Lepty, odliatky a doplnky od malovýrobcov
Myslim si, ze na SK je dost modelarov, ktori si "kasne" nerobia sami (podobne ako ja) ale kupuju hotove odliatky, lepty od malovyrobcov. Kedze je vyrobcov viacero, skusenosti su rozne, nie je niekedy lahke si vybrat. Hlavne vtedy, ked chcete, aby to bolo ONO.
Nuz, a kedze ani odliatok, a toboz nie leptany model nie su vobec lacne zalezitosti a ich kvalita byva rozna (od dost nekvalitnych az po spickove vyrobky) mohli by sme sa tu podelit o skusenosti s kvalitou jednotlivych vyrobkov aby sa dalsi mohli lepsie zorientovat a nekupovali "macku vo vreci".
A samozrejme, vitane su aj kontakty, odporucania ...
Nuz, hej. Lenze elektrikam sa vseobecne asi venuje mene modelarov ako param a dieslom (aspon ja mam taky pocit). Preto sa mi zdalo, ze aj ty mas k elektikam pozitivny vztah. Ja osobne mam v plane zatial len elektriky. Ak sa podati dvojca, je na rade zehlicka.
Vdaka za radu ohladom toho podvozku. Skusim tu masinku niekde "vyhrabat". Asi to bude lepsie ako kupovat za 6000 Sk 371 len koli pojazdu ...
Ten iny razvor som si bol vedomy, ale zatial este nemam ktovieake skusenosti s robenim pohonu (len ta prestavba tej 350-tky) a tak sa to na zaciatok nebudem snazit "prehanat" a precenovat sa ...
Co sa tyka porovnania PIKO a Roco - s tym len suhlasim. ked k rovnakej suprave nastupi ako vlakova 1114 od Roco, je to nieco ine ako 371.
Len sa mi zda, ze aj ta 371 je uz celkom na urovni. Aj ked je pravda, ze za tie peniaze ... Nuz, ale co narobime, mozno sa Roco raz pusti do 163,363,350,150,263 rovnako ako sa pustil do Sergeja .... Totiz, jedna vec je si postavit model a druha mat na prevadzku na kolajisku k dispozicii 4-5 persingov ....
Ja pouzivam pojazd z modelu BR 141(E41)od Roca, musim ale este dokupovat lucovite dvojkolesia (vyzeraju opat modelovejsie ako od Pika).Razvor podvozku sedi presne,vzdial. otoc. capov ma ani nezaujima, pretoze ram si frezujem sam podla sirky skrine modelu.
Mimochodom 131 ma inu vzdialenost otocnych capov ako 163,350...
Porovnaj rozbeh modelu od Pika a od Roca s 12 voznami do stupania a uvidis ten rozdiel.
Nuz, S rocom mam tiez len tie najlepsie skusenosti (vid aj novy Sergeje - ten som skusal na 30 !!!! stvorosych voznoch a nemal s tym problemy (samozrejme, nemozem ho hnat do stupania 7-8 cm na meter).
Aj ked PIKO nie je spicka, neviem. Ja som tebou popisovane problemy nemal (testoval som na zatazi 12 ks Y voznov). Rychlost je akceptovatelna (je to nieco nad tych 160, ale da sa), rozbehy som mal plynule od dost nizkych napati. Trhnutia som nezaznamenal. Je pravda, mam len dva kusy, ale oba su celkom v pohode. Jedine cim trpia je pri vyssich rychlostiach vyssia hlucnost oproti Roco - ale ci to nebude tymi kovovymi prevodmi.
Co sa tyka pohonu - nuz, ani ja dodnes nechapem tie 3!!!! dvojkolesia. Ale zasa je pravda, ze zatial ani s odberom som nemal problemy.
Jedine co som sa dopocul, ze tie masinky maju problem pri vacsom pocte najazdenych km - ze sa odtrhne ozubene koliesko na naprave. Ale to som len pocul ...
Inak, co sa tyka pojazdu - Igi mi kedysi o nejakom od Roco hovoril - ze je dlzkou, razvorom aj osovymi vzdialenostami naprav idelany pre serie 163, 131, 350, .... Ale nespomeniem si ktory. Ak by si mi poradil bol by som rad (podla tvojich fotiek mas tiez rad elektriky) ....
A pantografy som na zaciatok uvazoval od Viessmannu - maju trojbodove uchytenie a najviac sa podobaju na nase (dokonca su takmer identicke ako tie na 263-kach). Tazke len prestriekat na zlto ...
O vykone 372 od PIKA by som radsej pomlcal. Nizky vykon motora a zbytocne rychly prevod sa prejavuje najma pri rozbiehani so zatazou trhnutim pri uz pomerne vysokom napati. Roco modely sa s tou istou zatazou pohynaju(skoro uplne plynule) pri polovicnom napati. Zatial som nepochopil preco ma model od PIKA pohanane len 3 napravy aj v jednosmernej verzii(co vedie k zvysenemu poctu bandazi=zhorseny el.odber).
Podla mna tento pojazd nie je prave najlepsim(ale asi najjednoduchsim) riesenim pre stavbu modelov.
OKrem toho som robil 01-tku a ludmilu od revelu, tam som vsak motorizaciu nakoniec nedal, lebo by som sa musel vzdaj niektorych modelovych prvkov, ktore pri motore jednoducho nejdu (dvojkolesia s okolesnikmi, ...) a navyse na pojazd pre paru si tiez este netrufam - a to ti poviem, na tom som sa namakal, nakolko ta stavebnica je nepresna jak hrom, je tam kopec dier, nelicuje, ... (ludmila je uz ovela lepsia).
Okrem toho staviam aj modely kamionov (mne sa totiz okrem loko paci vsetko en miniature) a tam je presnost neskutocne dolezita (ak ti maju sediet 4 napravy v jednej rovine a este s funkcnym riadenim dvoch prednych ...) o motoroch z 30 a viac dielov ani nehovorim.
Samozrejme, 131 si zjednodusim tovarenskymi pojazdami PIKO, takze problem bude len s osadenim. Ale ja som puntickar a mam trpezlivost, takze si myslim, ze to zvladnem.
A co sa tyka vyzoru - nuz, so striekanim (farieb) mam bohate skusenosti, takze toho sa obavam najmenej.
Nuz, a moja zasada je taka - najskor opracovat skrinu, vycistit a vyriesit osadenie a az potom na nu cokolvek montovat alebo striekat. Takze, ak by sa aj nieco nahodou nepodarilo, nebude to az take tragicke ....
P.S. A samozrejme, su aj dalsie veci, ako stavby, nejake dioramy, ...
P.S.S. Ale je pravda, ze som mal cca 5 rokov modelarsku pauzu (od 1997 do 2002 - to vies, rodinka, byt a tym padom 0 Sk na modelarstvo), ale uz sa pomaly do toho dostavam ...
P.S.S. A keby nieco, tak sa Vas spytam, no nie ?
Spojenie 131 mam urobene tak, ze sachty NEM 362 su ulozene na podvozkoch, ako spriahla pouzivam elektricky vodive spriahla(kvoli el.prepojeniu dielov)od Roco. Medzera medzi prechodovymi mechmi je asi 1.5 mm. KKK som skusal tiez, ale velmi sa neosvedcila, pretoze obidva diely su hnacie a v oblukoch sa diely niekedy dotkli(KKK ma tiez urcitu volu).
Detaily zberacou su na prilozenych foto.
Re Balky: Nemusis ma az tak chvalit.
je lepsie nieco drachsie a kvalitnejse, ale na zaciatku staci aj fixirka. Ale treba aj skusenosti