SŽDC otvára nové pracovné pozície

12.2.2015 8:00Zdroj: SŽDC

SŽDC otvára nové pracovné pozície

Správa železniční dopravní cesty ako správca železničnej infraštruktúry v Česke republike vypisuje výberové konanie na pracovné pozície. Záujemcovia nielen z radov návštevníkov našich internetových stránok si aj týmto spôsobom budú môcť naplniť svoje predstavy o práci na železnici.

 

 

 

 

Referent státní správy pro sekci provozně-technickou, pracoviště Praha, odbor regulace a bezpečnosti

Hlavní náplní práce bude vedení správního řízení ve věci vydání úředního povolení k provozování dráhy, udělení licence k provozování drážní dopravy, včetně jejich změn, zrušení, odejmutí, rušení dráhy, změny kategorie dráhy, omezení provozování dráhy a projednávání žádosti o vydávání osvědčení dopravce.

Více info ...

 

Referent státní správy pro sekci provozně-technickou, pracoviště Praha, odbor drážních vozidel, RID a ECM, oddělení RID a ECM

Hlavní náplní práce bude posuzování a prověřování způsobilosti subjektů odpovědných za údržbu dle nařízení Komise (EU) č. 445/2011 o systému udělování osvědčení pro subjekty odpovědné za údržbu nákladních vozů, zajišťování agendy spojené s vydáváním osvědčení subjektům odpovědným za údržbu.

Více info ...

Foto: ilustračné, www.szdc.cz

Súvisiace odkazy