263
Dakujem TTV za predslov... ja len ta len doplnim, nepovazujem sa za ZSSK, povedal som moj nazor na adepta na EH. A povedalo by to dalsich 10 ludi dla laku masiny. Nevozim sa v kabinach masin (raz jedinky raz ked som bol, ale to su uz 2 roky), nechodim kazdy den okolo depa alebo do depa, nie som pojazdna encyklopedia EH oprav masin. A prave diskusia funguje o tom, ze sa vymienaju nazory, a potom nejaky Robo napise na RP.net, ze som absolutne chory clovek odkazany na lozko, lebo diskutujem. Ak si niekto mysli, ze diskusia je o jednej jedinej veci, vecte, ze tomu tak nie je. Je demokracia. Preto mi nevnucuj tvoj nazor, a ani ja tebe svoj. A kazdu zaujimavu informaciu si zapamatam a budem sa povazovat teda za mudreho (). Keby bola diskusia o tom, ze kazdy si mysli stale to iste a kazdy vie stale to iste, nemohla by diskusia vobec vzniknut. Takze ty Andrej ako zelezniciar by si sa nemal vyjadrovat o nas nezelezniciarov ako o osobach choreho charakteru, ale mal by si nam to vysvetlit. Kazdy je v niecom iny vynimocny. Mna zaujimaju zeleznice. Aj tvojimi poznatkami som stale mudrejsi a mudrejsi v tomto obore.
Dakujem
Dakujem
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/128290/
Ad:350.005
Vieš neber to zlé ale my železniční amatéry bohužiaľ nemáme možnosť sa zviesť na mašine hoc asi všetci .... ostatok si doplníš sám. O informáciach o stavu mašín už ani nehovorím to je pre nás veľmi veľmi nedostupné tak jediným kritériom čo môžme vidieť je stav z vonkajšku.
Preto sa na nás nehnevaj a skús nás pochopiť.
PS : Dúfam že som ťa neurazil nie-je to mojim cieľom.
Vieš neber to zlé ale my železniční amatéry bohužiaľ nemáme možnosť sa zviesť na mašine hoc asi všetci .... ostatok si doplníš sám. O informáciach o stavu mašín už ani nehovorím to je pre nás veľmi veľmi nedostupné tak jediným kritériom čo môžme vidieť je stav z vonkajšku.
Preto sa na nás nehnevaj a skús nás pochopiť.
PS : Dúfam že som ťa neurazil nie-je to mojim cieľom.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/128206/
ad E 499.3056: tvoje chore vyplody sa tu nedaju citat. podla coho usudzujes, ze masina, je zrela na EH opravu? podla vyzoru?
tak to by napriklad taka 363.137 absolvovala Vrutky a EH najmenej 2x po sebe podla toho co pises.
Vyvediem ta z omylu:
263.003 mala EH ukoncenu v lete 2005
263.009 mala EH ukoncenu zaciatkom februara 2006
263.010 mala EH ukoncenu zaciatkom septembra 2006
263.005 mala ukoncenu EH opravu v janurari 2005
pred nou na jesen 2004 EH ukoncila 263.007
a na jar 2004 to bola 263.004
v zime 2003/2004 to bola zase 263.012.
Velky vplyv ma aj poruchovost okrem cinneho prevadzkoveho casu a poctu najazdenych km.
Horucou adeptkou je vsak 263.011 ktora mala EH na jar 2003 a oodvtedy poctivo jazdi bez velkych vykyvov.To len aby si vedel ....
Ak sa vsak mocipani zmiluju, druhou v poradi je na EH 263.012.
To len na upresnenie,aby si vedel co a ako prebiehalo a nepisal tu dristy hodne zlomeneho zberaca...
tak to by napriklad taka 363.137 absolvovala Vrutky a EH najmenej 2x po sebe podla toho co pises.
Vyvediem ta z omylu:
263.003 mala EH ukoncenu v lete 2005
263.009 mala EH ukoncenu zaciatkom februara 2006
263.010 mala EH ukoncenu zaciatkom septembra 2006
263.005 mala ukoncenu EH opravu v janurari 2005
pred nou na jesen 2004 EH ukoncila 263.007
a na jar 2004 to bola 263.004
v zime 2003/2004 to bola zase 263.012.
Velky vplyv ma aj poruchovost okrem cinneho prevadzkoveho casu a poctu najazdenych km.
Horucou adeptkou je vsak 263.011 ktora mala EH na jar 2003 a oodvtedy poctivo jazdi bez velkych vykyvov.To len aby si vedel ....
Ak sa vsak mocipani zmiluju, druhou v poradi je na EH 263.012.
To len na upresnenie,aby si vedel co a ako prebiehalo a nepisal tu dristy hodne zlomeneho zberaca...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/127812/
Mojim cielom nebolo ta urazit,ale upozornit na jednu zasadnu vec:
pytat sa je dobre, kto sa pyta, ten sa dozvie,ale nepremyslene a nelogicke otazky, ktore pravidelne davas drazdia mnohych. ja nad tym mavnem rukou, maximalne ti dam nejake zelezniciarske porovnanie, to je vsetko.
je dobre sa pytat,ale treba vediet ako sa pytat....