WWW.VLAKY.NET
Fórum o vašich názoroch, nápadoch a pripomienkach na stránku VLAKY.NET, o tom čo by ste na našich stránkach radi privítali, čo by ste zmenili, a čo naopak vypustili.
Zbyňku, Tvoj predčasný a mierne neopodstatnený, no milo srdečný entuziazmus hreje moju dušu. Lebo mne sa vlaky.net odmietali spustiť celý deň, tak ako aj včera. Čo už. Možno ma ten server nepripúšťa naschvál, včera som si totiž zabudol umyť zuby.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/66819/
Rekord prekonávam, d n e s k a 8x šifrovalo. Moje príspevky = hrôza ! Ale bojím sa, že vlnky povodňové dosiahli aj do môjho booku! Lebo čo som nechtiac "zašifroval" pri prešporskej ceste sa mi teraz umocnilo. Hľadím, uvidím. Adaj mi dakto poradí... . Moje nervy dnes ráno... Zdá sa, že to bude už OK ? či UFO nelieta nad Dunajom, Vltavou a Nisou?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/66628/
ad demo:
Já jsem včera zažil dvě dost dlouhá období, kdy jsem dostával hlášku, že server nelze nalézt.
A dnes ráno zase něco jiného: přechod na další stránku mne vždy odhlásil a při opětovném přihlášení se nechtěla stránka otevřít. Navíc mám pocit, že jsem při tom "vyhazoval" přítomné návštěvníky - usuzuji podle markantního neustálého kolísání jejich počtu v rozsahu 2 - 12.
Já jsem včera zažil dvě dost dlouhá období, kdy jsem dostával hlášku, že server nelze nalézt.
A dnes ráno zase něco jiného: přechod na další stránku mne vždy odhlásil a při opětovném přihlášení se nechtěla stránka otevřít. Navíc mám pocit, že jsem při tom "vyhazoval" přítomné návštěvníky - usuzuji podle markantního neustálého kolísání jejich počtu v rozsahu 2 - 12.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/66607/
Na dnešní den u mě připadá výročí jednoho roku od registrace na www.vlaky.net. Bylo to samozřejmě o něco déle, kdy jsem přes jiné stránky našel cestu na tento web. Paradoxně k mé registraci pomohlo to, že jsem tady objevil svůj článek z novin. Počáteční naštvání (jen velmi mírné, protože jako fanda železnice jsem přeci jen ochotný něco tolerovat) se změnilo v uspokojení z existence dobrého webu. Navíc jsem v té době nebyl spokojený s tím, jak jiný železniční web nebyl schopný řadit mé příspěvky a protože nemám rád zbytečnou práci, přestal jsem je zásobovat. Nabídl jsem své služby vlaky.net a protože byl zájem, záhy jsem přešel od pasivního členství mezi aktivní přispěvatele. Za rok jste mohli vidět několik mých reportáží či zamyšlení, které jsou pochopitelně různě přijímány. Ale to už je dáno naturelem návštěvníků stránek.
Co mi vlaky.net daly? Pocit seberealizace. Mám možnost informovat o akcích, které byly či teprve budou. Poznal jsem spoustu zajímavých lidí. Některé již také osobně, a jsem rád, že je znám, jiné potkám při Čmoudíkově misi s albatrosem či narozeninové jízdě. Poznal jsem, že za webem je ukryto nadšení party prima lidí, kteří by mohli svůj čas věnovat něčemu jinému, ale oni se starají o to, aby se stovky dalších lidí mohly vyřádit a měli se kde potkávat. A není nic lepšího, než když člověk vyrazí za focením a pak potká někoho s typickou kšiltovkou a vidí, že ten druhý patří na stejnou loď (viď Kmotře)
Potkávám na stránkách ale i lidi, kteří umí jen zlostně reagovat a popírat veškerá fakta, aniž by byli schopni svá tvrzení doložit důkazy. Zkušeností bylo mé tlumočení výroku gen. ředitele ČD Josefa Bazaly a reakce na něj. Potkávám i samolibé jedince, přesvědčené o své jedinečnosti a genialitě, ale holt, každý jsme nějaký. Nechme je žít.
Prostě a jasně, jsem tady rok a je mi tu dobře. Děkuji všem prima lidem z tohoto webu, za to, že jsou a že jsou právě tady.
Co mi vlaky.net daly? Pocit seberealizace. Mám možnost informovat o akcích, které byly či teprve budou. Poznal jsem spoustu zajímavých lidí. Některé již také osobně, a jsem rád, že je znám, jiné potkám při Čmoudíkově misi s albatrosem či narozeninové jízdě. Poznal jsem, že za webem je ukryto nadšení party prima lidí, kteří by mohli svůj čas věnovat něčemu jinému, ale oni se starají o to, aby se stovky dalších lidí mohly vyřádit a měli se kde potkávat. A není nic lepšího, než když člověk vyrazí za focením a pak potká někoho s typickou kšiltovkou a vidí, že ten druhý patří na stejnou loď (viď Kmotře)
Potkávám na stránkách ale i lidi, kteří umí jen zlostně reagovat a popírat veškerá fakta, aniž by byli schopni svá tvrzení doložit důkazy. Zkušeností bylo mé tlumočení výroku gen. ředitele ČD Josefa Bazaly a reakce na něj. Potkávám i samolibé jedince, přesvědčené o své jedinečnosti a genialitě, ale holt, každý jsme nějaký. Nechme je žít.
Prostě a jasně, jsem tady rok a je mi tu dobře. Děkuji všem prima lidem z tohoto webu, za to, že jsou a že jsou právě tady.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/66041/
ja sa tiez neviem uz viac dni skoro cely den dostat na Vlaky net, takze asi dost vypadava jeho funkcnost!!!