Hry - všeobecne
Hral som už rôzne hry s železničnou tematikou.Jednoznačne najlepšia je Transport Tycoon a Transport Tycoon deluxe.Na druhé miesto by som dal Trainz.Na tretie miesto umiestnim Microsoft Train Simulator , lebo mi pripadá nudný kôli americkým tratiam a vlakom , možno keď si stiahnem slovenské upgrady zmením názor.
Ad rasto: zohnať sa dá v obchode, za peniaze Ale vraj to za to nestojí (usudzujem podľa recenzií). TTDX je lepší.
Dokonca existuje OpenTTD (potrebuješ ale aj pôvodnú inštalačku): http://www.openttd.com/, kde ide hrať krásne aj po sieti (až 10 hráčov!) alebo sa pripojiť k nejakej "rozbehnutej" hre na internete. A pripojenie k hre je fakt "elegantné". Skúšali sme to s kolegom v práci, po sieti to "fachčilo" úplne super! A niet nad hru proti skutočnému hráčovi, než proti počítaču (aj keď je súčasťou OpenTTD aj "inteligentný" počítačový protihráč, t.j. stavia trate a cesty rovné, a sčasti podobne, ako človek "z mäsa a kostí")...
To mikinko :
Uz som tu pisal,ze nastupcom TT DeLuxe je hra od Chrisa Swayera LOCOMOTION.Vyslo to zaverom minuleho roka,a je to na jednom CD.
Uy davnejsie som nasiel na internete simulator stanic kolejarz, nastupcu simulatora poznan. Mozete ju najst na http://www.kolejarz.prv.pl/ je tam k dispozicii vela stanic z polska, dokonca aj nejake ceske.
Taktiez existovala ceska a slovenska stranka tejto hry, zial uz dlhodobo nefunguje.
Nastastie som ich niekolko stiahol
JA si myslim ze najlepsi je msts bo zachvilu na nom budu cele slovenske drahy a supravy uz su takze neni o com!ja uprednostnujem najviac simulatory kde som z pohladu rusnovodica takze dalsie miesto BVE nanho sa da staihnut vsetko mozne i nemozne napr. cele newyorske metro!!!takze tak a ostatne napr.Virtual railroad 3 super grafika. no a nevie mi niekto povedat co je to za hru to TEŽ?
To Rasto :
No bud si ju kupis,alebo oné... Inac po grafickej stranke je to skoro rovnake ako TTDL.Niekde som cital rozhovor a autorom hry CH.Swayerom,ktory sa vraj sustredi viac na hratelnost hry,udajne sa hraci TTDL az 50-60% casu len tak kukaju na krajinu s vlakmi.