Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
demo, to predsa nie je problem. Skocime do Studia001, povieme, ze sme z Carga a chceme aby nam Blonski urobil novy nater na lokomotivy s ponimanim nakladneho vlaku ako celku / uz sa tesim ako bude tvorit ten celok 55-tich vagonov + loko / a pozveme ho na pracovny obed. Heh, nemusi vediet, ze obedovat budeme len my, no nie. No a potom niekde za Blavou smerom na Vieden mozeme urobit ten "griláž"
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72195/
Matthias, hmm, odhalil si moju chybu. Ubezpecujem ta, ze ten pocit je spravny! Clovek ktory momentalne nelezie do Rakusanom nie je na prvych prieckach "ATP" a este ked im to povies aj nahlas. Trosku ta budem musiet poopravit, to nie je trikolora ZSSK ale firmy Studio 001 kde je mister Blonski etablovany. Sak kukny neeee www.studio001.sk. On totiz obliekol vlaky spolocnosti ZSSK do farieb svojej firmy, ked je to sponzoring od firmy Studio001 alebo ich reklamny nater za ktory budu ZSSK platit nemam namietky, ved nejako si ZSSK privyrobit musi ked manageri su obycajne talpy. Pokial je mi zname reklamne nateri na Svajciarskych Re 460.0 su verejnostou aj tou laickou prijimane dobre a dokonca s ocakavanim novych reklam na tychto skvostnych lokomotivach z dielni firiem Pininfarina a SLM a SBB prinasaju celkom slusne zisky. Maly dovetok, po ukonceni kontraktu musi dotycna firma uviest lak lokomotivy do povodneho stavu cize SBB-ke zdarma nalakuju lokomotivu do ich firemnych farieb.
V Modre som nikdy nebol a ani nic proti nim nemam. A vinecko je tam skvele!!!null
V Modre som nikdy nebol a ani nic proti nim nemam. A vinecko je tam skvele!!!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72194/
Rasto: Neviem čím to je, ale mám taký vtieravý pocit, že u obyvateľov mesta Modra a priaznivcov OeBB náteru na ZSSK vláčikoch zrovna Ty v zozname top ten najobľúbenejších osôb figurovať nebudeš .
Ja len jednu vec.
Nie som "sedlák". Som "lakomý sedlák", v rodinných kruhoch i "McDuck" prezývaný. Preto som ku gardenparty preferoval čučo- je lacné a efektívne.
V prípade hlavného menu pochádzajúceho z toho istého zdroja ako červeno-bielo-sivá trikolóra ZSSK som však ochotný prísť v špígl-nígl kvádre, s patričnou etiketou stolovania, sofistikovane krajkovanými obrúskami a Cabernet Sauvignon, Beringer "Chalat", 1997 žoviálne pod pazuchou.
Ja len jednu vec.
Nie som "sedlák". Som "lakomý sedlák", v rodinných kruhoch i "McDuck" prezývaný. Preto som ku gardenparty preferoval čučo- je lacné a efektívne.
V prípade hlavného menu pochádzajúceho z toho istého zdroja ako červeno-bielo-sivá trikolóra ZSSK som však ochotný prísť v špígl-nígl kvádre, s patričnou etiketou stolovania, sofistikovane krajkovanými obrúskami a Cabernet Sauvignon, Beringer "Chalat", 1997 žoviálne pod pazuchou.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72182/
Most honorable compatriot Matthias, tak ty si balansoval na tyci!!?
Tak tu mas Clans'i pravu pricinu toho preco isiel tym busom az Modry a ze vraj "pastikar", "sedlak" to je!
Jasne, ze staci aj normalne Chardonnay za $10, myslel som, ze pri takej prilezitosti ako je grilovanie hlavneho grafitaka mozeme aj nieco "lepsejsie". To by bol ulovok keby sa nam podarilo chytit .
Len by sme ho museli nechat v nejakom pace aby vyprchali ucinky toho cim sa zhulil. Aby sme nahodou nieco nechytili.
= Blonski
Tak tu mas Clans'i pravu pricinu toho preco isiel tym busom az Modry a ze vraj "pastikar", "sedlak" to je!
Jasne, ze staci aj normalne Chardonnay za $10, myslel som, ze pri takej prilezitosti ako je grilovanie hlavneho grafitaka mozeme aj nieco "lepsejsie". To by bol ulovok keby sa nam podarilo chytit .
Len by sme ho museli nechat v nejakom pace aby vyprchali ucinky toho cim sa zhulil. Aby sme nahodou nieco nechytili.
= Blonski
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72121/
Clansman dodatok: A neskúšaj mi napísať, že "mal si sa pýtať šoféra". Ten bus bol totiž tak plný, ako keby mnohopočetná etnická skupina, zdatne prevyšujúca kapacitu vozidla, v roku Pána '42 vyhrala exkluzívny one-way ticket zájazd do Osvienčimu. Ledva som balansoval pri okienku na tyči. Dopredu k šoférovi by som sa cez tú masu prepracoval jedine so zapnutou motorovou pílou. Tak mi nepíš o šoférovi.
Vlastne bude najlepšie, keď nenapíšeš vôbec nič.
Vlastne bude najlepšie, keď nenapíšeš vôbec nič.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72112/
Clansman: Neser. Keď som sa _troch_ Pezinčanov rozumu mdlého pýtal v buse "stojí to ešte na námestí?" a každý jeden odkýval "áno áno, samozrejme", tak ma vskutku NENAPADLO, že namiesto námestia uvidím už len vzdaľujúce sa svetlá Pezinku, miznúce za horizontom nočného poľa, smer Modra. Čo už. Poučil som sa.
Ľudom proste nemôžeš dôverovať, pretože i keď to nemyslia s Tebou možno zle, poväčšinou sú vypatlaní. Ako ten štvrtý, ktorý mi odporučil nevystupovať v poli, ale ísť do Modry, pretože odtiaľ "predsa pôjde naspäť zrýchlený autobus."
No také veľké guľové. Z Modry nešlo nič. Absolútne nič.
Tak som sa namiesto popíjania Pezinskej úrody prešiel nočným poľom, 10 km z Modry do Pezinku. A keď som konečne dorazil do Pezinku, stal sa zo mňa úúúplne iný človek. Človek, ktorý názorom spolucestujúcich neprikladá absolútne žiadnu váhu. Netreba totiž predpokladať, že bytosť sediaca vedľa Tvojho sedadla je príčetná, tak totiž vznikajú najhoršie omyly.
Ľudom proste nemôžeš dôverovať, pretože i keď to nemyslia s Tebou možno zle, poväčšinou sú vypatlaní. Ako ten štvrtý, ktorý mi odporučil nevystupovať v poli, ale ísť do Modry, pretože odtiaľ "predsa pôjde naspäť zrýchlený autobus."
No také veľké guľové. Z Modry nešlo nič. Absolútne nič.
Tak som sa namiesto popíjania Pezinskej úrody prešiel nočným poľom, 10 km z Modry do Pezinku. A keď som konečne dorazil do Pezinku, stal sa zo mňa úúúplne iný človek. Človek, ktorý názorom spolucestujúcich neprikladá absolútne žiadnu váhu. Netreba totiž predpokladať, že bytosť sediaca vedľa Tvojho sedadla je príčetná, tak totiž vznikajú najhoršie omyly.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72111/
Matthias: Máš môj súhlas. Napokon ako vždy. Teda skoro vždy... ale zas fakt som vtedy nemohol súhlasiť s vlastnou dekapitáciou. Aj keď chápem, že ťa vypožičanie tej motorovej píly stálo kopu prachov.
Len jediná výčitka: Keď sa už pindríme s odchytom, čistením a restovaním sprejera, tak by sme si nemali kaziť ten pôžitok z papy nevhodným výberom vínka. Ako... aby si mňa a rasta nechápal zle, to nie je o snobizme, ale o dokonalom pôžitku z jedla.
No a to, že vďaka mne vieš nájsť Pezinok na mape je síce chvályhodné, zvlášť vzhľadom na tvoje "odolávanie čaru geografie". Ale aj tak ti to je potom trt platné, keď ideš jak naposledy z Blavy na Vinobranie do Pezinka a zobereš to "skratkou" cez Modru.
Len jediná výčitka: Keď sa už pindríme s odchytom, čistením a restovaním sprejera, tak by sme si nemali kaziť ten pôžitok z papy nevhodným výberom vínka. Ako... aby si mňa a rasta nechápal zle, to nie je o snobizme, ale o dokonalom pôžitku z jedla.
No a to, že vďaka mne vieš nájsť Pezinok na mape je síce chvályhodné, zvlášť vzhľadom na tvoje "odolávanie čaru geografie". Ale aj tak ti to je potom trt platné, keď ideš jak naposledy z Blavy na Vinobranie do Pezinka a zobereš to "skratkou" cez Modru.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72110/
Nick:
...Kan-kan-kanibal... kedy si sa umýýýval... včera večer v sobotuuu... keď papa mala vysokú proteínovú hodnotuuu
Strážim ten ohník.
A podpapučne pritakávam- drobizg treba svedomito pripravovať na budúce povolanie už od jasiel a nápodobných sociálnych zariadení.
Drahý exorcista SplinterX: "no jasné, zas tu straší Matthias "
A zas dofrčal vymýtač diabla. A čo má ako znamenať tá Hamletovská lebka v závere toho uboleného povzdychu?
Adamek:
Ale mne nevadí, že si Pezinčan (jedinec made in Pezinok). Vďaka Tebe ho dokonca viem aj nájsť na mape. A to už je čo povedať- pri mojom, diplomaticky povedané, vytrvalom odolávaní čaru geografie.
Rasto a CABERNET SAUVIGNON Etude, Napa Valley 1996:
Môôôôôôôôôôôôôôže byť teda. Čučo či Sauvignon, podstatné je, aby si sa pri gardenparty cítil príjemne, uvoľnene a aby Ti chutilo.
Týmto zároveň pozdravujem našu milučkú OnlyK- jej prítomnosť nám príde mimoriadne vhod. To akože ju máme radi.
...Kan-kan-kanibal... kedy si sa umýýýval... včera večer v sobotuuu... keď papa mala vysokú proteínovú hodnotuuu
Strážim ten ohník.
A podpapučne pritakávam- drobizg treba svedomito pripravovať na budúce povolanie už od jasiel a nápodobných sociálnych zariadení.
Drahý exorcista SplinterX: "no jasné, zas tu straší Matthias "
A zas dofrčal vymýtač diabla. A čo má ako znamenať tá Hamletovská lebka v závere toho uboleného povzdychu?
Adamek:
Ale mne nevadí, že si Pezinčan (jedinec made in Pezinok). Vďaka Tebe ho dokonca viem aj nájsť na mape. A to už je čo povedať- pri mojom, diplomaticky povedané, vytrvalom odolávaní čaru geografie.
Rasto a CABERNET SAUVIGNON Etude, Napa Valley 1996:
Môôôôôôôôôôôôôôže byť teda. Čučo či Sauvignon, podstatné je, aby si sa pri gardenparty cítil príjemne, uvoľnene a aby Ti chutilo.
Týmto zároveň pozdravujem našu milučkú OnlyK- jej prítomnosť nám príde mimoriadne vhod. To akože ju máme radi.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72108/
demo: Dobrý nápad! Samozrejme, že záleží na preferenciách. Aj keď k orestovanému sprejerovi by som predsalen zvolil biele. K hydine totižto zo zásady pijem iba biele. Nejaký Rizling. Tomu sa tu v Pezinoku zvlášť dobre darí.
rasto: Tam v tej Kalifornii sa fakt robí Cabernet Sauvignon v pravde kráľovskej! Ale na moje prekvápko, fantastický Cabernet, možno najlepší, aký som pil, bol zo Slovinska. Vinársku oblasť si nepamätám. Ale aj tak... ku sprejerom len to biele. Na tom sa ako gurmáni zhodneme. A z Maťka si nič nerob. On nie je taký ignorant, on je len Paštekár (jedinec made in Bratislava). Vieš a Paštekári, tí veria, že burčák sa dá kúpiť all year long. Skrátka, jemu ani čúčo netreba, stačí voda, čo sa ňou sud vyplachoval...
rasto: Tam v tej Kalifornii sa fakt robí Cabernet Sauvignon v pravde kráľovskej! Ale na moje prekvápko, fantastický Cabernet, možno najlepší, aký som pil, bol zo Slovinska. Vinársku oblasť si nepamätám. Ale aj tak... ku sprejerom len to biele. Na tom sa ako gurmáni zhodneme. A z Maťka si nič nerob. On nie je taký ignorant, on je len Paštekár (jedinec made in Bratislava). Vieš a Paštekári, tí veria, že burčák sa dá kúpiť all year long. Skrátka, jemu ani čúčo netreba, stačí voda, čo sa ňou sud vyplachoval...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72107/
Sevas Matko, "oci puci" to este vyrabaju? Tak to som naposledy pil v roku 1984 na Bastovej ulici v Kosiciach a stale sme pozerali ci nas nahodou nevymakne nejaky profak.
No ale, dobre aby som bol patriot tak CABERNET SAUVIGNON Etude, Napa Valley 1996 alebo Zinfandel 1997, mooooooooze byt?
No ale, dobre aby som bol patriot tak CABERNET SAUVIGNON Etude, Napa Valley 1996 alebo Zinfandel 1997, mooooooooze byt?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72050/
Rasto: No booooože. Vidím, že si fajnšmeker, ale v tomto ohľade- nehnevaj sa na mňa, už zaváňaš snobizmom. To nemôžeš toho sprejera proste zapiť čučom?
Vyberieš sa s kamarátmi na zahrádnu grill party, zoberieš ploskaňu, rôšt, dobrú náladičku a tak...
Vyberieš sa s kamarátmi na zahrádnu grill party, zoberieš ploskaňu, rôšt, dobrú náladičku a tak...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/72044/
ad Clansman:
Bílé?
_______
Pokračuji v reportu z hradeckého podchodu: Symbióza sprejerů a občanů tmavší pleti v žoldu hradeckého magistrátu vyzbrojených malířským nářadím zdárně pokračuje, i když ti první už ztrácejí elán a nové nátěry světle šedé barvy zvolna vítězí.
Bílé?
_______
Pokračuji v reportu z hradeckého podchodu: Symbióza sprejerů a občanů tmavší pleti v žoldu hradeckého magistrátu vyzbrojených malířským nářadím zdárně pokračuje, i když ti první už ztrácejí elán a nové nátěry světle šedé barvy zvolna vítězí.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/71745/