Oslavy Dne železnice 2011 začínají!

7.9.2011 1:00

Oslavy Dne železnice 2011 začínají!

Jako každoročně, i letos budou železničáři a příznivci železnice oslavovat svůj společný zářijový svátek. Podle nové tradice proběhnou celostátní oslavy na jednom místě, avšak slavit se bude také v regionech, a to vlastně v průběhu celého zbývajícího období devátého měsíce. První akce se uskuteční 10.9.2011.

 

 

 


VLAKY.NET své čtenáře na oslavy každoročně zvou, což sice činí i letos, ale poněkud stručnější formou. Vzhledem k tomu, že České dráhy jako hlavní organizátor Dne železnice již druhým rokem připravily pro jeho návštěvníky podrobný informační servis na svých stránkách, nepovažujeme za účelné uvádět duplicitně program také u nás. A spokojíme se s tímto stučným připomenutím a odkazy na stránky pořadatele:

Program Národního dne železnice Děčín 2011

Regionální dny železnice

Věříme, že si leckdo z vás z bohaté nabídky připravených výstav, nostalgickcýh jízd, dnů otevřených dveří a dalších akcí vybere tu, která jej uspokojí, a doufáme, že se najdou i tací, kteří si své zážitky nenechají pro sebe a podělí se o ně s ostatními reportážním příspěvkem pro náš internetový magazín.

Štastnou cestu na Den železnice 2011 všem přeje  

redakce VLAKY NET

Súvisiace odkazy