Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR
Na sieti ŽSR majú ku dňu 31. 01. 2005 licenciu na nákladnú dopravu na dráhe tieto spoločnosti. Pretože sa s ich vlakmi budeme iste často stretávať, pripájam zoznam.
USSK - U.S. Steel Košice, sídlo Košice, ZSSK - Železničná spoločnosť Slovensko a. s., sídlo Bratislava, TSS, sídlo Bratislava, SMD (dcérska spoločnosť Slezskomoravská dráha), sídlo Čadca, ŽsKe - Železničné stavby Košice, sídlo Košice, TRSS - Trnavská stavebná spoločnosť, sídlo Trnava, LTE - Logistik a Transport Slovakia, sídlo Bratislava, BRKS - Bratislavská regionálna koľajová spoločnosť, sídlo Bratislava, PSŽ - Prvá slovenská železničná a. s. - sídlo Bratislava, PPS - Prvá prepravná spoločnosť, sídlo Komárno, HBP - Hornonitrinske bane Prievidza, sídlo Prievidza, ELTRA - sídlo Košice, AM Tuning, sídlo Belince, ŽsBA - Železničné stavebníctvo - sídlo Bratislava, ŽDD (dcérska spoločnosť OKD - doprava), sídlo Bratislava, SŽDS - Slovenská železničná dopravná spoločnosť, sídlo Bratislava, Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, sídlo Bratislava.
Ďalší dopravcovia jestvujú na vlečkách podnikov. Je možné, že niektorí z nich si postupne vybavia licenciu aj na sieť ŽSR.
V tejto rubrike je priestor na výmenu informácií o týchto dopravcoch a ich vlakoch.
Podradené diskusné témy
Aby som nerobil zbytočný príspevok, tak pridam fotografiu prepravy dvoch podvozkov na klasickom Pn-ku, smer ZA./31.8.2017
Tá "malá" nálepka na mašinke čo je tam nalepená je pre uja Milana asi nečitateľná !!!
Tak mu trochu pomôžeme:
Rušeň má v prenájme súkromný dopravca: EXPRESS GROUP
žehlička - keď sem niečo chceš zavesiť, tak si to prosim ťa skontroluj!!!
LEBO AKO VIDIM, TAK UZ VSETKYM DOCHADZA TRPEZLIVOST....
27.08.2017
A súprava 643.10 zo sept. 2016 tu ešte stojí a nehýbe sa.
Soukromý dopravce RegioJet vypravil v úterý v podvečer svůj nejdelší vlak v historii. Souprava míří do rumunského Eibentálu, kam veze více než tisíc hudebních fanoušků na hudební Festival Banát. Půlkilometrový spoj vyrazil plně obsazený.„Cílem vypravené vlakové soupravy je podpora jedinečné české exklávy na Balkáně. Náš vlak dorazí do 1 085 kilometrů vzdálené Oršavy po osmnácti hodinách cesty a dále bude možné pokračovat lodí proti proudu Dunaje pod hluboké kazaňské soutěsky,“ říká Jiří Schmidt, technický ředitel společnosti RegioJet. Ten do českých vesnic u Banátu jezdí už více než dvacet let. Souprava zůstane na místě až do neděle, kdy po obědě pojede zpět.
Téměř tisícitunový a půl kilometru dlouhý vlak táhne po českém a slovenském území lokomotiva Siemens Vectron.
Zdroj : iDnes.cz 16.08.2017
Posledne obdobie som cital dost negativnych prispevkov na FB u Lea. Vraj arogantne spravanie stewardov, menej moznosti cosi si objednat a tak.
2x som posledne 2 tyzdne siel s nimi hlboko v noci na kratsie trasy- stvrtok/piatok a piatok/sobota. Nic podobne som nezaznamenal. Raz bez vopred kupeneho CL, na co mlada vravi, jasne, vezmeme vas. Po par minutach prisla s moznostou objednat nieco. A podchvilou v oboch vlakoch chodila po vozni, nosila objednavky, vydavala listky. V klude, naoko v pohode. A cestujuceho nahlas ladit radio a pocuvat okamzite upozornila na jeho stisenie.
Neviem, mozno piatok-piatok/sobota a nedela/pondelok byva horsie, mozno som mal stastie a celkovo je to horsie. Ale nic negativne nebolo, cize urcite aj nabuduce. A ak sa da, aj v Biznise.