Predpis Z1
Podľa overeného dôveryhodného zdroja tlač nového predpisu Ž1 bola zastavená, nakoľko sa v tlači našli chyby. Pripravuje sa verzia opráv a výber nového vydavyteľa. Neviem, či to ešte stihnú v pôvodnom termíne.
Na stránke www.mirkoo.host.sk sú aj informácie okolo skúšok. Bohužiaľ stránka sa ešte len buduje, mne sa napr. nepodarilo stiahnuť Ž 1, ani časť otázky, ale len časť odpovede mi prešlo v poriadku. Je to v zipe a mne ukazuje, že je nedostatočne stiahnutý.
Ale niekde som sa docital,ze to bude iba formou skoly a bez komisie......hadam iba nejake testiky atd......AK NIECO O TOM VIETE HODTE TO NA SKLO...........................................................a este jednu vec ,je nieco take v elektronickej podobe,ako rozdiely a novoty medzi starymi a novou Ž-1.......dik
Prave dnes na povinnom školení v Poprade sme boli oboznameni ,že predpis asi nebude vydaný k dátumu na ktorý bol plánovaný,ale preskúšanie určite bude.Možno budeme s predpisom oboznamení v rámci povinného školenia.Ja som nadobudol dojem ,že inšpektóri majú radodť ako sa budeme pri skúškach potiť.Ale za to ,že predpis nie je ešte vydaný by mal niesť dakto zodpovednosť.To je vizitka nášho menežmentu.To je všetko samá Zmena.
Prečitajte si prosím na internete Výročné správy za roky 2002,2003,2004 a uvidíte čo sa naplanovalo a čo sa splnilo.Samá voda a pekné reči. Same sľuby a nič viac.Zodpovednosť na vyšších stupňoch vyvodená žiadná.
Tak isto to dopadne aj s predpisom Ž1.Predpis vydaný nebude,ale dakto spoza stola skúšky nariadi.A doplatí na to len človiečik.
Predpis bude mať každý,ináč sa to nedá.Veď niektoré predpisy musia mať zamestnanci v službe pri sebe.Len aby nebolo tak,ako to býva,že ešte ani neopustí predpis tlačiareň a už tlačia opravy do neho.To by bolo dosť smutné,síce nič nové.Stihnúť by sa to malo,lebo od júla sa už školí predpis a do 12.12.2005 (kedy nadobúda účinnosť) musí byť aj preskúšanie z predpisu.
Narozdiel od toho,ze teraz sa dava vystraha a stoj ,nie? Zastavil ta u vchodu a nasledne v stanici....Ak si to cital po novom to tak nebude.....budes vidiet ake to budu problemy z oboch stran ....