Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
ak sa pozeram na toho kalacha....neviem prečo ale máta ma AK 100-5..lebo ked som si všimol tak sa mi tam vidí plast...čiže mohlo by to byť teoreticky nejake stovkove ...ale to je len moj tip..
jej..ake pekné že stale na mna a moju štylku myslíte..... ale si to predstavte...vyjdem o tretej ráno doprostred paneláku....a vtedy ju štartnem,,,,ked polovičku ludí neporazí tak ani jedneho....ono...donedávna som býval v panelaku tak viem čo to je za život....
a k tým madarom.....nemam nič proti pokojnemu civilnemu madarskemu obyvatelstvu...ale inač...plati to moje staré známe heslo....ku muru....
jej..ake pekné že stale na mna a moju štylku myslíte..... ale si to predstavte...vyjdem o tretej ráno doprostred paneláku....a vtedy ju štartnem,,,,ked polovičku ludí neporazí tak ani jedneho....ono...donedávna som býval v panelaku tak viem čo to je za život....
a k tým madarom.....nemam nič proti pokojnemu civilnemu madarskemu obyvatelstvu...ale inač...plati to moje staré známe heslo....ku muru....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/306060/
Flak:
ty si z Vrakune?? Tam okolo Pentagonu by sa štylka veruže zišla..
BTW Zuzanka sa nebola ešte pozrieť na naše hranice? Len tak z čírej zvedavosti
treba ju zaparkovať v štúrove. Pri dostrele 39 600m môžu mať radosť aj v hlavnom meste Maďarska
ty si z Vrakune?? Tam okolo Pentagonu by sa štylka veruže zišla..
BTW Zuzanka sa nebola ešte pozrieť na naše hranice? Len tak z čírej zvedavosti
treba ju zaparkovať v štúrove. Pri dostrele 39 600m môžu mať radosť aj v hlavnom meste Maďarska
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/306021/
ale teraz máme iné starosti, už problémy nerobí SAK, ale Maďari a tam pomôže iba Huškvárnamotorpíla Sorry ale práve som padol zo stoličky keď som si toto prečítal
A čo sa týka panelákau, tak máte opäť pravdu. Tie všeliaké indivíduá ktoré sa v noci ponevierajú po uliciach by mali spoznať řádení so štylkou . Normálne ste ma navnadili, tuším dnes v noci je "program" jasný BTW Zuzanka sa nebola ešte pozrieť na naše hranice? Len tak z čírej zvedavosti
A čo sa týka panelákau, tak máte opäť pravdu. Tie všeliaké indivíduá ktoré sa v noci ponevierajú po uliciach by mali spoznať řádení so štylkou . Normálne ste ma navnadili, tuším dnes v noci je "program" jasný BTW Zuzanka sa nebola ešte pozrieť na naše hranice? Len tak z čírej zvedavosti
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/305878/
Jedna z nevýhod bývania v paneláku je to že sa nemôžes so štylkou plnohodnotne zabaviť
ahoj Flak, to nie je pravda, po nociach môžeš mátať po nociach s naštartovanou motorovou pílou po chodbe a naraz naháňať strach viacerým susedom naraz
ale teraz máme iné starosti, už problémy nerobí SAK, ale Maďari a tam pomôže iba Huškvárnamotorpíla
ahoj Flak, to nie je pravda, po nociach môžeš mátať po nociach s naštartovanou motorovou pílou po chodbe a naraz naháňať strach viacerým susedom naraz
ale teraz máme iné starosti, už problémy nerobí SAK, ale Maďari a tam pomôže iba Huškvárnamotorpíla
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/305697/
Martin_08, ty si rovno podaj ruku so Splinťom. Kua, ťažkí experti! Veď sa kuknite, aký záverový mechanizmus má flinta na treťom obrázku! Ťažko takto určiť, aký AK to je, keďže nie je vidno napr. pažbenie, ale s pravdepodobnosťou rovnajúcou sa istote, to je AK 74, v horšom prípade AK 47, nejaký klon a teoreticky ešte aj SVD Dragunov, len sa mi nezdajú tie rozmery, aj keď obrázok to môže skreslovať. Mosin Nagant to však nie je ani náhodou! Jedine, žeby sa vám dvom zobrazoval v treťom okienku iný obrázok ako mne.
Chlapi, ak chcete riešiť strelné zbrane, prečo nechodíte niekam, kde sa o nich aj niečo naučíte? Keď už nie rovno na strelnicu, tak aspoň na špecializované fóra (napr. www.webforum.sk)?
Chlapi, ak chcete riešiť strelné zbrane, prečo nechodíte niekam, kde sa o nich aj niečo naučíte? Keď už nie rovno na strelnicu, tak aspoň na špecializované fóra (napr. www.webforum.sk)?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/305151/
Zidek, už sme to tu riešili, že je totálne fuk, či to je alebo nie je umenie. V prvom rade je to neželaný zásah do cudzieho majetku. Preto v prípade, že je "umelec" odhalený, nemal by len uviesť vec do pôvodného stavu, teda do stavu ako keby sa nič nestalo, ale ešte aj nejak pykať, lebo ono sa čosi -neoprávnený zásah do cudzích práv- naozaj stalo. Preto by to chcelo ešte aj verejnoprospešné práce (a nie terajšiu hlúpu hrozbu basou). Chcel by som vidieť jak tí ťažkí sídliskoví ghetto-kingz kopú celý mesiac kanály. Prvý deň by boli ponížení, druhý deň zničení, tretí by preplakali a po mesiaci by sa báli na sprej čo i len pozrieť.
Pravda, to by najprv musela mať polícia záujem na ich systematickom odchyte.
Pravda, to by najprv musela mať polícia záujem na ich systematickom odchyte.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/305150/
Joži, má. HK P30 L (P 30 s dlhšou hlavňou a záverom). Dováža sa už aj na Slovensko. V Hermese za 25 k mání.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/305116/
zdravim....tak..moj nazor na Leopardy je relativny.....prve leopardy mali za hovno pancierovanie..tak isto ako druhe ktore potom mali dodatočne osadene pancierovanie....ale ten tvar..tak to neviem či to ešte tanku nepohorši.....rýchlosť tanku ?? podla mna je to veličina ktora je podla mna dosť bezpredmetna....ono pohyblivosť tanku je jedna z najdoležitejšich veci..ale nie že teraz budem stopovať že či tan vytiahne alebo nevytiahne maximalku na 100 metrovej trati...to je podla mna velmi debilne.....
k zuzane.....mno..nechcem ju zatracovať..ale raketove delostrelectvo na system TOS mi viac svedči...nie žeby som nebol patriot..ale tento system je už davno prekonaný....
čo sa týka toho nacionalizmu....k dunajskej strede...mali zmlatiť všetkych aby sa nikomu nezachcievalo a nemoh by nikto hovoriť že sa jedna p nacionalizmus lebo dostal by každý.....
ale najlepšie take zvierata vobec nepuštať na štadion..maximalne ich pustiť do voľnej prirody...
ozaj...shalomek...čo to robiš ??? prečo tahaš našu temu do dalšieho vlákna ??? King 5 teho možeš prezentovať aj tu....ono....ako sa ukázalo...2 SV jasne uklázala že bojove lode su prežitok a nadalej su preferovane malé silné rýchle a dobre vyzbrojene plavidla....typický príklad su izraelske stroje....pomaly sa potopia od váhy zbraní na palube ale výkony maju take ako nikto iný...až na ten Eilat (neviem či nebol od britov z 2 SV ) ktorý bol zákerne potopený raketou styx vypalenou z prístavu z nehybneho zakotveneho egyptskeho raketoveho člnu typu komar....asi tak..ked sme už spomenuli už tie falklandy a protilodne rakety....
ono ešte tak na okraj....ruska technika..ono doteraz v arabsko izraelskych vojna a ostatných konfliktov sa ruske zbrane nejak extra neukázali..ale to nie z dovodu žeby boli zbrane zlé....ale z dovodu obsluhy....ved Samy a Goy..v rukach egyptanov malo čo zostrelili..ale ako nahle za to sadli rusi tak spolu zo šilkami spravili neuveritelne veci a výkony....takže rozhodne by som východnu tecniku (okrem činskej a podobných krajía) neodcudzoval....ozaj adam..HK nema nič nové ???
s pozdraviom....."fén první prototypový " jak sa to pekne číta...
k zuzane.....mno..nechcem ju zatracovať..ale raketove delostrelectvo na system TOS mi viac svedči...nie žeby som nebol patriot..ale tento system je už davno prekonaný....
čo sa týka toho nacionalizmu....k dunajskej strede...mali zmlatiť všetkych aby sa nikomu nezachcievalo a nemoh by nikto hovoriť že sa jedna p nacionalizmus lebo dostal by každý.....
ale najlepšie take zvierata vobec nepuštať na štadion..maximalne ich pustiť do voľnej prirody...
ozaj...shalomek...čo to robiš ??? prečo tahaš našu temu do dalšieho vlákna ??? King 5 teho možeš prezentovať aj tu....ono....ako sa ukázalo...2 SV jasne uklázala že bojove lode su prežitok a nadalej su preferovane malé silné rýchle a dobre vyzbrojene plavidla....typický príklad su izraelske stroje....pomaly sa potopia od váhy zbraní na palube ale výkony maju take ako nikto iný...až na ten Eilat (neviem či nebol od britov z 2 SV ) ktorý bol zákerne potopený raketou styx vypalenou z prístavu z nehybneho zakotveneho egyptskeho raketoveho člnu typu komar....asi tak..ked sme už spomenuli už tie falklandy a protilodne rakety....
ono ešte tak na okraj....ruska technika..ono doteraz v arabsko izraelskych vojna a ostatných konfliktov sa ruske zbrane nejak extra neukázali..ale to nie z dovodu žeby boli zbrane zlé....ale z dovodu obsluhy....ved Samy a Goy..v rukach egyptanov malo čo zostrelili..ale ako nahle za to sadli rusi tak spolu zo šilkami spravili neuveritelne veci a výkony....takže rozhodne by som východnu tecniku (okrem činskej a podobných krajía) neodcudzoval....ozaj adam..HK nema nič nové ???
s pozdraviom....."fén první prototypový " jak sa to pekne číta...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/305027/
Obávam sa, že vzhľadom k jej maďarskej národnosti by si ju na svoje nacionalistické výlevy asi nezbalil...
brano, uznávam, som nacionalista, ale rovnako poznám veľa Maďarov, čo sa so mnou bez problémov rozprávajú po slovensky a rešpektujú našu krajinu
takže očierňovať celý národ pre pár tupcov (garda, Csáky, Duray) nie je moc správne...aj keď maďari v globále nie sú mi moc sympatickí, je to môj názor a nikomu tým neubližujem...inak sa to ľahko môže zvrhnúť do takého čosi ako v Juhoslávii, kde sa ľudia líšili iba tým, či písali latinkou alebo cyrilikou alebo do akého kostola/mešity chodili...
brano, uznávam, som nacionalista, ale rovnako poznám veľa Maďarov, čo sa so mnou bez problémov rozprávajú po slovensky a rešpektujú našu krajinu
takže očierňovať celý národ pre pár tupcov (garda, Csáky, Duray) nie je moc správne...aj keď maďari v globále nie sú mi moc sympatickí, je to môj názor a nikomu tým neubližujem...inak sa to ľahko môže zvrhnúť do takého čosi ako v Juhoslávii, kde sa ľudia líšili iba tým, či písali latinkou alebo cyrilikou alebo do akého kostola/mešity chodili...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/304977/
Cmelobelo: Co si Vajnorak??
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/304916/
zdroj foto : valka.cz a military.cz
prve je topol-M (asi jednosmerný ked je zelenučký )
a iskander