Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
Clansmanawojky...ta co ty kde sa flakas? mi tu tak chybas a ty nikde...uz nemozem powedat ze OnlyŠ bo to uz je jak medwed :))i ked teraz nieco ma s uskami...plesne ako jeho mama...ale inak w poho...a co ty ako? rasto naco im kazit sniky? niekedy je lepsie newediet ako to w skutocnosti je a brat to tak ako to ces ty..wed urcite wela ludkow by radsej tu krutu prawdu necela pocut..PS: demo a Clansman nepochybujem o wasej krase,inteligencii a tak dalej ..pretoze kazdy sa citi inak ...poznam ludkow ktory to tahaju uz k 40-ke a citia sa ako 18-rocny a mozno aj mladsi.. takze uplne was chapem
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/76833/
Clansman o tebe si nikto predsa nedovoli tvrdit nieco negativne . Nebudeme si predsa klamat ale sme tu predsa vsetko mlady, pekny, inteligentny a skromny ludia , teda hlavne ja .
Hmm, no tak som napisal zase nejaku pravdu o sebe a mozem ist nicit svoju sedu koru mozgovu (resp. to co po nej ostalo) sprostostami na statnice...
Hmm, no tak som napisal zase nejaku pravdu o sebe a mozem ist nicit svoju sedu koru mozgovu (resp. to co po nej ostalo) sprostostami na statnice...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/76705/
Hm, keď to tak čítam, je mi jasné, že som nahral Matthiasovi na smeč. Ten starý perverzák sa sem dojachtá a určite si neodpustí poznámku, že k onému zmieňovanému súzvuku duší dochádza preto, že OnlyK je mladá žabka a Clansman zase starý peďas. Preto mu beriem vietor z plachát a v plnom rozsahu dementujem tento jeho výrok skôr, než ho ten ošklivec stihne vôbec vysloviť!
Ľudia, neverte mu! Neverte Matthiasovi a tým jeho ešte nevysloveným kecom na moju adresu! Jedine žeby o mne hovoril ako o mladom, extrémne chytrom, vtipnom, šarmantnom, krásnom, šikovnom a nesmierne skromnom mladom mužovi.
Ľudia, neverte mu! Neverte Matthiasovi a tým jeho ešte nevysloveným kecom na moju adresu! Jedine žeby o mne hovoril ako o mladom, extrémne chytrom, vtipnom, šarmantnom, krásnom, šikovnom a nesmierne skromnom mladom mužovi.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/76681/
Inak, ujo Clansman už vie, prečo medzi ním a OnlyK prichádza k takému súzvuku duší.
Zaiste to bude tým, že obaja ovplývajú extrémnou dávkou autodeštrukčného talentu. No poznáte niekoho iného tak šikovného (samozrejme okrem starého chromtáka Clansmana), kto si zlomil ruku tak, že si ju pristúpil? Poznáte niekoho iného tak šikovného, že... a sem môžem dosadiť desiatky kurióznych úrazov a zranení, ktoré si Mr. Clansman (vždycky nechtiac) spôsoboval, spôsobuje a ak pán Boh dá, ešte nejaký ten čas bude spôsobovať.
Zaiste to bude tým, že obaja ovplývajú extrémnou dávkou autodeštrukčného talentu. No poznáte niekoho iného tak šikovného (samozrejme okrem starého chromtáka Clansmana), kto si zlomil ruku tak, že si ju pristúpil? Poznáte niekoho iného tak šikovného, že... a sem môžem dosadiť desiatky kurióznych úrazov a zranení, ktoré si Mr. Clansman (vždycky nechtiac) spôsoboval, spôsobuje a ak pán Boh dá, ešte nejaký ten čas bude spôsobovať.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/76679/
Když jsem se dnes ráno motal po královéhradeckém hlavním nádraží, vzpomněl jsem si na naše oblíbené téma. Trochu moc se tady plká (je pravdou, že velice zajímavě, oduševněle a někdy i k věci) a grafiťáci si zatím žíjí svůj každodenní život. Tak jsem chtěl ozvláštnit diskusi opět nějakým snímečkem. Jenže východní Čechy nejsou severní Morava a Slezsko - tady člověk aby nějaký obrázek vyhlížel.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/75197/
Jo Maťko, vidíš, že aj sám si prišiel na to ako by sa to dalo realizovať. Nič nie je nemožné.
Po dnešku proste verím v ničím neohraničené schopnosti ľudských jedincov. Celú noc som strávil pri záchrannej akcii, ktorú dnes zaiste postrehnete aj v TV. Ono, to najdôležitejšie tam však chýba! Ukazujú týpka jak ho po deviatich hodinách vytiahli z teplovodu, ale nikde neuvidíte tú neuveriteľnú trasu, ktorú musel predtým prejsť, aby v ňom vôbec mohol uviaznuť! Ten človek, zvaný tiež Šibáč, prešiel takými uzučkými skulinkami, do ktorých by som nebol na istých miestach schopný vsunúť ani len istú časť svojho tela na vsúvanie primárne určenú. Ako sa mu to podarilo ostane asi navždy záhadou.
Takže nejaký sprej v prdeli považujem v tejto súvislosti za vec vyslovene malichernú, potenciálnym okýpteným sprejerom ľahko zvládnuteľnú. A to som ešte nezmienil týpka, ktorý sa včera ceril zo všetkých TV a dělal machra, že vyliezol na Everest. Dokázal to bez nôh.
Na základe týchto dvoch čerstvých skúseností som teda skalopevne presvedčený, že čoskoro sa dočkáme aj bezrukého sprejera, ktorý bude veselo čmárať po stenách. Respektíve po vlakoch, aby nasral ortodoxných vlakofilov.
Po dnešku proste verím v ničím neohraničené schopnosti ľudských jedincov. Celú noc som strávil pri záchrannej akcii, ktorú dnes zaiste postrehnete aj v TV. Ono, to najdôležitejšie tam však chýba! Ukazujú týpka jak ho po deviatich hodinách vytiahli z teplovodu, ale nikde neuvidíte tú neuveriteľnú trasu, ktorú musel predtým prejsť, aby v ňom vôbec mohol uviaznuť! Ten človek, zvaný tiež Šibáč, prešiel takými uzučkými skulinkami, do ktorých by som nebol na istých miestach schopný vsunúť ani len istú časť svojho tela na vsúvanie primárne určenú. Ako sa mu to podarilo ostane asi navždy záhadou.
Takže nejaký sprej v prdeli považujem v tejto súvislosti za vec vyslovene malichernú, potenciálnym okýpteným sprejerom ľahko zvládnuteľnú. A to som ešte nezmienil týpka, ktorý sa včera ceril zo všetkých TV a dělal machra, že vyliezol na Everest. Dokázal to bez nôh.
Na základe týchto dvoch čerstvých skúseností som teda skalopevne presvedčený, že čoskoro sa dočkáme aj bezrukého sprejera, ktorý bude veselo čmárať po stenách. Respektíve po vlakoch, aby nasral ortodoxných vlakofilov.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/74847/
Brano, Clansman: Čo, napchať tú plechovicu do rektálnej dutiny nie je problém, stačí ako napísal Clansman, aby si náš kyptík vyhopol na koníka. Lenže.
Potom sa prišuchce k dotyčnej stene, nohy naširoko jak batoľa a teraz nastáva ten pravý problém... Už to vidíme? Presne tak. Kto mu stlačí "spúšť" spreja, ktorá jaksik trčí v lufte z jeho cteného pozadia?
No a včul buď múdry.
PS: Jedine, že by si ju náš umelec stlačil sám, vlastnou pätou. Ibaže to by sa musel nahnúť, predkloniť, podoprieť, no a nechcem vidieť tú gymnastickú auto-kamasutru polôh pri nanášaní farbiva na vagón.
No a keby ho pristihli? V pohode. Všetci prítomní by sa urehotali k smrti.
Osobne by som si rád pozrel také video, keď už streetart komunita produkuje tie úchvatné adrenalínom nadupané filmečky adolescentov maľujúcich tagy na električky a vozne, videjko bezrukého umelca, ako krúživo-ladným vlnením panvy, pripomínajúcim brušné tance maľuje bočnicu vozňa- veď je to zlaté.
Mohli by za to pýtať charitatívne príspevky- ja by som prispel.
Potom sa prišuchce k dotyčnej stene, nohy naširoko jak batoľa a teraz nastáva ten pravý problém... Už to vidíme? Presne tak. Kto mu stlačí "spúšť" spreja, ktorá jaksik trčí v lufte z jeho cteného pozadia?
No a včul buď múdry.
PS: Jedine, že by si ju náš umelec stlačil sám, vlastnou pätou. Ibaže to by sa musel nahnúť, predkloniť, podoprieť, no a nechcem vidieť tú gymnastickú auto-kamasutru polôh pri nanášaní farbiva na vagón.
No a keby ho pristihli? V pohode. Všetci prítomní by sa urehotali k smrti.
Osobne by som si rád pozrel také video, keď už streetart komunita produkuje tie úchvatné adrenalínom nadupané filmečky adolescentov maľujúcich tagy na električky a vozne, videjko bezrukého umelca, ako krúživo-ladným vlnením panvy, pripomínajúcim brušné tance maľuje bočnicu vozňa- veď je to zlaté.
Mohli by za to pýtať charitatívne príspevky- ja by som prispel.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/74838/
Ale fakt pekné weci tu od teba počujem
Že ti chýbam? Milé. Šak aj ti mne
To nehoworím len tak powinne
Šak musím si dať bacha na swine
Sedím nad knihami a žerem oplatkowé rezy
Bo mi na štátnicach chce pár ludí zlomiť wäzy
Ale ja strach nemám
Dod*bať sa nedám
Kožu lacno nepredám
A wím, že jak ja tak aj demo
Tam nebudeme stať nemo