Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
No rasto, ale ja byť tebou, tak si z toho prdel určite robiť nebudem. Ono, "prdel" je tu kľúčové slovo. Nielenže ťa Maťko -inak pevný charakter verný odkazu SNP, teda konkrétne jednotiek SS Edelweiss- natre, bude ťa súdiť poľný súd a že ťa odsúdi na trest smrti. Ale ešte aj tá basa... tu sa dostávame k nášmu kľúčovému slovu "prdel". Nechcem ťa nijak desiť, ale v ukrajinských krimináloch sa rozmáha hemosexualita. Tam sú ti naši "štvorpercentní" asi tak v osemdesiatpercentnej väčšine. Takže vieš, čo ťa čaká... no áno, sprcha, spadnuté mydlo a nadržaní spoluväzni!
Takže nechaj Maťka Maťkom. Nemosúr sa naňho a pekne trpezlivo vyčkaj ďalšiu úrodu lysohlávok. Som s ním dnes volal. Že tie lysohlávky pravidelne hnojí. Ale radšej som sa ho ani nepýtal jak a čím.
Takže nechaj Maťka Maťkom. Nemosúr sa naňho a pekne trpezlivo vyčkaj ďalšiu úrodu lysohlávok. Som s ním dnes volal. Že tie lysohlávky pravidelne hnojí. Ale radšej som sa ho ani nepýtal jak a čím.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72810/
Rasto: uou uou uou, si nejaký drsný hneď zrána... Normálne cukám. A nechápem.
s Clans'im do teba nalejeme sud cuca a odvezieme ta niekde pred Mukacevo
A prečo? Prečo toľká zlomyseľnosť??... Čo takého strašného Ti tí úbožiaci v Mukačeve urobili???
Deportovať ma tam? S kýblikom halucinogénnych hríbikov a boľavou nohou?? (nevieš si predstaviť, ako zber úrody bolí, najmä ak je tlaková níž)
Si uvedom jednu vec.
Čo tým dosiahneš?
a) V Mukačeve vyhlásia stanné právo.
Áno anno, možno že mi miestni budú chcieť moje úrodné a produktívne nožičky amputovať bla bla, ale napriek tomu- a to si píš, URČITE ich bude vždy zaujímať šíriteľ a architekt tejto pohromy. A tu sa dostávame k omnoho zaujímavejšiemu bodu b, a to síce:
b) udám Ťa.
c) Prebehne poľný súd. Žiadne prihriaté výjavy aka argentínskomexická telenovela súdneho tribunálu v Haagu pre vojnové zločiny a zločiny proti ľudskosti. Poľný súd! A vieš čo Ťa čaká? (pred pohľadom do hlavne myslím). Ano. Pohľad na utrápené a uslzené tváre nevinných matiek. Plačúce deti. Rozohnení a nenávistne zazerajúci muži. Trošku sa uvedom.
s Clans'im do teba nalejeme sud cuca a odvezieme ta niekde pred Mukacevo
A prečo? Prečo toľká zlomyseľnosť??... Čo takého strašného Ti tí úbožiaci v Mukačeve urobili???
Deportovať ma tam? S kýblikom halucinogénnych hríbikov a boľavou nohou?? (nevieš si predstaviť, ako zber úrody bolí, najmä ak je tlaková níž)
Si uvedom jednu vec.
Čo tým dosiahneš?
a) V Mukačeve vyhlásia stanné právo.
Áno anno, možno že mi miestni budú chcieť moje úrodné a produktívne nožičky amputovať bla bla, ale napriek tomu- a to si píš, URČITE ich bude vždy zaujímať šíriteľ a architekt tejto pohromy. A tu sa dostávame k omnoho zaujímavejšiemu bodu b, a to síce:
b) udám Ťa.
c) Prebehne poľný súd. Žiadne prihriaté výjavy aka argentínskomexická telenovela súdneho tribunálu v Haagu pre vojnové zločiny a zločiny proti ľudskosti. Poľný súd! A vieš čo Ťa čaká? (pred pohľadom do hlavne myslím). Ano. Pohľad na utrápené a uslzené tváre nevinných matiek. Plačúce deti. Rozohnení a nenávistne zazerajúci muži. Trošku sa uvedom.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72641/
Ad rasto: Nemaj boja! Nebuď na Maťka hneď taký kruťas! Veď medzi jeho prstíkmi funguje čulé mykologické rašenie a bujenenie. Ani sa nenazdáme a budeme žať úrodu hríbikov spomedzi prstov jeho ľavej nôžky.
A pošleme aj untropovi, nech nie je taký napätý jak panna pred defloráciou! Alebo pudlík pred kastráciou! Alebo Maria Antoinetta pred dekapitáciou! Alebo alebo alebo...
A pošleme aj untropovi, nech nie je taký napätý jak panna pred defloráciou! Alebo pudlík pred kastráciou! Alebo Maria Antoinetta pred dekapitáciou! Alebo alebo alebo...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72459/
Maťko, to snad nemyslis vazne? Ty si vobec nemyslel na kamosov? Ty jeden sebecky prospecharsky skriatok z najvaecsiej Slovenskej dediny ktory nevie trafit ani do Pezinoku ked uz tak slinta po burcaku, ty si normalne dal nas dezert maximke z katedry? Tak to sa teda obavam ale tu garden party budeme musiet odlozit. Alebo dostanes trest, s Clans'im do teba nalejeme sud cuca a odvezieme ta niekde pred Mukacevo.
untrop, zlaticko, co keby si tam opalil ty? Sypem ti pre nesmierne.
untrop, zlaticko, co keby si tam opalil ty? Sypem ti pre nesmierne.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72439/
Ujo Clansman:
Som rád, že Ti vtipná kaša z mojich lysohlávok chutila. Si totiž jediný.
Odrodu z prstov pravej nohy som dobromyseľne venoval tete vrátničke z katedry, tá čo bola vždy vysmiatá ako poslanec pred voľbami.
Teta sa viac neusmieva. Údajne s ňou na oddelení ARO vôbec nebola reč.
Stále len nepríčetne civela do stropu a neesteticky slintala v nebíčkovo belasej farbe tváre- ako taký nezbedný anjelik.
Rasto: Ahaaaa... Po juknutí na www.studio001.sk známe farby v pozadí...
Tak ale stále platí "kto chce kam, pomôžme mu tam..."
Objednávateľom je ZSSK. A graffiti pána Blonského na svojich súpravách prostredníctvom odbornej komisie chcela mať sama. Holt.
PS: Tým nechcem povedať- rušme Gardenparty. Proteínová strava je predsa zdravá a výživná. A v zdravom tele zdravý duch, hovorí sa...
PS2: Škoda, že je jar- mám nehoráznu chuť na burčiak. :(
OnlyK: A čo tento? " ". Pri troške predstavivosti a ľudskej tolerancie si môžeme vsugerovať, že to je smajl-milovník výmeny telesných tekutín. Hoci on skôr vyzerá, akoby počas jazdy na bicykli lovil muchy hubou a odrazu narazil do sklenenej výplne.
Som rád, že Ti vtipná kaša z mojich lysohlávok chutila. Si totiž jediný.
Odrodu z prstov pravej nohy som dobromyseľne venoval tete vrátničke z katedry, tá čo bola vždy vysmiatá ako poslanec pred voľbami.
Teta sa viac neusmieva. Údajne s ňou na oddelení ARO vôbec nebola reč.
Stále len nepríčetne civela do stropu a neesteticky slintala v nebíčkovo belasej farbe tváre- ako taký nezbedný anjelik.
Rasto: Ahaaaa... Po juknutí na www.studio001.sk známe farby v pozadí...
Tak ale stále platí "kto chce kam, pomôžme mu tam..."
Objednávateľom je ZSSK. A graffiti pána Blonského na svojich súpravách prostredníctvom odbornej komisie chcela mať sama. Holt.
PS: Tým nechcem povedať- rušme Gardenparty. Proteínová strava je predsa zdravá a výživná. A v zdravom tele zdravý duch, hovorí sa...
PS2: Škoda, že je jar- mám nehoráznu chuť na burčiak. :(
OnlyK: A čo tento? " ". Pri troške predstavivosti a ľudskej tolerancie si môžeme vsugerovať, že to je smajl-milovník výmeny telesných tekutín. Hoci on skôr vyzerá, akoby počas jazdy na bicykli lovil muchy hubou a odrazu narazil do sklenenej výplne.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72436/
Ahoj zlatko OnlyK, slniecko vsak vas ucili citat v skole. My sa tu snazime spravit barbeque z jedneho nasho "super kamosa" ktory nam pomaloval vsetky nase milovane masinky a vozne a teraz to vyzera ako keby ZSSK / Zeleznicna spolocnost Slovensko A.S. / bola pojazdna reklama na jeho stupidnu firmu Studio 001. Takze ty sa nemusis nicoho bat, nic ti nehrozi, ono niektore tie vase carbanice aj celkom dobre vyzeraju a niektore dosahuju k stavu ktoremu sa da povedat umenie. Boze ked to co som napisal uvidi Avenaim s Makosom a Karbusickym tak na tom razni budem ja.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72302/
Clansman juuj..plepac..som nemohal prist ...ece su problemy s kolienkom a treba aj oddychowat co ja welmo nedokazem...takze wtipna kasa z lysohlávok..no doble to pochopim som rada ze si ma ujistil o tom ze by si mi neublizil..aspon budem konecne pokojne spinkat
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72258/
Avoj OnlyK: Som happy, že si sa tu objavila, lebo pár ľudí mňa a rasta už určite obviňuje, že sme ťa zožrali! Teraz vidia, že nezožrali!
A spapať teba? Veď to by bol hriech. Zase ani my nie sme tak nenažraní, aby sme vybili celé čriedy sprejerov! Niektorých treba aj odchytiť do ZOO a tam chovať, aby budúce generácie videli, aké zvieratká kedysi behalli po povrchu zemskom. Chápeš, jak bizóny...
OnlyK: Ale néééééééééééééééééééééé! To sú len také nejapné vtípky. Tebe by sme fakt nikdy nič zlé neurobili. Teda aspoň ja nie. Vieš, to len ujo Clansman zase papal vtipnú kašu. Kašu z lysohlávok, čo medzi prstami ľavej nohy dopestoval ujo Matthias.
A spapať teba? Veď to by bol hriech. Zase ani my nie sme tak nenažraní, aby sme vybili celé čriedy sprejerov! Niektorých treba aj odchytiť do ZOO a tam chovať, aby budúce generácie videli, aké zvieratká kedysi behalli po povrchu zemskom. Chápeš, jak bizóny...
OnlyK: Ale néééééééééééééééééééééé! To sú len také nejapné vtípky. Tebe by sme fakt nikdy nič zlé neurobili. Teda aspoň ja nie. Vieš, to len ujo Clansman zase papal vtipnú kašu. Kašu z lysohlávok, čo medzi prstami ľavej nohy dopestoval ujo Matthias.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72253/
moja milowana rodinka...je mi uz do placu ked to tu citam ze uz ani nemate co do ust wlozit ked nas cete porcowat a zjest ...ma prekwapilo ze som sa objawila na jedalnom listku :)a ktory chod som?nech wiem ...a ktora cast zo mna je koho? ale ja som welmi wzacny kusok ..mna si museite wychutnawat ...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72247/
Keď som sa _troch_ Pezinčanov rozumu mdlého pýtal v buse "stojí to ešte na námestí?" a každý jeden odkýval "áno
Maťko, ale to určite neboli Pezinčania, keď ti to odkývali. To boli určite nejaký ďalší Paštekári, čo sa hrabali do Pezinoku na Vinobranie. Túto moju domnienku podporuje aj tvoj postreh, že boli "rozumu mdlého". Traja Pezinčania rozumu mdlého pohromade?! Veď toľko ich v Pezinku ani dohromady nežije! Za to v Prešporku...
demo: Ak chceš odchytiť sprejera, stačí, aby si čerstvo namaľoval nejakú stienku (stačí s rozmermi 2x3m), vykopal pred ňou jamu (nemusí byť taká veľká jak na mamuta, veď nechytáš mamuta ale mamrda), prikryješ raždím, vetvičkami, listami, odídeš od nej a ráno, keď sa vrátiš, tam máš graffiťákov, že ti aj na celú zimu vydržia.
Maťko, ale to určite neboli Pezinčania, keď ti to odkývali. To boli určite nejaký ďalší Paštekári, čo sa hrabali do Pezinoku na Vinobranie. Túto moju domnienku podporuje aj tvoj postreh, že boli "rozumu mdlého". Traja Pezinčania rozumu mdlého pohromade?! Veď toľko ich v Pezinku ani dohromady nežije! Za to v Prešporku...
demo: Ak chceš odchytiť sprejera, stačí, aby si čerstvo namaľoval nejakú stienku (stačí s rozmermi 2x3m), vykopal pred ňou jamu (nemusí byť taká veľká jak na mamuta, veď nechytáš mamuta ale mamrda), prikryješ raždím, vetvičkami, listami, odídeš od nej a ráno, keď sa vrátiš, tam máš graffiťákov, že ti aj na celú zimu vydržia.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72199/
Inak, OnlyŠ je ešte stále asi len OnlyŠ. Aj keď za tú dobu, čo sa tu to sprejerské slniečko našich dní neukázalo, určite podrástol. Ona sa tu vlastne neukázala tak dlho, že aj ja som dokonca podrástol... i keď len (de)mentálne.