Železničná polícia
Aké sú vaše skúsenosti so Železničnou políciou?
Ja som uz rusnovodic osem rokov a za ten cas nemam super dobre skusenosti s touto akoze policiou... Kontroluju mna, preco chodim v kolajisku, ci mam povolenie, namiesto toho by mohli odpratat tu otravnu bezdomovecku haved zo stanice a nafetovaných blbov... lenze toho sa boja.. namiesto toho sa budu odbavovat na obycajnom chudakovi...
P.S. nemusi mat kazdy rusnovodic uniformu pani osozaci, slangovo zeleznicna polícia
nebudem dalej rozoberat lebo sa nechcem dotknut ich IQ
Ad thg134:
Hoci uz boli zrusene vstupenky na nastupiste, aj tak by sa v cakarnach nemali tolerovat zjavni bezdomovci, pretoze platiaci cestujuci sa moze len pogr..t
ZP sa sprava tak, ze zvozia fotografa na konci perona, ale bezdak smradiaci v cakarni je nedotknutelny..
(...)
Bublan také odmítl kritiku ministra dopravy MIlana Šimonovského, který si během své čtvrteční inspekční cesty po dálnici D 1 stěžoval na nedostatek policistů v terénu. "Dokázal bych si představit, že by dopravní policie spadala pod ministerstvo dopravy. U mě by totiž rozhodně nezahálela," prohlásil při té příležitosti Šimonovský. "To je takový nesmysl, že to nebudu ani komentovat," reagoval v pátek Bublan. (Novinky.cz)
A takí istí sú aj zelení policajti, včera v ERku pri pasovej kontrole sa ma vypytovali kam idem a načo, ale štyroch albáncov s falošnými slovenskými preukazmi len tak obišli, rakúski policajti ich potom vysadili z vlaku a vrátili späť do mafiánskonáboženskej skorumpovanej pokryteckej krajiny.
Aj ja chodím cez ten priechod od Sokolskej a potom cez budovu Hl.stanice dole ku elektríčkam.Taktiež bez povšimnutia.
Moj názor:železniční policajti len-tak fotografom pokutu nedajú,ale v prípade niečoho horšieho asi zasiahnú.Ale aj to záleží od toho akú majú povahu.
No mas viacero prihod. Ta ktoru som povedal, ze zaplatila, to bola ta druha. Prvej povedali, ze to nema nabuduce skusat.
Ja som sa smelo premaval okolo WLAB a Bc a oni nic. Dufam, ze tieto clanky necitaju, lebo ma killnu. Ale som spravny vlakista, nesprejoval som len som si kontroloval par udajov. Hej inak to treba zalozit temu... Sak uvidite potom.
Otazka: Stalo sa Vam uz, ze Vas Zeleznicna Policia zastihla pri neopravnenom prechode cez kolaje alebo ste uz videli vybavujucich policajtov?¨
Moja odpoved: Ano, ale nic mi nepovedali a to druhe ano v akcii.