je nowina..a aby som tlochu ocistila cest tym sprawnych writerow..cem sa za wsetkych tych ktory zbytocne znehodnocuju swojimi "wytwory" ci uz je to vlak alebo stena osprawedlnit bo tyto ludkowia si necenia a newedia co znamena pre writera grafity..to je ako pre was wlaky...pre maliara jeho malby...pre basnika jeho basne ..pre dj hudba a tak dalej a tak dalej..to by som tu wela toho mohla napisat ..proste oni to len zneuziwaju a myslia si ze tym ze daco nastriekaju na chudatka wlaky tak budu z nich cawowia...nieraz som to zazila..a ece co je mozno najhorsie pre writera je ked sa jeho "wytwor" premaluje alebo dajaky (nebudem nadawat i ked by som cela) typkowia co sa nudia a prestiekaju..ako ste uz mozno dakde citali take nase ako keby prikazanie"neprestriekas grafity blizneho swojho" tohto sa ja a aj ludkowia co znam drzime..casto som pohorsena a znechutena co najdem po stenach alebo po wlakoch postriekane... w tedy mi je wazne do placu...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/87877/
Přenesme se zase jednou k realitě života grafittího:
Dnes jsem se náhodou nachomýtl k vyšetřování jednoho sprejerského útoku na majetek ČD. U nástupiště 1A královéhradeckého hlavního nádraží stála souprava od právě dorazivšího Os 5217 Chlumec nad Cidlinou - Hradec Králové. Výtvory na voze Bdmtee 22-44 095-6, tak čerstvé, že i na dálku ještě páchly ředidlem, právě dokumentoval příslušník PČR. Prý to dělá pro kolegy z Chlumce.
Komentář posunovače: "Dát to těm debilům zaplatit, až by se pos..li!"
Foto (moje vlastní):
1. část dílka (lépe to kvůli sluníčku nešlo),
2. odcházející policista s pracovníkem ČD,
3. záznam o vyřazení vozu.
Dnes jsem se náhodou nachomýtl k vyšetřování jednoho sprejerského útoku na majetek ČD. U nástupiště 1A královéhradeckého hlavního nádraží stála souprava od právě dorazivšího Os 5217 Chlumec nad Cidlinou - Hradec Králové. Výtvory na voze Bdmtee 22-44 095-6, tak čerstvé, že i na dálku ještě páchly ředidlem, právě dokumentoval příslušník PČR. Prý to dělá pro kolegy z Chlumce.
Komentář posunovače: "Dát to těm debilům zaplatit, až by se pos..li!"
Foto (moje vlastní):
1. část dílka (lépe to kvůli sluníčku nešlo),
2. odcházející policista s pracovníkem ČD,
3. záznam o vyřazení vozu.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/87501/
Matthias and Shalomek, vy kaciri, vy neveriaci psi, vy neverite na vseobimajucu vesmirnu lasku a G-Cleaner? Tak to mate smolu lebo mna zmazal za to, ze som sa G-Cleaneru opytal ci nahodou nedostal upal ked nahanal tridsat rocne stare kraksne po ciganskom toskansku ked najprv nas upozornuje, ze do fora 350 davame OT a nakoniec to urobi on sam.
Slota? Toho mam srdecne na haaaku!
Slota? Toho mam srdecne na haaaku!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/87454/
Ad GG-1: Ale Rasťo, no tak.
Hen. Janko Slota... Je Janko Slota. Jeho výrok som len citoval.
Poukazoval som na etniká a spoločenské skupiny, medzi ktorými panuje odnedávna istý stupeň nevraživosti. Čiže je medzi nimi kontrast.
Židia a Palestínčania sú vo vojne- ja som si to nevymyslel.
Afroameričania a Ku-Klux-Klan su na opačných stranách barikády- ja som si to nevymyslel.
Clansman by nikdy, nikdy ale fakt _nikdy_ nesúložil s učiteľkou dejepisu - ja som si to nevymyslel.
A dvojsystémová lokomotíva s odporovou reguláciou je vskutku ohyzdná zvrhlosť- fakty hovoria samé za seba.
Len zhŕňam fakty. Nie je dôvod mazať ma.
A Only-Káčko, sevas.
Pevne verím, že Tvoje graffiti sú aspoň trošilinku duchaplnejšie než hentie priblblé tagy na tom trolíku.
Lebo hentie čarbanice majú vyjadrovať pocity? Hm.
Pripomínajú mi psíka, ktorý dvíha nožičku pri každom stĺpe, aby "označkoval" teritórium, to sú zhruba pocity, ktoré asi mal ctený umelec keď čarbal na tie vyleštené plechy.
...Šak ukáž.
Myslím Tvoju tvorbu.
Hen. Janko Slota... Je Janko Slota. Jeho výrok som len citoval.
Poukazoval som na etniká a spoločenské skupiny, medzi ktorými panuje odnedávna istý stupeň nevraživosti. Čiže je medzi nimi kontrast.
Židia a Palestínčania sú vo vojne- ja som si to nevymyslel.
Afroameričania a Ku-Klux-Klan su na opačných stranách barikády- ja som si to nevymyslel.
Clansman by nikdy, nikdy ale fakt _nikdy_ nesúložil s učiteľkou dejepisu - ja som si to nevymyslel.
A dvojsystémová lokomotíva s odporovou reguláciou je vskutku ohyzdná zvrhlosť- fakty hovoria samé za seba.
Len zhŕňam fakty. Nie je dôvod mazať ma.
A Only-Káčko, sevas.
Pevne verím, že Tvoje graffiti sú aspoň trošilinku duchaplnejšie než hentie priblblé tagy na tom trolíku.
Lebo hentie čarbanice majú vyjadrovať pocity? Hm.
Pripomínajú mi psíka, ktorý dvíha nožičku pri každom stĺpe, aby "označkoval" teritórium, to sú zhruba pocity, ktoré asi mal ctený umelec keď čarbal na tie vyleštené plechy.
...Šak ukáž.
Myslím Tvoju tvorbu.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/87432/