750/753/754
Diskusia o rušňoch radu 750/753/754 - Okuliarnik/Brejlovec.
Diskusia o rekonštrukciách týchto rušňov bola presunutá sem: 750.7, 752.6, 753.7, 755, 756, 757
Aktuálne nasadenie HDV
foto by mr.lenin
ad Passion: robokapalka@zoznam.sk A ináč ak by bola aj nejaká 752. Dopredu Ti ďakujem
Bohatstvo, to nekonečné priprahovanie musela byť sranda.
Ad t.matyi: To už fakt neviem, je to asi 2 roky dozadu. Akurát sme boli s tým somárom na skúšobnej v B.Bystrici. Viezla to 754, od Diviakov pripriahli na ňu 750, no a z B.Bystrice sme to všetko doj....é ťahali my a už to bolo jedno, či somár má vlakové kúrenie, či nemá. Len viem, že kôli tomu som prišiel z roboty o 22:00.
Ad Passion : Vau, to bolo čo, brílovce skolabovali, či čo? 773 som videl na Os, ale na Ex
Ozaj passion, začal som skinovať do MSTS a chcel by som sa ťa spýtať, či by si mi prosím Ťa nevyfotil hociakú 750-ku RD Zvolen. (Boky, čelo - veď vieš) A náhodou ak RD Zvolen ešte nezošrotovali 850 013. Budem Ti veeeeľmi vďačný. Robo
AD Garin:754032 bola dnes ešte okolo obeda v RD Zvolen.
754036 sa už skladá. Motor má koplet zo 754053, ktroá pôjde na GO do ŽOSky. Do 053 sa dal blok z 036 a črevá tie najhoršie, čo sa našli. Podľa všetkého v ŽOSke dostane nový motorček od pána Mórica
Pri odklonoch kvôli výluke pri Drienovskej Novej Vsi sa v septembri 2004 vyskytla 750-ka z RD Prešov na PN vlakoch v úseku Poprad-Tatry - Stará Ľubovňa - Plaveč. V noci vozila rýchliky "Cracovia" po rovnakej trati a dvakrát či trikrát ju počas výluky prehnali aj s PN vlakmi. Mám to aj fotograficky zdokumentované.
V blízkej budúcnosti budeme asi častými svedkami prítomnosti týchto lokomotív na PN vlakoch.