Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
...........namesto tej -15 mohla byt poznamka npr. odklon to by asi kazdeho napadlo,hop cosi sa deje nejde svojou trasou neee
nechajme to tak tu to neovplyvnime
Viem iba tolko,ze vypravcovia to zadavaju do PC a dalsie okolnosti kolo toho su pre mna nezname....nebola tam ani stanica skadial vychadzal ten vlak,teda podla GVD.
Je piatok asi to tam nezvladli,ale urcite by som to neriesil tak,ze tam odklonove stanice dam na koniec-ako pisal aj persing.
Napada me, otazka, zda tusite, jak pis.nfo.sk funguje, kdo a jak to provozuje?
A-jeto: Ok ,neni to dobre nastavene obycajny smrtelnik sa v tom nevyzna
Pomozte a navrhnete, jak to udelat lepe
udaje oznacene # su stanice mimo pravidelnu trasu a zobrazuju sa vzdy na konci zoznamu. Postupne ako pojde vlak cez dalsie stanice uz po svojej pravidelnej trase budu informacie nasledovat uz tak ako maju, teda za info z Ludanic, a ten odklon bude vzdy na konci.
Ja viem co tym myslis a aj tomu rozumiem viem co je naskok velmo dobre...