Predaj lístkov cez internet a telefón
Keďže nedávno bol zavedený predaj cestovných lístkov ZSSK cez internet, tak som sa rozhodol, že ho otestujem. Nemám v pláne žiadnu cestu IC a nechcem míňať peniaze, tak som rozmýšľal, že ako na to. Tak mi napadlo kúpiť lístok z Bratislavy - Hlavnej stanice do Bratislavy - Petržalky. Zvolil som všetky parametre, vlak 29.10. IC Gerlach. Zvolil som IC Super Plus, hoci ten sa smie kupovať do 14 dní pred odchodom. Systém nemal námietky. Čo bolo zaujímavejšie, celková suma bola 15 Sk, čo mi až tak nevadilo. V tom momente mi nenapadlo, že na mnou zvolenú trasu vlastne v skutočnosti existuje len IC Standard a stojí 68 Sk. So zvoleným IC Super plus na trase, kde sa vlastne ani lístok cez internet nemá dať kúpiť(je to nepovinne miestenkový úsek a lístok je len na povinné) som teda zaplatil cez internet banking tých 15 Sk. A to nehovorím, že IC Super Plus na tú trasu ani neexistuje a navyše systém nemal námietky, že kupujem ten lístok neskôr ako 14 dní vopred. Tieto veci ma vtedy však vtedy nenapadli.... Po zaplatení som klikol na tlačítko pokračovať. Otvorila sa stránka, kde bolo napísane "Chyba - Nemôžem poskytnúť informácie". Tak isto mi prišiel mail s tou istou hláškou. Tak sranda pokračovala :-) :-) Keďže som si bol vedomý, že niečo nie je v poriadku (buď ten predaj nejde vôbec alebo nejde kvôli "šialenej" trase, ktorú som zvolil), tak som zavolal do kontaktného centra, ktorého číslo tam bolo uvedené. Operátorky sú tam veľmi ochotné. Vysvetlil som im, že čo mi to spravilo, a hovorili, že problém môže byť v tom, čo som už vyššie popísal. Potom sme sa dohodli, že sa na to pozrú a zavolajú mi. Tak mi zachvíľu zavolali. Preposlali mi znovu ten mail s informáciou o lístku. Opäť však prišiel ten istý mail s chybou. Operátorky mi potom povedali, že podobný problém sa už vyskytol predtým a vraj ho výpočtové stredisko rieši. Potom o 21:00 mi zavolali, že výpočtové stredisko problém vyrieši až ráno. ;-) Ráno mi opäť prišiel mail, zase s chybou. ;-) Neskôr ma kontaktovali a zistilo sa, že nastalo niekde u nich drobné nedorozumenie a preto len preposlali starý chybný mail. Chybu vo výpočtovom stredisku vraj teda zistili. Bolo to kvôli tomu, čo som popisoval vyššie, teda úsek kde sa lístok kúpiť nedá. Poďakovali mi, že som im našiel chybu, popísali problém a vraj mi vrátia peniaze. ;-) Takže systém je skutočne len v pilotnej prevádzke a teda sa nečudujem, že sa smie lístok kúpiť len 8 dní vopred. ;-) "Asi" aby sa mohli odstrániť problémy. ;-) Inak skutočne som veľmi prekvapený ochotou operátoriek v centre. ;-) Na ZSSK by som to nepovedal. ;-)
treba nejaký čas vydržať. Systém predaja a kontroly CL vydaných cez IT je zatiaľ stále v začiatkoch. Musí to ísť postupne, aby sa zabránilo možnoti falšovania v čo najväčšej miere. Od 7.3. napríklad synchronizujeme predaj IT lístkov pri každom vlaku, takže cestujúci prakticky môže mať takýto lístok na všetky vlakové spojenia. Zatiaľ ale len na konkrétny spoj. Pri každom vlaku mi teda nabieha zoznam predaných IT lístkov na ten konkrétny vlak, čo sprevádzam a tak viem že mám očakávať cestujúceho s takto zakúpeným dokladom. Viem ako sa volá, aké má číslo dokladu totožnosti ...
tak tejto myšlienke ja veľmi naklonený nie som, ale koľko ľudí toľko chutí...
- budu POP ZSSK schopne vydat doklad platny vo vsetkych krajinach na trase, alebo
- po liberalizacii, ked cely vlak bude sprevadzat po celej trase vl. cata jedinej spolocnosti, ale platnost dokladu bude len v jej vo vlaku/-och - takto uz funguje Thalys, Eurostar, ...
Mozno sa raz dockame stavu, ked napr. budu jazdit Budapest - BA - Praha - Dresden 4 EC denne a kazdy povezie vl. cata len jedinej firmy ...
na Slovensku nie...
Keď už porovnávame ČD, tak tam sa vôbec nedá cez internet zakúpiť doklad na Os vlak bez rezervácie, v tom sa mi zdá aj tak internetový systém predaja ZSSK o čosi vpred...
Lístky predané cez internet sa dajú vrátiť, ale žiaľ len v pokladnici iKVC a najneskôr do 2 hodín pred odchodom vlaku z východzej stanice vlaku. Toto sa však podľa mňa postupom času zmení. Nevidím probém aby to nebolo technicky možné cez internet aj so zrážkou. Problém je asi zas v aktualizácii dát nakoľko stornovaný doklad kým by sa dostalo do iPOP že je stornovaný medzitým by mohol byť aj použitý.
Pre "mikrotrasy" napr. do 5 km moze byt bankovy poplatok vyssi ako zinkasovana suma, cudujem sa ze ZSSK internetovy predaj neobmedzila napr. pre
cesty az od 50 km.
tak to sa čudujem aj ja, toto sa im nemôže oplatiť. Jednak poplatky v banke za prijatie platby kartou, potom napriek tomu že si ten doklad vytlačím na formát A4 mi sprievodca vo vlaku zo zariadenia iPOP vydá ďalší doklad (ďalšie náklady).... a keď si to celé aplikujeme napr. na reláciu 1-5km a polovičný lístok za 0,13EUR tak by ma zaujímalo aký zisk z toho vychádza...
Pri dokladoch s rezervaciou je to zdanlivo OK, i ked by malo byt mozne vratit alebo vymenit obdobne ako pri zakupeni v kamennej pokladni, ale nevidim ziadny dovod na taketo obmedzenie ak rezervaciu nemam !
ZSSK mi tymto hovori: mozes si kupit CL
- klasicky v kamennej pokladni platny na ktorykolvek vlak do 4. hod. nasl. dna, alebo
- cez internet, ale (bezdovodne) viazany len na jedno spojenie
V ČR maju tzv. Zlateho ropaka pre "bojovnikov" proti ekologii, a tak by ZSSK mohla ziskat napr. "Zlate kladivo" za boj proti vyuzivaniu internetu !!!
cudujem sa ze ZSSK internetovy predaj neobmedzila napr. pre cesty az od 50 km - je v tom uspora personalu, nakladov na priestory, atd takze v suhrne je to OK.
Pre "mikrotrasy" napr. do 5 km moze byt bankovy poplatok vyssi ako zinkasovana suma, cudujem sa ze ZSSK internetovy predaj neobmedzila napr. pre cesty az od 50 km. Ale - snad vedia co robia...
Cestovný doklad zakúpený prostredníctvom internetu je neprenosný a platí len na vlak a na
deň, na ktorý bol zákazníkom zakúpený a to iba pre cestujúceho, ktorého osobné údaje sú na ňom uvedené.
http://www.slovakrail.sk/fileadmin/Dokumenty/predaj/conditions.html
Až v kroku 4 to po Tebe bude chcieť osobné údaje a údaje potrebné pre realizáciu platby... vcelku je postup veľmi jednoduchý...
Nákup jízdenek na internetovém eShopu Českých drah je mezi zákazníky stále oblíbenější. V loňském roce nakoupili přes internet téměř 430 tisíc jízdních dokladů, což představuje meziroční nárůst o 17 %. Nejžádanější byly mezikrajské jízdenky eLiška a vnitrostátní eTikety. Díky rozšiřování nabídky vzrostl také počet prodaných internetových jízdenek do zahraničí. Od zahájení provozu v roce 2005 se na eShopu ČD prodalo už přes jeden milion jízdních dokladů v celkové hodnotě 258 milionů korun.
Největší počet prodaných dokladů tvořily jízdenky eLiška pro cesty mezi jednotlivými krajskými městy České republiky. Jejich prodej dráhy zahájily v prosinci 2006 a od té doby si jich zákazníci pořídili 534 tisíc v celkové hodnotě 77 milionů korun. „Přitom jen v loňském roce jsme prodali 203 tisíc eLišek za zhruba 30 milionů korun,“ komentuje výsledky eShopu za rok 2009 ředitel Odboru produktů a obchodu ČD Aleš Ondrůj. „Pokud jde o vnitrostátní eTikety, těch jsme loni prodali 170 tisíc a výrazně rostoucí tendenci má i prodej eTiketů do zahraničí. Do Německa, Rakouska, Maďarska, Polska, Slovinska a na Slovensko s nimi loni vyrazilo 41 tisíc lidí.“ Rostoucí trend prodeje mezinárodních jízdenek na eShopu pokračuje i v letošním roce. V prvním čtvrtletí prodaly České dráhy přes eShop celkem 12 156 eTiketů do zahraničí, což je o 5 000 více než loni.
15 % nákupů platební kartou po internetu na eShopu Českých drah
Podle Sdružení pro bankovní karty působilo v roce 2009 na českém internetu 2 295 internetových prodejců (eShopů) akceptujících platby bankovními kartami. Zákazníci u nich provedli 1 932 532 transakcí v celkové hodnotě 3,048 miliardy korun. Internetovému eShopu Českých drah patří s celkovým počtem 294 tisíc platebních transakcí jedna z předních příček. „Podle údajů Sdružení celkem patnáct procent všech transakcí platební kartou u internetových obchodníků proběhlo na eShopu Českých drah. Podíl na celkové inkasované částce přitom činil zhruba 4 %. Průměrná cena transakce při nákupu na eShopu Českých drah dosáhla 382 korun,“ uzavírá Aleš Ondrůj.
Radek Joklík, tiskový mluvčí ČD – produktová komunikace