Slovinsko - SŽ
Slovenske železnice - SŽ
Dúfam, že nikoho nezmiatne tento dvojzymselný názov. Nemá nič spoločné so súčasným Slovenskom, pretože ide o oficiálny názov Slovinských železníc. Hoci v období vojnového Slovenského štátu sa takto nazývali Slovenské železnice a mali aj rovnakú skratku - SŽ.
Slovinsko - krásna krajina medzi Alpami a Jadranom. Nádherná prírodná scenéria, úžasné trate, milí ľudkovia...
Aj Slovenske železnice zasiahla modernizácia: rad 310 - Pendolino, rad 312 - elektrické Desiro. Objednané Taurusy.
Vďačná téma na diskusiu. Alebo prinajmenšom na objavovanie krajiny, ktorá je blízka nášmu naturelu.
Na snímke z 31.12.2004 vlak InterCitySlovenia 17 Maribor - Ljubljana s elektrickou jednotkou 310 na moste cez rieku Dráva.
Užitočné odkazy:
SŽ
mapa siete SŽ + HŽ +Bosna a Herc.
Uz to tu bolo nacate, tak len doplnim - neviem, ci su to vsetky trate, ale na http://www.slo-zeleznice.si/sl/notranji_promet/vozni_red_s_cenikom/b_vozni_redi_po_relacijah_2007_/b/ je cestovny poriadok platny od 10.12.2006 v PDF-kach.
S priateľským pozdravom Kurier
S pozdravom Kurier
Chcem sa Vás tu všetkých opýtať, či neviete niekdo z Vás mi zohnať celosieťový cestovný poriadok týchto železníc na obdobie 2006/2007, teda nový. Potreboval by som ho hlavne v lete, chcel by som si aj s kamarátmi urobiť taký výlet a mať po ruke cestovný poriadok na vlak je určite veľká výhoda, keď nemusíte všetko zisťovať na informáciách, prípadne na internete, ale máte to po ruke. Za prípadné kladné vybavenie som ochotný sa aj nejakým spôsobom odmeniť.
Vopred srdečná vďaka!
P.S.: Skúšal som aj RIP v Bratislave, ale žiaľ neúspešne.
S pozdravom Kurier.
http://www.eurailpress.com/ , 21.11.2006 - Ab dem Fahrplanwechsel zum 10. Dezember beginnt zwischen Österreich und Slowenien der grenz- überschreitende Einsatz der neuen Lokomotiven vom Typ Taurus 3. Die Geschäftsführer der ÖBB-Traktion GmbH, Herwig Wiltberger und der Slowenischen Eisenbahn (SZ), Valter Oblak unterzeichneten am 17. November das bilaterale Übereinkommen für den internationalen Lokdurchlauf.
Während das ÖBB-Bahnstromnetz mit 15 kV / 16,7 Hz betrieben wird, hat das SZ-Netz 3 kV Gleichstrom. Bislang mussten in den Systemwechselbahnhöfen die Loks getauscht werden. Viele Vorteile bringt dies vor allem für den Güterverkehr. Hier werden die langen Grenzwartezeiten künftig auf ein Mindestmaß reduziert. Mit Fahrplanwechsel 2007/2008 ist auch im Personenverkehr die Reduktion der Übergabezeiten in den Grenzbahnhöfen geplant. Täglich sollen zwei Lokomotiven internationale Reisezüge auf der Achse zwischen dem kroatisch/slowenischen Bahnhof Dobova via Ljubljana nach Villach bespannen. Im Güterverkehr sind fünf Fahrzeuge mit schweren Erzzügen nach Linz bzw. in der Gegenrichtung zum Großverschiebebahnhof Ljubljana Zalog geplant und sollen dabei pro Tag bis zu 900 km zurücklegen.
Die ÖBB beschaffen bis Ende 2007 insgesamt 50 Lokomotiven des Typs Taurus 3 (Reihe 1216), die SZ bekommen 20 baugleiche Maschinen (Baureihe 541).
http://jr91.ic.cz/JRSZ2001.html