Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
-----------------------------------------------------------------
-->> http://aktualne.centrum.sk/
Takze si to zhrnme, preco to vlastne meskaju? no lebo sme zacali asi instalovat windows. Boze, nova stanica Leopoldov a uz problemy s technikou a elektrikou? vie niekdo presne popisat, co vlastne vypadlo?
Dnes je piatok,no študákom sa veru asi nepôjde dobre domov
Inak som netušil že Gerlach 403 bol ešte len okolo polnoci v Žiline
Nočné InterCity
A 705tka Dubeň jak by dal...Keď som si okolo jednej lahol spať tak ešte len prechádzal cez Trenčín Ešte,že som si preložil skúšky
Páni,nemá niekto nejaké tie fotos v inkriminovanej červenej oblasti?
Nepriaznivá situácia naďalej trvá v Železničnej stanici Leopoldov, kde vypadlo zabezpečovacie zariadenie a elektrický prúd na výhybkách. Výhybky sa preto musia prestavovať ručne a manuálne zabezpečovať, čo spôsobuje ďalšie meškanie vlakov, ktoré čakajú v železničných staniciach na odstránenie tejto poruchy.
ŽSSK: http://www.zssk.sk/sk/aktuality/problemy-v-osobnej-doprave
wau ten vcerajsok bol nieco neskutocne..meskania vlakov a totalka odstavna prevadzka maalcky kuty...jo vyonute navestidla vlaky stali a ani s anehli...este stastie ze som isiel inou dopravou nez vlak by som asi dostatocne nadaval...ale dnes rano to ficalo uz a vsetko svietilo...tak super ste to zvladli dobre zelezniciari
dala vam asi zabrat ta burka s tym vetrikom
Koridor nekoridor, to je jedno.
Si zober ak trepne blesk do el. vedenia a mas zapnuty pocitac (alebo len v zasuvke), co sa ti s nim stane? A nove SZZ su tiez na principe PC a je nemyslitelne, aby sa pocas burky odpajali zo siete - co teraz? Dame na koridor elektromechaniku kde nic podobne ako nejake PC nehrozi? Jednoducho zbytocne teraz v suvislosit s burkou nadavas - a nie len ty - na ZSR.