Zahraničné HDV na koľajách ŽSR
Toto môže byť tiež atraktívna téma pre našich členov. Oceniť by ju mohli najmä tí kolegovia, ktorí fotografujú, prípadne tí, ktorých poteší, ak uvidia nejakú neobvyklú lokomotívu. Podľa môjho skromného názoru má opodstatnenie, lebo sa nachádzame v situácii, keď k nám začnú prichádzať zahraničné rušne aj z tých železničných správ, s ktorými Slovensko nesusedí. Založenie tejto témy vo mne urýchlila udalosť, ktorá sa stala dnes, 25. 1. 2005.
Do Bratislavy-Petržalky prišla lokomotíva firmy Railion Deutschland 185.045! Urobila obrat s nákladnými vlakmi 44609/44606 z a do Wien Kledering Zvb. Ak nepočítame nostalgické vlaky (bola tu z Nemecka legendárna 103.001 a Eurorunner Dispoloku) ide o prvú lokomotívu nemeckých železníc, ktorá prišla na naše územie s pravidelným vlakom. Ak má niekto inú informáciu, nech ma prosím opraví.
Zaujímalo by ma, či sa niekomu z Vás podarilo túto historickú udalosť vyfotografovať?
Podradené diskusné témy
žehlička56: Prosím ťa už prestaň googliť tie tvoje predpisy a kopírovať ich sem, lezie to každému na nervy a dokazuješ si tým akurát to, že vieš o železnici veľkú a vlaky vidíš akurát tak z okna paneláku. A ešte sa tu aj vychvaľuješ. Podľa toho čo si sem už natrepal, si na železnici robil všetko a všade ale opak je zrejme pravdou. Nerobíš náhodou vartáša v RD KE ?? Ty rušňovodič, preberač hdv a čojaviem čo si sem ešte písal.
Miro79: O jednom požiari viem na 101% , chytila sa medzi BA UNS a BA Petržalkou. To horela tá červeno-čierna http://www.vlaky.net/online/diskusia/tema.asp?id=230188&kat=1&najdi=610454&n#610454
Faktom však je to, čo vidíš na fotkách, ktoré som sem nalinkoval.
Naučiť sa pracovať s PC ? To hovoríš ty mne, čo si sem ešte včera nevedel ani správne vložiť text hrubým písmom ? Mám sem začať linkovať tvoje príspevky, v ktorých je vidno, ako vieš pracovať s PC ty ?
Metal779 to napísal jasne a ja dodám, že v novších verziách Firefoxu (verím tomu, že aj Chrome) to nie je žiadny problém, celý odkaz sa označí a z menu pravého tlačítka myši sa vyberie "Otvoriť odkaz na novej karte". Doteraz som nielen ja takéto veci na vlaky.net riešil bežným skopírovaním linku, takže buď budeš menej lenivý alebo sa naučíš pracovať s PC.
Inak, musím uznať, že dokážeš bravúrne otočiť tvoju totálnu neznalosť voči druhému človeku tak, aby si z neho urobil dementa. Skopíroval si odtiaľ ten text, stiahol fotku a ideš tu teraz sekať machra. Chlape, však ty si doteraz nevedel odkiaľ fúka !