Lístky a ceny
Podradené diskusné témy
Mayklsk
Žilina-Miskolc cez Čaňa(GR) , susedská preprava ZSSK-MAV-Start tam a späť: 35,40€ pre 1 osobu
vnútro lístok Žilina-Košice (R): 10,94€, spiatočný dvojnásobok čiže 21,88€ a k tomu relačná zľava Košice-Miskolc spiatočný za 6,50, teda dohromady tá cesta vyjde na 28,38€. Rozdeliť sa to oplatí Treba vedieť dátum cesty späť, keďže spiatočný vnútro SK lístok nad 100km platí len 3 dni a jednosmerný je zas treba nastúpiť cestu v prvý deň platnosti. Miestenka na vlaky ZSSK-MAV stojí v pokladnici ZSSK 2€, v pokladnici MAV-Start 3€.
Žilina-Wroclaw
trasa: VIA <1156>CADCA(GR)<1154>ZEBRZYDOWICE(GR)<1251>KATOWICE*****
tam a späť, platnosť 15 dní za 54,60€ pre jednu osobu
trasa: VIA <1156>CADCA(GR)<1154>BOHUMIN*ZEBRZYDOWICE(GR)<1251>KATOWICE*****
tam a späť, platnosť 15 dní za 56,60€, rozdiel oproti tej prvej trase je že sa jedná o prestup v Detmaroviciach a z tamadiaľ smer Petrovice u Karviné čo je nerealizovateľný smer, druhý smer je už cez stanicu Bohumín treba si na to dať pozor a pýtať si lístok cez Bohumín stanicu (nie Bohumin(GR)!!!) keďže ten prvý kratší smer vyhadzuje systém ako prvý automaticky.
ja by som to ešte rozdelil takto, pokladňa ZSSK Citystar Žilina-Bohumín, spiatočný platný 1 mesiac za 19,70€ pre 2 osoby na jednom lístku (alebo ak by ste to potrebovali mať osobitne tak po 10,70€ pre každého), pokladňa ČD lístok Bohumín-Wroclaw cez Zebrzydowice a Katowice spiatočný, platný 15 dní (Tarifa ČD-PKP Most) za 40,80€. Z pokladnice ZSSK by ten istý lístok stál 48,40 (Tarifa Mnohostranná dohoda) teda už by sa to neoplatilo deliť. Miestenky na vlaky PKP-IC, ktoré sú v ponuke iKVC sa predávajú spravidla za 3€.
Ceny sú počítané manuálne, s odchýlkou cca +- 30 centov
Žilina-Miskolc cez Čaňa(GR) , susedská preprava ZSSK-MAV-Start tam a späť: 35,40€ pre 1 osobu
vnútro lístok Žilina-Košice (R): 10,94€, spiatočný dvojnásobok čiže 21,88€ a k tomu relačná zľava Košice-Miskolc spiatočný za 6,50, teda dohromady tá cesta vyjde na 28,38€. Rozdeliť sa to oplatí Treba vedieť dátum cesty späť, keďže spiatočný vnútro SK lístok nad 100km platí len 3 dni a jednosmerný je zas treba nastúpiť cestu v prvý deň platnosti. Miestenka na vlaky ZSSK-MAV stojí v pokladnici ZSSK 2€, v pokladnici MAV-Start 3€.
Žilina-Wroclaw
trasa: VIA <1156>CADCA(GR)<1154>ZEBRZYDOWICE(GR)<1251>KATOWICE*****
tam a späť, platnosť 15 dní za 54,60€ pre jednu osobu
trasa: VIA <1156>CADCA(GR)<1154>BOHUMIN*ZEBRZYDOWICE(GR)<1251>KATOWICE*****
tam a späť, platnosť 15 dní za 56,60€, rozdiel oproti tej prvej trase je že sa jedná o prestup v Detmaroviciach a z tamadiaľ smer Petrovice u Karviné čo je nerealizovateľný smer, druhý smer je už cez stanicu Bohumín treba si na to dať pozor a pýtať si lístok cez Bohumín stanicu (nie Bohumin(GR)!!!) keďže ten prvý kratší smer vyhadzuje systém ako prvý automaticky.
ja by som to ešte rozdelil takto, pokladňa ZSSK Citystar Žilina-Bohumín, spiatočný platný 1 mesiac za 19,70€ pre 2 osoby na jednom lístku (alebo ak by ste to potrebovali mať osobitne tak po 10,70€ pre každého), pokladňa ČD lístok Bohumín-Wroclaw cez Zebrzydowice a Katowice spiatočný, platný 15 dní (Tarifa ČD-PKP Most) za 40,80€. Z pokladnice ZSSK by ten istý lístok stál 48,40 (Tarifa Mnohostranná dohoda) teda už by sa to neoplatilo deliť. Miestenky na vlaky PKP-IC, ktoré sú v ponuke iKVC sa predávajú spravidla za 3€.
Ceny sú počítané manuálne, s odchýlkou cca +- 30 centov
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/731513/
Ahojte, poprosím vás o kalkuláciu ceny na dve nasledujúce trate (dve dospelé osoby, bez RailPlus):
Žilina - Košice - Miskolc a späť (pokiaľ je lepšie trať poskladať, stačí len KE-Miskolc spiatočný). Je na sieti MAV povinná miestenka? Ak áno, koľko stojí?
Žilina - Bohumín - Wroclaw a späť. Tu, pokiaľ viem, sa už miestenke u PKP vyhnúť nedá.
Ďakujem.
Žilina - Košice - Miskolc a späť (pokiaľ je lepšie trať poskladať, stačí len KE-Miskolc spiatočný). Je na sieti MAV povinná miestenka? Ak áno, koľko stojí?
Žilina - Bohumín - Wroclaw a späť. Tu, pokiaľ viem, sa už miestenke u PKP vyhnúť nedá.
Ďakujem.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/731494/
IC Bus je uplna sranda, lebo vyjadrenia boli take ze ked sa to uchyti tak budu riesit aj spolocny predaj, atd. WTF? Tak najprv ponuknem nekompletny produkt a az ak ho ludia budu vyuzivat tak potom zacnem uvazovat nad tym ze ho skvalitnim? Potom to konci tak ako skoncili IC Busy, co je skoda, lebo koncept to bol dobry.
O nulovom marketingu pri takmer vsetkych ponukach ZSSK skoda hovorit. Skryt info niekde na stranke nestaci.
O nulovom marketingu pri takmer vsetkych ponukach ZSSK skoda hovorit. Skryt info niekde na stranke nestaci.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/730773/
Tie dni su naozaj obmedzene, co je totalny nezmysel, v celom svete dopravy to funguje tak ze biznis ponuky praveze maju co najmenej obmedzeni, pretoze biznis cestujuci potrebuju flexibilitu.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/730568/
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/730539/
Co je toto za nezmyselna a prakticky malo pouzitelna ponuka? http://www.slovakrail.sk/novinky/na-sluzobku-do-kosic-so-zlavou-az-30.html ? Mozem si kupit listok s ubytovanim na 1 alebo 2 noci, ale ked su urcene dni kedy mozem ist do KE a kedy z KE tak proste ta ponuka je z polovice nepouzitelna... Pojdem do KE v nedelu, ubyt na 1 noc, tzn naspat v pondelok ale cestovat v pondelok z KE podla tej ponuky nie je dovolene. To iste je aj keby idem v nedelu a ubyt je na 2 dni, v utorok z KE nie je dovolene ist. To iste je aj v pondelok pri 1 dnovom ubytovani, znova cesta v utorok nie je povolena. To iste plati este v dalsich pripadoch. Napr v pripade navratu z KE v piatok sa do KE neda dostat lebo cesta v stredu alebo stvrtok do KE nie je povolena. To autor tej ponuky nejak nedomyslel
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/730538/
Na detske listky nepotrebujes ani u nas ziadne preukazky a karticky, staci ten pas. Preukazky sa vydavaju preto ze deti nemaju OP a nemusia mat ani pas (navyse je neprakticke aby ho stale vlacili, najma ak cestuju same).
Absencia sietovych listkov a celkovo takmer akychkolvek komercnych ponuku u ZSSK je zial smutny fakt.
Absencia sietovych listkov a celkovo takmer akychkolvek komercnych ponuku u ZSSK je zial smutny fakt.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/730422/
zopár postrehov z Nemecka - Rakúska (Salzbursko-Mnichovsko)
- kúpil som si jednosmerný lístok zo stanice do stanice - neskôr som sa dozvedel, že to je celodenný lístok, na tejto trati sa môžem voziť v obidvoch smeroch celý deň koľko chcem....
- kupoval som lístky deťom - žiadne preukážky, kartičky...nič, stačil pas na to, aby podľa pasu (dátum narodenia) bola priznaná zľava...
- ďaľšie postrehy
- jednodňový regionálny cestovný lístok - môžem cestovať v regione celý deň....- bicykel k tomu zadarmo
- spiatočný lístok na diaľkovú trať (Salzburg-Mníchov 200 km) - jedna cesta dosť drahá, ale pri spiatočnom (platnosť 2 týždne) je druhá cesta prakticky zadarmo (asi 20% navýšenie)
- pri kúpe diaľkového lístku pre viac osôb (podmienka je jeden lístok pre viac osôb, nie jednotlivo) majú ostatné osoby totálne lacné cestovné....
No a aby som neurazil Slovenské železnice, meškali sme 9 minút....(regionálna trať) s intervalom 1 hodina
- kúpil som si jednosmerný lístok zo stanice do stanice - neskôr som sa dozvedel, že to je celodenný lístok, na tejto trati sa môžem voziť v obidvoch smeroch celý deň koľko chcem....
- kupoval som lístky deťom - žiadne preukážky, kartičky...nič, stačil pas na to, aby podľa pasu (dátum narodenia) bola priznaná zľava...
- ďaľšie postrehy
- jednodňový regionálny cestovný lístok - môžem cestovať v regione celý deň....- bicykel k tomu zadarmo
- spiatočný lístok na diaľkovú trať (Salzburg-Mníchov 200 km) - jedna cesta dosť drahá, ale pri spiatočnom (platnosť 2 týždne) je druhá cesta prakticky zadarmo (asi 20% navýšenie)
- pri kúpe diaľkového lístku pre viac osôb (podmienka je jeden lístok pre viac osôb, nie jednotlivo) majú ostatné osoby totálne lacné cestovné....
No a aby som neurazil Slovenské železnice, meškali sme 9 minút....(regionálna trať) s intervalom 1 hodina
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/730420/
Ked to zoberiem z pohladu studentov, tak trebars v Cesku dlho odmietali uznavat Slovakom zlavy, takze sa listok kupoval z Prahy na hranice s inkartou a potom z hranice domov na studentsky preukaz + lozko. Dnes sa uz nastastie da kupit jeden listok priamo+zlavy CZ+SK+inkarta, len to treba vacsine pokladnicok pomoct najst v zozname. Co sa tyka dospelych, jednosmerny listok Ke-Praha +lozko vyjde na nieco okolo 50 eur, ked to clovek rozdeli, Kosice-Cadca 12eur, Trinec-Praha-13 eur a listok Cadca Trinec 2,60 eur +12 lozko takze clovek rozdelenim usetri ca 10 eur.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/729672/
Noris: Problem je pri lozkach a lezadlach, ktore si vacsina ludi kupuje bez rezervacie - ak ich predam niekomu bez CL tak uz ich zrejme nepredam nikomu (malokedy to ludia skusaju priamo na nastupisti). Miestenky su ina vec, tam kde si 2 ludia kupia 6 miesteniek tak im tam nastupim a to ze maju miestenku mi je ukradnute ak k nej nepredlozia aj cestovne listky (cestujuci nesmie obsadit viac miest nez je pocet miest pre ktore ma zakupene CL).
Inak pokial ide o medzinarodnu tarifu, problem je najma vo vychodnej Europe kde namiesto normalnej zakladnej tarify platia totalne nezmysly a potom sa z toho vymysla 520 vynimiek a roznych akciovych ponuk, v ktorych sa uz potom nevyzna nikto. Napr. v Rakusku, Nemecku, Svajciarsku, atd. maju dobru zakladnu tarifu, ktora je pouzitelna a akciove ponuky su len doplnkove. Oproti tomu napr. medzi SR/CR/PL nikto zakladnu tarifu nepouziva.
Inak pokial ide o medzinarodnu tarifu, problem je najma vo vychodnej Europe kde namiesto normalnej zakladnej tarify platia totalne nezmysly a potom sa z toho vymysla 520 vynimiek a roznych akciovych ponuk, v ktorych sa uz potom nevyzna nikto. Napr. v Rakusku, Nemecku, Svajciarsku, atd. maju dobru zakladnu tarifu, ktora je pouzitelna a akciove ponuky su len doplnkove. Oproti tomu napr. medzi SR/CR/PL nikto zakladnu tarifu nepouziva.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/729651/
Noris
... je to tak, ale sú stanovené interné postupy podľa ktorých sa tie rezervácie vydávať majú prečo to tak je je už skôr otázka na kompetentných
... je to tak, ale sú stanovené interné postupy podľa ktorých sa tie rezervácie vydávať majú prečo to tak je je už skôr otázka na kompetentných
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/729597/
Thomas: Neviem, preco sa boja predavat tie miestenky, ved pokial viem, predsa plati ustanovenie, ze pokial sa rezervovane miesto neobsadi do 15 min. po odchode zo stanice, z ktorej je miestenka zakupena, tak rezervacia prepada. Takze pokial by si aj niekto kupil 6 miesteniek (cez net sa da) a isiel by sam tak by predsa rezervacie 15 min. po nastupe prepadli a miesta by mohli obsadit cest. bez miestenky...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/729596/
Hater
Nad týmto sa tiež dosť často zamýšľam a sám by som rád vedel či "odborníci" ktorí tieto veci vymýšľajú v nich majú aj taký dobrý prehľad aspoň na národnej úrovni v rámci tej spoločnosti pre ktorú pracujú ...
Pre zaujímavosť dneska som sa prehrábaval medzinárodnými sériami NRT-1170 vo Veľkej Británii a žasnem nad cenami pre jednotlivé relácie, chcel by som poznať myšlienkové pochody človeka ktorý toto vymýšľal. Relácia do jedného mesta do dvoch odlišných staníc v rámci toho istého mesta a cenový rozdiel takmer trojnásobný A za takými vecami pri ktorých sa rozum zastavuje ani nemusíme chodiť ďaleko
Nad týmto sa tiež dosť často zamýšľam a sám by som rád vedel či "odborníci" ktorí tieto veci vymýšľajú v nich majú aj taký dobrý prehľad aspoň na národnej úrovni v rámci tej spoločnosti pre ktorú pracujú ...
Pre zaujímavosť dneska som sa prehrábaval medzinárodnými sériami NRT-1170 vo Veľkej Británii a žasnem nad cenami pre jednotlivé relácie, chcel by som poznať myšlienkové pochody človeka ktorý toto vymýšľal. Relácia do jedného mesta do dvoch odlišných staníc v rámci toho istého mesta a cenový rozdiel takmer trojnásobný A za takými vecami pri ktorých sa rozum zastavuje ani nemusíme chodiť ďaleko
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/729595/
Noris
... išiel by som za kolegyňou o ktorej viem že by mi ich predala ale inak ak by som takúto možnosť nemal tak samozrejme by som sa o to bez lístkov ani nepokúšal Každá minca má dve strany, jedna pokladníčka mi hovorila príklad z praxe keď prišli dvaja cestujúci ktorí si kúpili lístky HE-BA a k tomu požadovali 6 miesteniek. Keď sa ich pýtala na lístky pre zvyšných 4 cestujúcich povedali: "S nami nikto viac necestuje len by sme sa chceli počas cesty natiahnuť"
Zatiaľ som nepočul nič o termíne kedy sa budú dať zakupovať cez internet cestovné doklady do ČR.
jencik
Rozmýšľal som nad tým čo vlastne pokladníčka týmto postupom mala na mysli a napadlo ma, že možno vychádzala z jedného ustanovenia platného pre výdaj medzinárodných rezervácií. To ustanovenie hovorí, že rezervácia sa vždy vydá podľa predloženého cestovného dokladu, pričom v prípade že sa jedná o delené cestovné doklady do PPB (Gr.) vydá sa jedna rezervácia. Ibaže ak sa jedná o delené doklady medzi stanicami tak tam by v zmysle tohto ustanovenia mali byť vydané rezervačné doklady podľa predložených lístkov a teda v prípade ak si mal 3 lístky Košice-Čadca Gr., Čadca Gr.-Třinec a Třinec - Praha by pokladníčka naozaj mala vydať iba lôžko Košice - Třinec resp. potom aj druhé za úsek Třinec-Praha hl.n. Teda ak by si aj mal pri sebe všetky cestovné doklady neviem či by Ti k nim vydala priame lôžko Košce-Praha
... išiel by som za kolegyňou o ktorej viem že by mi ich predala ale inak ak by som takúto možnosť nemal tak samozrejme by som sa o to bez lístkov ani nepokúšal Každá minca má dve strany, jedna pokladníčka mi hovorila príklad z praxe keď prišli dvaja cestujúci ktorí si kúpili lístky HE-BA a k tomu požadovali 6 miesteniek. Keď sa ich pýtala na lístky pre zvyšných 4 cestujúcich povedali: "S nami nikto viac necestuje len by sme sa chceli počas cesty natiahnuť"
Zatiaľ som nepočul nič o termíne kedy sa budú dať zakupovať cez internet cestovné doklady do ČR.
jencik
Rozmýšľal som nad tým čo vlastne pokladníčka týmto postupom mala na mysli a napadlo ma, že možno vychádzala z jedného ustanovenia platného pre výdaj medzinárodných rezervácií. To ustanovenie hovorí, že rezervácia sa vždy vydá podľa predloženého cestovného dokladu, pričom v prípade že sa jedná o delené cestovné doklady do PPB (Gr.) vydá sa jedna rezervácia. Ibaže ak sa jedná o delené doklady medzi stanicami tak tam by v zmysle tohto ustanovenia mali byť vydané rezervačné doklady podľa predložených lístkov a teda v prípade ak si mal 3 lístky Košice-Čadca Gr., Čadca Gr.-Třinec a Třinec - Praha by pokladníčka naozaj mala vydať iba lôžko Košice - Třinec resp. potom aj druhé za úsek Třinec-Praha hl.n. Teda ak by si aj mal pri sebe všetky cestovné doklady neviem či by Ti k nim vydala priame lôžko Košce-Praha
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/729588/
Thomas_1: Minuly rok sme partia (4 ludia) cestovali kosicanom z KE do Prahy. Kazdy si kupil listok samostatne. Ja som pre nas chcel ist na stanicu kupit miestenky. Isiel som sam, lebo sme s kamosmi nenasli jednotny cas ist kupit miestenky a chceli sme sediet spolu. Prisiel som do kasy a povedal pokladnicke ze aka je situacia, kupil som si listok pre seba a potom som pytal 4 miestenky pre nas vsetkych. No ale prave pre to spominane interne nariadenie mi ich odmietla vydat. Argumentoval som aj tym, ze cez web CD si miestenky na Kosican v pohode kupim, ale su drahsie (cca 3 eura) a preto som si chcel kupit v kase za 2 eura/kus. Po vycerpavajucom presviedcani som nakoniec uspel, ale stalo ma to ozaj vela namahy. Myslim ze ini ludia by to vzdali. Ako by si postupoval Ty v takomto pripade?
Inak je to presne ako pise Thomas, pokladnici sami nutia cestujucich kupovat listky cez internet.
Vie sa uz, kedy bude konecne umozneny predaj medz. CL SR/CR?
Inak je to presne ako pise Thomas, pokladnici sami nutia cestujucich kupovat listky cez internet.
Vie sa uz, kedy bude konecne umozneny predaj medz. CL SR/CR?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/729586/
jencik
No mne prislo hlavne zvlastne, ze bez listka na usek Kosice-Cadca rezervaciu v pohode urobia, ale bez vytlaceneho elektronickeho listku na usek Trinec-Praha to nepredaju
toto nemá oporu nikde keď si nemal pri sebe lístok za úsek Košice-Čadca tak Ti nemala správne vydať lôžko vôbec resp. iba na úsek na ktorý si mohol doložiť cestovný doklad ...
No mne prislo hlavne zvlastne, ze bez listka na usek Kosice-Cadca rezervaciu v pohode urobia, ale bez vytlaceneho elektronickeho listku na usek Trinec-Praha to nepredaju
toto nemá oporu nikde keď si nemal pri sebe lístok za úsek Košice-Čadca tak Ti nemala správne vydať lôžko vôbec resp. iba na úsek na ktorý si mohol doložiť cestovný doklad ...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/729585/
Pokiaľ ide o miestenky na MAV tak v GVD 2013/2014 sú vlaky EC 532/533 a EC 236/537 povinne miestenkové len vo vnútroštátnej preprave MAV-Start. V záujme predchádzania povinnosti uvoľniť miesto cestujúcemu, ktorý sa na vnútroštátny úsek MAV preukáže platnou miestenkou sa odporúča zakúpenie miestenky aj v medzinárodnej preprave ale nie je to povinnosť. Do Miskolca by som to osobne neriešil miestenkou vôbec