Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Včera som cestoval z Bratislavy R805, ktorý prišiel do Hronskej Dúbravy zmeškaný 42minút, teda o 18:52. Chcel som cestovať ďalej na Banskú Štiavnicu vlakom Os6113 s pravidelným odchodom 18:45. Vlak R805 má pravidelný príchod do Hronskej Dúbravy o 18:09, teda by som mal mať 36 minút čas na prestup. No na moje veľké prekvapenie vlak Os6113 R805ku nečakal a odišiel z Hronskej Dúbravy oficiálne načas - teda len 7 minút pred našim príchodom. Ďalší spoj ide až 21:53. Výpravca v H.D. to argumentoval tým že 6113 ide "na otočku" na Os6116 a ten je prípoj k R810. Teda ak by zmeškal 6113, následne by bol zmeškaný (v Banskej Štiavnici je čas 4minúty a chodí sólo 812, teda odpadá obchádzanie súpravy, ale je tam "bývalá D3", tak je to možno akurát) aj Os6116 a teda by v Dúbrave čakal aj R810. Lenže 810na má za uplynulých 13 dní (nerátam včerajšok, lebo neviem) meškanie v H.D. priemerne vyše 8 a pol minúty, kde najmenej meškal 4 minúty a najviac práve predvčerom 21minút.
Tak som bol zvedavý, že ako to dopadlo včera a že či dispečer nemohol predpokladať vzhľadom na polohy ostatných vlakov aj včerajšie zmeškanie R810 v Hronskej Dúbrave a teda, že by Os6113/6116 obrat v pohode stihol pred R810. Ale to by sme chceli od dispečerov asi už priveľa, však?
Z aten cas od zacatia rekonstrukcie Leopoldova uz mohly ten trolej natahat medzi kolajovymi spojkami uz aj zo zlata.
Je to ostuda a neschopnost ZSR a dodavatelskych firiem.Mal by sa nadtym uz niekto kompetentny zamysliet.