Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
volajaké divné....
ja som ten vlak ozeral z okna a podla rozsvietených vozov sa mi zdal na osobák dlhý a na rýchlik krátky...
ale podla pisu a času kedy sa "zastavil" to mohla byť aj 3054... alebo ešte niekde visí... odvtedy čo prešli hentie dva, nešlo nič....
neviem či teraz jazdí aj 3080 aj 3056 ale 3056 doberal vždy vozne v púchove.. čo by vysvetlovalo aj tú dlžku vlaku.. ale zasa boli tušim rozsietené
Práve niečo prešlo smerom do TN z TNT... zrejme to bola už tá 610 a na opačný smer práve prebehol 403 (usudzujem podľa zvuku)
http://diskusie.sme.sk/viewdiscussion.php?spoj=clanok-3360425
uveznení vo vlaku!!!Reagovať | Rozbaliť príspevokZbaliť príspevok | Oznám správcovi
som cestovala rýchlikom o pol šiestej z Bratislavy do Žiliny, no a co sa stalo, to sa stalo... zrazu som si uvedomila, ze uz 20 min. stojime v Brestovanoch za TT. nepokoj vo vlaku nastal, ked sme zistili, ze ani sprievodcovia ani ludia na telefonych informáciach nevedia, co sa vlastne deje a ked sme sa dopoculi, ze to nieco zacnu opravovat az tak o hodinu. no dobre, to by sa este dalo, ved to by som sa domov dostala este do polnoci. no po hodine stravenej v mrtvom vlaku nam bolo povedane, ze sa to opraví najskor o 3 hodiny!!! to znamena ze sa pohneme az skoro o 11. v noci! domov by som sa dostala az skoro rano, lebo zial patrím medzi tych, ktorí aby sa dostali domov musia 3 krat prestupit. no ale najhorsie na tom bolo to, ze vobec sa nedalo telefonovat, lebo nebol signal!!! tak som sa nahnevala, vystupila a sla uz skoro potme hladat nejaky bus. nastastie som po stvrt hodine v dazdi jeden chytila a odviezla sa do TT. mám stastie, uz som u priatela, ale co tí, ktorí este sedia v rýchliku s 280 min. meskaním??? a podotýkam, že su bez elektriny=bez svetla; a co ak tam su deti alebo stari ludia, mozno hladni a sa boja... no proste... a nikto sa o nich nepostara, mohla sa to prist skontrolovat aspon policia, alebo sanitka, ci niekto nieco nepotrebuje, ked sauz ani telefonovat nedalo!!!
tethys info |21.06.2007, 22:54 |