362/363
Téma o rušňoch radu 362 a 363 ZSSK, ČD a ZSSK Cargo.
Aktuálne nasadenie HDV
Musím sa zastať 005.Ako sa hovorí za dobrotu na žobrotu.Ak človek si nerobí okatú reklamu iba dá link aby sa aj ostaný niečo viac dozvedeli tak ja v tom nevidím nič zlé.Je to velmi polemizujúce ale ja na debatu o tom seriem.Nepoznám vás osobne ale z reakcií si čosi myslím...
AD:taurus :trochu sa kroť,alebo posielajk na sukromnu poštu.Nie ako trúba na celý net.A tak sa radšej vráťme ki debate o 263 a 262....
AD:taurus :trochu sa kroť,alebo posielajk na sukromnu poštu.Nie ako trúba na celý net.A tak sa radšej vráťme ki debate o 263 a 262....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/105659/
este jedna vec: na vlaky.net pridavam mnozstov informacii a vobec ma o to nikto nezadal , robim to z vlasntnej vole, lebo nie som zahladeny iba na seba.
ked vsak uz pisem clanok, pridam ho na inu stranku, to je pochopitelne, len taki debili ako ty tomu nerozumeju.
VOLE, JSEŠ UDEŘENÝ KOLEJNICÍ. A POŘÁDNĚ ....
ked vsak uz pisem clanok, pridam ho na inu stranku, to je pochopitelne, len taki debili ako ty tomu nerozumeju.
VOLE, JSEŠ UDEŘENÝ KOLEJNICÍ. A POŘÁDNĚ ....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/105538/
ad taurus: Tvoj debilizmus a zmyslove obmedzenie pravdepodobne ti nedovoli pochopit fakt, ze ja vobec, ale VOBEC nerobim reklamu inej stranke, len som poukazal na clanok, kde si hladajuci citatel moze najst informacie ohladom 363.037.
Ja to chapem, ty to nechapes!!!! Ak by som to nechapal, nechodil by som sem!
Hm, obcas sa tu objabvuju linky aj na ine stranky a je zaujimave, ze vtedy nezareagujes.
Vies co? vylez mi na moj hrb, ktory nemam. debilko...
Ja to chapem, ty to nechapes!!!! Ak by som to nechapal, nechodil by som sem!
Hm, obcas sa tu objabvuju linky aj na ine stranky a je zaujimave, ze vtedy nezareagujes.
Vies co? vylez mi na moj hrb, ktory nemam. debilko...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/105535/
350.005:Chlapce , ak ti to este neprislo tak aj tvorcovia tejto stranky dali do nej nemalo usilia , casu a penazi!!!
Aj tu ide o to aby bola co najvyssia navstevnost ,lebo od toho zavisia aj mozne buduce prijmy z reklamnych banerov a pod.?
Chapes? Predpokladam , ze nie!
A potom prides ty a snazis sa tu propagovat "svoju" stranku!
Ak chces aby si tvoj clanok precitalo viacej ludi tak preco ho nedas rovno na vlaky.net?
Aj tu ide o to aby bola co najvyssia navstevnost ,lebo od toho zavisia aj mozne buduce prijmy z reklamnych banerov a pod.?
Chapes? Predpokladam , ze nie!
A potom prides ty a snazis sa tu propagovat "svoju" stranku!
Ak chces aby si tvoj clanok precitalo viacej ludi tak preco ho nedas rovno na vlaky.net?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/105534/
ad KIKLOP: jednym linkom som ti velmi chcel pomoct, lebo som nepredpokladal, ze mas pristup k tym info a hisotirckym fotkam, ktore som pisal.
ad E499.3056: budem velmi rad, ked dospejes, lebo tovje uvahy su o nicom, ked som ti pisal, ze mam foto E499.3056 tak skoro si z koze vyskocil a chcel si nasilu prist ku mne domov,aby sis i mohol to foto pozicat a teraz ma tu osieras.
nikto z vas nevidi co sa deje na druhej stranke, kolko casu a namahy zaberaju jenotlive, co i len elementarne zalezitosti a ak ti mozem povedat sleduj si statistiku nasej stranky, ktora stale rastie. zacali s nami spolupracovat rozni prispeivatelia, hoci prave mnohi chcu byt anonymni. CHLAPCE ZAMYSLI SA NAD SEBOU, PRETOZE NEROZUMIEM TOMU AKO DOKAZES HODNOTIT, KED VOBEC DO DOTOHO NEVIDIS A NEVIES O COM JE REC, DOKONCA MA ANI OSOBNE NEPOZNAS. TO JE UZ FUCKT SILNA KAVA.
montoya: zo stranyk si odisiel sam ., nikto ta nevyhodil a ani nevystval, ked napisem svoja stranka, myslim, tym to, ze nie som jej Bohom,majitelom ,lae spolzakladatelom a co sa tyka technickej veci a pridavania clankov, odvtedy sa uz velmi vela zmenilo.
taurus: tvoju trapnu poznamku radsej prehliadnem, zamyslis sa chlapce nad tym co pises, a pouvazuj, ci je lepsie sem dat link o clanku , kde sa pise o 363.037,alebo rovno nebodaj cely clanok skopirovat?? je to ubohe
clanky na rp maju hodnotu, nie su to kopirovane lacne spravy, priprava kazdeho zabera vela casu a uz som zvedavy na to, ked sa spusti projekt Encyklopedie zeleznic ,ako prave vy budete chodit na rp nasavat velmi dolezite informacie.
PRE VSETKYCH VYSSIE MENOVANYCH:
BUDEM VELMI RAD, AK MI DAT EPOKOJ, LEBO JA DO VAS NERYPEM A NEPROVOKUJEM VA, NAOPAK VAS POZIADAM ABY STE ESTE DNES ISLI DO OBCHODU S TEXTILOM A KUPILI VELKY BAL RIADNE HRUBEJ LATKY , ZOBRALI NAPAROVACIU ZEHLICKU A PEKNE POMALICKY SI TO ZACALI U MNA ZEHLIT. a NIELEN U MNA,ALE ROVNO U CELEJ REDAKCIE RP.
poprosim admina aj ked je to mierne off-topic, aby moju reakciu nezmazal, nakolko je to istym sposobom obrana voci invektivam primitivnych citatelov a odpoved na niektore otazky
ad E499.3056: budem velmi rad, ked dospejes, lebo tovje uvahy su o nicom, ked som ti pisal, ze mam foto E499.3056 tak skoro si z koze vyskocil a chcel si nasilu prist ku mne domov,aby sis i mohol to foto pozicat a teraz ma tu osieras.
nikto z vas nevidi co sa deje na druhej stranke, kolko casu a namahy zaberaju jenotlive, co i len elementarne zalezitosti a ak ti mozem povedat sleduj si statistiku nasej stranky, ktora stale rastie. zacali s nami spolupracovat rozni prispeivatelia, hoci prave mnohi chcu byt anonymni. CHLAPCE ZAMYSLI SA NAD SEBOU, PRETOZE NEROZUMIEM TOMU AKO DOKAZES HODNOTIT, KED VOBEC DO DOTOHO NEVIDIS A NEVIES O COM JE REC, DOKONCA MA ANI OSOBNE NEPOZNAS. TO JE UZ FUCKT SILNA KAVA.
montoya: zo stranyk si odisiel sam ., nikto ta nevyhodil a ani nevystval, ked napisem svoja stranka, myslim, tym to, ze nie som jej Bohom,majitelom ,lae spolzakladatelom a co sa tyka technickej veci a pridavania clankov, odvtedy sa uz velmi vela zmenilo.
taurus: tvoju trapnu poznamku radsej prehliadnem, zamyslis sa chlapce nad tym co pises, a pouvazuj, ci je lepsie sem dat link o clanku , kde sa pise o 363.037,alebo rovno nebodaj cely clanok skopirovat?? je to ubohe
clanky na rp maju hodnotu, nie su to kopirovane lacne spravy, priprava kazdeho zabera vela casu a uz som zvedavy na to, ked sa spusti projekt Encyklopedie zeleznic ,ako prave vy budete chodit na rp nasavat velmi dolezite informacie.
PRE VSETKYCH VYSSIE MENOVANYCH:
BUDEM VELMI RAD, AK MI DAT EPOKOJ, LEBO JA DO VAS NERYPEM A NEPROVOKUJEM VA, NAOPAK VAS POZIADAM ABY STE ESTE DNES ISLI DO OBCHODU S TEXTILOM A KUPILI VELKY BAL RIADNE HRUBEJ LATKY , ZOBRALI NAPAROVACIU ZEHLICKU A PEKNE POMALICKY SI TO ZACALI U MNA ZEHLIT. a NIELEN U MNA,ALE ROVNO U CELEJ REDAKCIE RP.
poprosim admina aj ked je to mierne off-topic, aby moju reakciu nezmazal, nakolko je to istym sposobom obrana voci invektivam primitivnych citatelov a odpoved na niektore otazky
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/105526/
passion
1. zeleznice si objednali u XY vybavenie 362.010
2. XY im to namontovali
3. cena bola o nieco vyssia ako sa dohodli
4. zeleznice to odmietli zaplatit
5. pani z XY to z 362.010 vymontoyovali a odniesli pred
6. a tak sme tam kde sme boli
zdroj: vrabce na streche depa BA vychodne
1. zeleznice si objednali u XY vybavenie 362.010
2. XY im to namontovali
3. cena bola o nieco vyssia ako sa dohodli
4. zeleznice to odmietli zaplatit
5. pani z XY to z 362.010 vymontoyovali a odniesli pred
6. a tak sme tam kde sme boli
zdroj: vrabce na streche depa BA vychodne
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/105497/
jasne passion. kedy uz bude konecne dana do poriadku 362.010? za to ze zeleznice trucuju este stale nie je hotova. som zvedavy ci prekonaju svoju hrdost a opat zavolaju panov ktori do nej domontuju to, co odtial zobrali, ked im to zeleznice nechceli zaplatit... od noveho GVD ju bude treba ako sol
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/105495/
Chlapci, nemôžete si to vyriešiť pri pive? Toto fórum je o niečom inom.
BTW: Vpravo hore skúste kliknúť na Chatujú:xx ... Wau, to je čo? Tam sa môžete vybúriť do sýtosti. Alebo čo tak násť fórum OT? Niektorí s ním už máte skúsenosti...
Toto je o 362/363, nie o osobných problémoch...
BTW: Vpravo hore skúste kliknúť na Chatujú:xx ... Wau, to je čo? Tam sa môžete vybúriť do sýtosti. Alebo čo tak násť fórum OT? Niektorí s ním už máte skúsenosti...
Toto je o 362/363, nie o osobných problémoch...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/105493/
Čo je s tou .010 ?