Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
Ked to tu tak sledujem, tak toto diskusne forum by sa mohlo premenovat na mimomezmske civilizacie na zeleznici.
OnlyK, draha nasa priatelka, preco si nas nechala tak dlho samych? Sa nam necuduj, ze sme trochu zvlcili. Ale par tvojich navstev to urcite spravi a vsetko bude opat fajn.
A aby to nebolo celkom off-topic, striehol som na jeden rusen a mal taaaaaaaaaaaaaaake velke grafiti
OnlyK, draha nasa priatelka, preco si nas nechala tak dlho samych? Sa nam necuduj, ze sme trochu zvlcili. Ale par tvojich navstev to urcite spravi a vsetko bude opat fajn.
A aby to nebolo celkom off-topic, striehol som na jeden rusen a mal taaaaaaaaaaaaaaake velke grafiti
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/81387/
Maťko, môžem ťa ukojiť... eeeh, vlastne upokojiť. Nič zlé (z pohľadu "štvorpercentných" fandov štreky - dobré), sa mi vtedy nestalo. A veď ani tebe nie. Je jasné, že onen mimozemšťan hľadal na účely párenia tú najobjemnejšiu družku/druha. Preto od teba, vzrastom primerného jedinca, prešiel ku mne, vzrastom o čosi macatejšiemu jedincovi, až nakoniec našiel svoje šťastie pri nadväzovaní známosti s chladničkou, ktorá je väčšia jak my dvaja dohormady. Ale prečo to celé píšem? A čo to má spoločné so štrekou? No ak je moja teória správna a on je fakt na veľké samice/samcov (v ich galaxii sa zrejme pohlavia nerozlišujú, preto aj vňyzerá tak ja vyzerá - jak keby mal troch otcov a ani jednu mamau), tak si predstav s jakou vášňou by sa vrhol na takú Žehličku, alebo Princeznú, Gorilu, Peršing... To by nebola vášeň, na akú sú naše lokomotívy zvyknuté, teda láska nadržaného šotoušstva striehnúceho na svoju "milú" pri trati, ale animálne prejavy o reprodukciu sa pokúšajúceho intergalaktického privandrovalca.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/81367/
Ale nieééééééééééééééé, buhehe.
Teraz vážne.
Náš priateľ Clansman hrdinsky bránil počestnosť svojich telesných otvorov!
Pred vlezlým mimozemšťanom jeho nosné dierky (ako aj iné dierky a teraz nemyslím len ušné) ostali dokonale nepoškvrnené a zato, si zaslúži našu pochvalu a úprimný obdiv. Clansman bol dokonalým ženským vzorom pre kurzy typu "Ako sa ubrániť chlípnemu násilníkovi", "Každá piata žena je týraná", "sexuálne násilie a emancipovaná žena", ako i trochu "problémy dospievania mladých žien" a možno pani Tekelyovej "Byť ženou je úžasné".
Čo to má spoločné so štrekou?
No oné, predsa. Vlak. Kým sa Clansman nedobrovoľne oddával blízkemu stretnutiu tretieho druhu (možno aj štvrtého, ak ide o to), kdesi v diaľke som počul prechádzať vlak. Z toho usudzujem, že tam kdesi nablízku bola koľaj.
Možno, že ten vlak bol aj posprejovaný
Teraz vážne.
Náš priateľ Clansman hrdinsky bránil počestnosť svojich telesných otvorov!
Pred vlezlým mimozemšťanom jeho nosné dierky (ako aj iné dierky a teraz nemyslím len ušné) ostali dokonale nepoškvrnené a zato, si zaslúži našu pochvalu a úprimný obdiv. Clansman bol dokonalým ženským vzorom pre kurzy typu "Ako sa ubrániť chlípnemu násilníkovi", "Každá piata žena je týraná", "sexuálne násilie a emancipovaná žena", ako i trochu "problémy dospievania mladých žien" a možno pani Tekelyovej "Byť ženou je úžasné".
Čo to má spoločné so štrekou?
No oné, predsa. Vlak. Kým sa Clansman nedobrovoľne oddával blízkemu stretnutiu tretieho druhu (možno aj štvrtého, ak ide o to), kdesi v diaľke som počul prechádzať vlak. Z toho usudzujem, že tam kdesi nablízku bola koľaj.
Možno, že ten vlak bol aj posprejovaný
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/80981/
Clansman: Ahh, príjemná nostalgia
Náš tackajúci sa nemenovaný priateľ z Alfa Centauri, o ktorého sa už zaujímala aj NASA, snažiaci sa inštalovať svoj reprodukčný nástroj do každého objektu naokolo, mojou drahou polovičkou počnúc a Clansmanom a chladničkou s mikrovlnkou končiac.
V podstate, Clansman môže byť právom hrdý. Veď kto z nás, prízemných smrteľníkov, sa môže pochváliť pohlavným stykom s mimozemšťanom E.T.-im, nápadne pripomínajúcim "hrošíka liberijského"..?
Náš tackajúci sa nemenovaný priateľ z Alfa Centauri, o ktorého sa už zaujímala aj NASA, snažiaci sa inštalovať svoj reprodukčný nástroj do každého objektu naokolo, mojou drahou polovičkou počnúc a Clansmanom a chladničkou s mikrovlnkou končiac.
V podstate, Clansman môže byť právom hrdý. Veď kto z nás, prízemných smrteľníkov, sa môže pochváliť pohlavným stykom s mimozemšťanom E.T.-im, nápadne pripomínajúcim "hrošíka liberijského"..?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/80979/
Ti poviem! Ten bol vtedy tak nadržaný, že Calex-necalex, jemu to bolo šuma-fuk jedno! Pritom išlo o jedinca za normálnych okolností krajne asexuálneho (povedal bych, že frigídneho, len mám pocit, že toto slovo sa v spojitosti s chlapmi nepoužíva). Dokonca aj ja som mal strach z jeho nejednoznačných sexuálnych chúťok. Najprv sa tam pustil do jemu predtým neznámej devy, potom do Matthiasovej starej (ona je síce o dosť mladšia jak my s Matthiasom, ale zachovajme ten terminus technicus), potom mu bola dobrá aj chaldnička, no a nakoniec mal také divné narážky na mňa a Matthiasa, že som sa radšej rýchlo vrátil do pelechu k jednej deve a snažil sa vsugerovať si, že sa mi to celé len sníva.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/80847/
Ale fakt, OnlyK, nenechaj nás ďalej vlčieť. Lebo pár z nás je už tak zvlčilých, že vyjeme na mesiac! Mne normálne prišla včera vynadať suseda. Hold, lykantropia je sviňa! Skoro taká ako pani podpredsedkyňa SNS.