Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
OnlyK: To, ze nik nie je ochotny sponzorovat tvoje hobby neznamena, ze to mozes robit za cenu poskodzovania cudzieho majetku. Nemam nic proti obsahu graffiti, ale proti vandalskemu zmyslaniu mnohych (nie vsetkych) ich tvorcov.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65355/
ked sa to tak ludkom nepaci tak preco niesu schopny nam wyhradit w KADZOM MESTE priestory na to...nechcu nam to dat tak potom nech as necuduju..platit si zato nemienime..o chwili si uz budem musiet platit aj zato ze dycham ze?wobec to nieje sprawodliwe woci nam..ale nik si to nechce priznat lebo sa pozera len z tej horsej stranky ze to ublizuju a poskodzuje inych majetok..
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65346/
no veď keď to chce mať doma? Je to jeho rozhodnutie... A tu si dovolím zvýrazniť slová CHCE a DOMA. To znamená, že ti na to dal súhlas, že to chcel mať na svojom majetku.
A medzi tým, že to niekto niekde chce mať na svojom majetku, a tým, že niekomu to niekde načarbeš proti jeho vôli a bez jeho súhlasu, je dosť veľký rozdiel...
A medzi tým, že to niekto niekde chce mať na svojom majetku, a tým, že niekomu to niekde načarbeš proti jeho vôli a bez jeho súhlasu, je dosť veľký rozdiel...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65343/
OnlyK: Mas typicke priznaky cloveka, ktory stoji na tom opacnom konci spolocnosti a ako to uz s takymito ludi byva, nepovazuju za nenormalnych seba, ale normalnych ludi v ich okoli, ktori respektuju prava a slobody druhych. Svoju sociopatiu obhajuju tym, ze vyjadruju svoj nazor a uplatnuju svoju slobodu. Avsak ich netrapi, ze to robia na tazku ujmu druhych. Ta ujma je ovela tazsia, ako tvoja radost z toho "vyjadrovania sa". Typicke je tiez odvolavanie sa na inych - vacsich zlocincov. Aj tu vyjadrujes svoj agresivny postoj k slobode, nenasilnej slobode druhych. Kym tebe vadi, ze niekto kritizuje tvoje amoralne spravanie, nevadi ti, ze tvoje "prejavovanie nazoru" vazne ublizuje inym. Na takto zmyslajucich ludoch je postavena vlastne vsetka kriminalita od tej drobnej az po tu najobludnejsiu .
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65337/
ad OnlyK
Skrátka máš v hlave istú fixnú ideu a nárzory druhých neberieš.
Za tým, že si zaostalá sopľaňa si pevne stojím. A dokonca si dovolím tvrdiť, že si prípad pre psychológa.
A keď už sa tu tak hrdo vyhlasuješ za "writerku", tak sa nám tu s nejakým svojim dielom pochváľ. To je jediné, na čom som ešte v tvojom prípade zvedavý. Tvoje ostatné infantilné reči mienim ignorovať.
Skrátka máš v hlave istú fixnú ideu a nárzory druhých neberieš.
Za tým, že si zaostalá sopľaňa si pevne stojím. A dokonca si dovolím tvrdiť, že si prípad pre psychológa.
A keď už sa tu tak hrdo vyhlasuješ za "writerku", tak sa nám tu s nejakým svojim dielom pochváľ. To je jediné, na čom som ešte v tvojom prípade zvedavý. Tvoje ostatné infantilné reči mienim ignorovať.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65335/
SK SLOVAN BELASA BRATISLAVA
btw: hadate sa tu a aj tak tym nic nevyriesite. Keby vyhradili mesta priestory, tak by bolo vsetko ok. Male decka sa maju kde hrat,....tak nex maju aj writeri kde "tvorit"....lenze ked nemaju, tak musia "nacierno".....ale to si musia uvedomit ini. Vy tu nic nevyriesite....
P.S.: Ultras pressburg rules
btw: hadate sa tu a aj tak tym nic nevyriesite. Keby vyhradili mesta priestory, tak by bolo vsetko ok. Male decka sa maju kde hrat,....tak nex maju aj writeri kde "tvorit"....lenze ked nemaju, tak musia "nacierno".....ale to si musia uvedomit ini. Vy tu nic nevyriesite....
P.S.: Ultras pressburg rules
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65333/
dědek asi si si newsimol ze som holka!a co ta do toho ako pisem?budem si pisat ako ja cem !Shalomek s tym posprejowanim auta beriem ...staci sa len dohodnut brano "vyrytie nejakých umelecky hodnotných vzorov do karosérie a pneumatík. " no beriem ale ja budem wyrywat a nie na mojom aute ale na twojom..nech mas odomna pamiatku Pepiak priwela blbych a zbytocnych slow...demo dolamanie ruk?no to by som skor niekomu inemu lamala ruky ako nam writerom..su ludia co robia owela horsie weci a ich nechcete trestat len nas?mile..a ze spawodliwost.Zbyněk lutujem ta kam si sa az dostal..raz to zistis no uz bude neskoro chalani zas ste ma prefektne rozosmiali..nato ze mate tak wymlete mozgy ste fakt dobri ..dufam ze to pojde takto dalej
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65329/
Milé Only K,
mám tady jeden test na demokracii a svobodomyslnost. I když jsi zjevně zatím velmi mladé a asi nemáš auto, jednoho dne se to třeba změní a ty si nějaké auto pořídíš. Pak nám prosím dej vědět a uděláme testík. Ty si koupíš auto a zaplatíš je. My ti je přijedem posprejovat. Ty si necháš opravit lak a my ti jej znovu přijedem posprejovat. Několikrát to zopakujeme a pak ti položím znovu otázku, co si myslíš o sprejerech. Těším se na tvou odpověď, která bude jistě i pak plná porozumění pro sprejery.
mám tady jeden test na demokracii a svobodomyslnost. I když jsi zjevně zatím velmi mladé a asi nemáš auto, jednoho dne se to třeba změní a ty si nějaké auto pořídíš. Pak nám prosím dej vědět a uděláme testík. Ty si koupíš auto a zaplatíš je. My ti je přijedem posprejovat. Ty si necháš opravit lak a my ti jej znovu přijedem posprejovat. Několikrát to zopakujeme a pak ti položím znovu otázku, co si myslíš o sprejerech. Těším se na tvou odpověď, která bude jistě i pak plná porozumění pro sprejery.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65260/
ad OnlyK
Zlatíčko, koľkože to máš rôčkov? Tipujem tak, 10-12... Ak viac, tak asi trošku psychicky zaostávaš. Možno tvrdý začiatok môjho príspevku, ale očividne by si si to mala zrovnať v makovici.
Jedna vec je slobodne vyjadrovať svoj názor a druhá vec je vedome pri tom poškodzovať cudzí majetok. Už som tu spomínal, že keby sa mal každý takto správať, tak by tu bola hotová anarchia.
Čo sa týka povolení a peňazí potrebných na vybavenie vyhradených lokalít, kde by sa mohli "grafiťáci" vyblbnúť... Vieš, ono to tu v právnom štáte už tak chodí. Aj keď si chce človek postaviť dom, alebo chce vyrúbať strom, tak na to musí mať povolenie. Tu sme zase pri tom, že keby sa teraz napr. alergici združili (tak ako vy "writeri"), a hor sa do bezhlavého výrubu topoľov, líp atď., ako by to tu vyzeralo? Tiež by si to nazvala slobodným vyjadrením svojho názoru?
Alebo keby, napr. nejaký architekt vyjadril svoj názor na to, že sa mu nepáči nejaká budova, tým, že ju v noci zbúra?
K peniazom len v krátkosti... Si rozhorčená z toho, že by si musela platiť za nejaké povolenie, aby si mohla sprejovať. Ale to, že ľudia, ktorým niečo posprejuješ musia vynaložiť častokrát nemalé financie na to, aby ich majetok znovu vyzeral tak, ako to chcú oni, to ťa už netrápi? A tie peniaze musia VYHODIŤ len preto, že nejaký "writer" im slobodne VNÚTI svoj názor tak, že im posprejuje stenu! Keď už ste takí jednotní a ide z vás taká strašná sila, prečo sa jednoducho na nejaký taký objekt nezložíte? Môžete si dokonca založiť občianske združenie a vaši tatkovia a mamky vám môžu prispieť 2% z daní. Možností je veľa... Len to by asi bolo treba pohnúť rozumom a zadkom, čo?
Skús sa, teda, pozrieť na vec z pohľadu oboch strán. A skôr ty by si mala premýšľať pred tým, než z teba niečo výjde. Tvoj príspevok do tohto DF totiž vyznieva príliš horlivo na to, aby sme mali pocit, že si pri jeho písaní rozmýšľala.
Zlatíčko, koľkože to máš rôčkov? Tipujem tak, 10-12... Ak viac, tak asi trošku psychicky zaostávaš. Možno tvrdý začiatok môjho príspevku, ale očividne by si si to mala zrovnať v makovici.
Jedna vec je slobodne vyjadrovať svoj názor a druhá vec je vedome pri tom poškodzovať cudzí majetok. Už som tu spomínal, že keby sa mal každý takto správať, tak by tu bola hotová anarchia.
Čo sa týka povolení a peňazí potrebných na vybavenie vyhradených lokalít, kde by sa mohli "grafiťáci" vyblbnúť... Vieš, ono to tu v právnom štáte už tak chodí. Aj keď si chce človek postaviť dom, alebo chce vyrúbať strom, tak na to musí mať povolenie. Tu sme zase pri tom, že keby sa teraz napr. alergici združili (tak ako vy "writeri"), a hor sa do bezhlavého výrubu topoľov, líp atď., ako by to tu vyzeralo? Tiež by si to nazvala slobodným vyjadrením svojho názoru?
Alebo keby, napr. nejaký architekt vyjadril svoj názor na to, že sa mu nepáči nejaká budova, tým, že ju v noci zbúra?
K peniazom len v krátkosti... Si rozhorčená z toho, že by si musela platiť za nejaké povolenie, aby si mohla sprejovať. Ale to, že ľudia, ktorým niečo posprejuješ musia vynaložiť častokrát nemalé financie na to, aby ich majetok znovu vyzeral tak, ako to chcú oni, to ťa už netrápi? A tie peniaze musia VYHODIŤ len preto, že nejaký "writer" im slobodne VNÚTI svoj názor tak, že im posprejuje stenu! Keď už ste takí jednotní a ide z vás taká strašná sila, prečo sa jednoducho na nejaký taký objekt nezložíte? Môžete si dokonca založiť občianske združenie a vaši tatkovia a mamky vám môžu prispieť 2% z daní. Možností je veľa... Len to by asi bolo treba pohnúť rozumom a zadkom, čo?
Skús sa, teda, pozrieť na vec z pohľadu oboch strán. A skôr ty by si mala premýšľať pred tým, než z teba niečo výjde. Tvoj príspevok do tohto DF totiž vyznieva príliš horlivo na to, aby sme mali pocit, že si pri jeho písaní rozmýšľala.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65257/
ad OnlyK:
Nezbývá než doufat, že se časem objeví jiná subkultura těch, kdož drží při sobě, se zaměřením na fyzickou likvidaci zneuznaných "umělců" cizí majetek hyzdících. A bude se obhajovat tímtéž nezadatelným právem na svobodu projevu a zdůrazňovat svou nadprůměrnou inteligenci.
Nezbývá než doufat, že se časem objeví jiná subkultura těch, kdož drží při sobě, se zaměřením na fyzickou likvidaci zneuznaných "umělců" cizí majetek hyzdících. A bude se obhajovat tímtéž nezadatelným právem na svobodu projevu a zdůrazňovat svou nadprůměrnou inteligenci.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65234/
Môj milučký Only K !! Prečo si nekúpiš vlastný pozemok na ňom vlastné steny?? Slovečina má aj v a nie len fau/či dabljú ako schreibuješ Ty! K veci : Ale ak by si potreboval pre svoju umelecku sebarealizáciu pozemok alebo aj so stenami - P R E D á M Ti!! Aj 2 ha! Máš na to?
Každý umelec musí predsa svoju paletu mať!! A nie iných okrádať o pôžitky z jeho krásny diel!! Podpis pod výtvorom nestačí!!
Každý umelec musí predsa svoju paletu mať!! A nie iných okrádať o pôžitky z jeho krásny diel!! Podpis pod výtvorom nestačí!!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65228/
nemam slow co ste tu o nas popisali..placem a popri tom sa smejem..uwedomujete si niekedy co pisete?lebo sa mi zda ze ani o tom netusite..pisete p.i.c.ow.i.n.y aby sme sa mohli pobawit ze?!najprw si zistite skutocnost a potom zacnite do niekoho hubuwat!a ze grafitaci su na drogach,chlaste aby boli wzdy w pohode tak to je tiez dobra sprostost..to by som si skor mohla ja mysliet o osobke co to napisala!wsetci sa do toho miesate a kecate do toho ale nic wlastne o tom newiete..ze mame urcene miesta kde sa moze sprejowat..no kebyze to je w kazdom meste tak este ako tak sa to da..ale ked nieje wybawowat si powolenie a este za to wyhadzowat keshe tak to urcite nie!fizli a ostatni typkowia co sa nas snazia chytit pri tagowani su na tom dost zle ked nas nejak newedia chytit..tak to aj dlho ostane..za kazdu cenu to budeme robit ...je nas priliz wela aby ste nas znicili..a bude nas este wiac..urcite budete mat radost...uz sa hladaju aj nowy toyboy´s & toygirl´s ..drzime pokope ako bratia a sestri a preto na nas nemate..wy to nikdy nepochopite lebo wasa inteligencia nedosiahla urowen ako mame my a preto to nepochopite...pre was je tagowanie grafitow len nejake cmaranie po stenach ci wlakoch ...no pre nas to znamena wiac..je to nieco co uz patri k nam..stalo sa to sucastou nasho ziwota..ako pre was wlaky tak pre nas grafity..raz mozno uznate ze to nieje az take zle a ze sa to da zniest ...je prawda ze su typkowia ktori sprejuju len tak wselijak wselico a potom sa w tom ani on sam newyzna ..proste uplne hluposti..tak to sa ani mne nepaci..ked uz tagowat tak nech to stoji zato..kazdy ma prawo na swoj nazor ale su ludia ktorych to dost urazi a nastwe..a ked to hlawne nieje prawda...tak si to nabuduce premyslite co napisete..toto je moj nazor nazor writerky a ak wam chybaju dalsie staci len powedat...MIER
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/65214/