Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
Ad marw: Kurňa starec, ja som dneska sekol so školu úplne. Po sedemnástich rokoch poctivého nechodenia, do nej už odteraz nebudem chodiť vôbec. Už nebudem tak často vídať nášho Maťka, ktorého nasraný ksicht mi spríjemňoval nudné hodiny s ešte nudnejšími pedagógmi..
Ad rasto/GG-1: Ty vole! Ty si bol na vojne v čase, keď som ešte... hm, v čase, keď som ešte... hm, v čase, keď som ešte nebol pán Magister. Sorry, ale nič iné mi po dnešných vyčerpávajúcich oslavách neprichádza na um.
Ale ako nám vo svojej kázni ústami pani prorektorky (inak, Matthias, škoda, že si tam nebol, to by si videl ako sa starý mizogýn mimozemského pôvodu Mgr. Kokosák prvý a zrejme aj posledný raz poklonil žene - p. prorektorke!) odkázal pán rektor, chcem ďalej pokračovať vo svojom odbornom raste a spraviť si doktorát.
Potom, keď budem pán dochtor Clansman, tak si otvorím ambulanciu. Ako inak gynekologickú. Ale ako starý estét, len pre vybranú klientelu. A aby si nehovoril, že som sviňa egoistikcká (aj keď nepochybne som), tak vo svojom pláne rátam aj s tebou. Ty tam budeš hlavný inštrument v procese asistovanej reprodukcie (asistovať pri nej podľa možnosti, chuti a síl môžete aj ďalší - to zas bude fasa gruppák!). Budeš tam, milý Maťko, predávať svoje genetické (dez)informácie, aby po svete behalo viac takých obvodofilných nešotomamrdov ako si ty. Skrátka, škoda každej kvapky tvojich genetických (dez)informácií, ktorá vyjde nazmar a skončí ako potrava roztočov žijúcich v hlbinách tvojho paplóna!
Ad rasto/GG-1: Ty vole! Ty si bol na vojne v čase, keď som ešte... hm, v čase, keď som ešte... hm, v čase, keď som ešte nebol pán Magister. Sorry, ale nič iné mi po dnešných vyčerpávajúcich oslavách neprichádza na um.
Ale ako nám vo svojej kázni ústami pani prorektorky (inak, Matthias, škoda, že si tam nebol, to by si videl ako sa starý mizogýn mimozemského pôvodu Mgr. Kokosák prvý a zrejme aj posledný raz poklonil žene - p. prorektorke!) odkázal pán rektor, chcem ďalej pokračovať vo svojom odbornom raste a spraviť si doktorát.
Potom, keď budem pán dochtor Clansman, tak si otvorím ambulanciu. Ako inak gynekologickú. Ale ako starý estét, len pre vybranú klientelu. A aby si nehovoril, že som sviňa egoistikcká (aj keď nepochybne som), tak vo svojom pláne rátam aj s tebou. Ty tam budeš hlavný inštrument v procese asistovanej reprodukcie (asistovať pri nej podľa možnosti, chuti a síl môžete aj ďalší - to zas bude fasa gruppák!). Budeš tam, milý Maťko, predávať svoje genetické (dez)informácie, aby po svete behalo viac takých obvodofilných nešotomamrdov ako si ty. Skrátka, škoda každej kvapky tvojich genetických (dez)informácií, ktorá vyjde nazmar a skončí ako potrava roztočov žijúcich v hlbinách tvojho paplóna!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/84908/
Sak ved to je OK, pozri -prebehni- si ine diskusie, vsetky su o tom, ze sa na nich rozpravaju spriazneny ludia, ci nie? To s tym, ze sa tu co by dup dovali nejaky termit ktory nas bude poucovat, ze sme off-topic som myslel skor zo srandy a je mi to srdecne jedno. Mna tiez napriklad nezaujimaju hlody typu "gorilka 015 na vlaku c.15 skolabovala", hmm, este dobre, ze nemoze gorilka cislo 15 skocit pod vlak. Pche
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/84874/
OnlyK, nick som zmenil lebo som dostal niekolko krat postu ktora patrila mojmu menovcovi Rastovi tak som to vyriesil takto. Ja inak v pohode, "navzdy? a daleko" povolebny slogan.
laminatka, to chces preorientovat OnlyK-acku zo spreju na fotak?
marw, ako sa ma mesto Tisnov? Este stoji hotel oproti stanici?
laminatka, to chces preorientovat OnlyK-acku zo spreju na fotak?
marw, ako sa ma mesto Tisnov? Este stoji hotel oproti stanici?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/84837/
Malo byť: "A zase sme sa obkľukou dojachtali k bio-graffiti."