WWW.VLAKY.NET
Fórum o vašich názoroch, nápadoch a pripomienkach na stránku VLAKY.NET, o tom čo by ste na našich stránkach radi privítali, čo by ste zmenili, a čo naopak vypustili.
Na upozornenie PIA ktorá tam "svietilo" určitý čas to vymazal.
A spravil Dobre Nakoľko príspevky boli mimo tému a urážlivé.
Preto na jeho mieste by som to urobil tiež a oveľa oveľa častejšie a na viacerých fórach.
Tiež si dovolím upzorniť že na urážky je paragraf v zákone a môže to skončiť na súde . [
57] Preto by to mali Admini BEZ UPOZORNENIA ZMAZAŤ .
Vďaka
A spravil Dobre Nakoľko príspevky boli mimo tému a urážlivé.
Preto na jeho mieste by som to urobil tiež a oveľa oveľa častejšie a na viacerých fórach.
Tiež si dovolím upzorniť že na urážky je paragraf v zákone a môže to skončiť na súde . [
57] Preto by to mali Admini BEZ UPOZORNENIA ZMAZAŤ .
Vďaka
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/214399/
Georgo
Vzhľadom na nevhodné, urážlivé a iné komentáre hádkového charakteru od niektorých jedincov, sa autori článku dohodli, že bude asi lepšie mať reportáž /prípadne reportáže/ bez možnosti komentáru. Tým sa vyhnú nepríjemným provokatérom, ale bohužiaľ prídu o pochvalné komentáre a ľudia nebudú mať možnosť sa pýtať na podrobnosti...
Vzhľadom na nevhodné, urážlivé a iné komentáre hádkového charakteru od niektorých jedincov, sa autori článku dohodli, že bude asi lepšie mať reportáž /prípadne reportáže/ bez možnosti komentáru. Tým sa vyhnú nepríjemným provokatérom, ale bohužiaľ prídu o pochvalné komentáre a ľudia nebudú mať možnosť sa pýtať na podrobnosti...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/214398/
Ad J0HnZ, montoya,
Mile bylo prečitat' Vase poslednie príspevki. Myslim, że cez spoluprace żelezničnych fanatikov bude możne urobit' viac pary na akciach .
Zdravim, vsetko dobre
PS. Dla tych, którym viacej ak żeleznica pači' sa valka, można urobit' webovu stranku www.valka. net
Mile bylo prečitat' Vase poslednie príspevki. Myslim, że cez spoluprace żelezničnych fanatikov bude możne urobit' viac pary na akciach .
Zdravim, vsetko dobre
PS. Dla tych, którym viacej ak żeleznica pači' sa valka, można urobit' webovu stranku www.valka. net
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/214317/
JG Krakow neviem kto ta sem posiela pisat tie debiliny, ale vojna medzi vlaky.net a railpage uz davno nie je, kedze konfliktna osoba z RP nedavno odisla. Ak si si nevsimol uz sa na oboch strankach objavili reportaze s ucastou ludi z druhej stranky. Rovnako ako dochadza k uplne pohodovej vymene informacii medzi adminmi...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/214315/
JG_Krakow: V podstate ona pricina uz pominula, ludia minimalne zo strany RP, ktori to tu akoze vyvolali uz na RP nie su a nemaju na nu ziadny dosah ... len musime pockat kym si to vsetci zucastneni uvedomia ... potom sa hadam blysne na lepsie casy.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/214303/
JOHnZ
Może to nie moja zalezitost', ale napišem ešte jedno. Uż niekolko razy pytalem'sa ludi, o których wiem, że viedli valki miedzi vlaky.net a railpage.net, o co je ta valka. Nikto ne dokazal mi odpoviediet'. L'udia, viediete valku i nie viecie o co??? Jak wysvietli' sa pricina, to możne bude valku zakoncit, a tak co?
Myslim, że teto stranki su dla fanatikov żeleznic, a ne dla fanatikov valki. Ak jesdim na zeleznicna akcie na Slovensko (a nie len) poznajem na kolajach mnogo takich ako ja fanatikov i nikdy nie pytam, akie stranki maju radi.
W Pol'sku je take prislovie: zhoda buduje, nezhoda ruinuje - je to pravda.
Pozdravuje
Ps Ad P.S.2: A vtip na zaver - w Pl'ku tiez to posobi
Może to nie moja zalezitost', ale napišem ešte jedno. Uż niekolko razy pytalem'sa ludi, o których wiem, że viedli valki miedzi vlaky.net a railpage.net, o co je ta valka. Nikto ne dokazal mi odpoviediet'. L'udia, viediete valku i nie viecie o co??? Jak wysvietli' sa pricina, to możne bude valku zakoncit, a tak co?
Myslim, że teto stranki su dla fanatikov żeleznic, a ne dla fanatikov valki. Ak jesdim na zeleznicna akcie na Slovensko (a nie len) poznajem na kolajach mnogo takich ako ja fanatikov i nikdy nie pytam, akie stranki maju radi.
W Pol'sku je take prislovie: zhoda buduje, nezhoda ruinuje - je to pravda.
Pozdravuje
Ps Ad P.S.2: A vtip na zaver - w Pl'ku tiez to posobi
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/214226/
JOHnZ:Jasne,keď nie sú argumenty,tak použijeme formulku "bez komentára"..ak si si nevšimol,tak v poslednej dobe tu dávam odkazy na články týkajúcich sa prevádzky , ktoré sa na vlaky.net nenachádzajú.Len si sa proste potreboval do niekoho naviesť a zdal som sa ti byť vhodná obeť.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/214120/
JG_krakow: Ja by som ti to aj vyjasnil, keby som ja chapal preco tomu tak je ... proti vlaky.net ako takym som nikdy nic v zasade nemal, nemam ani teraz a hadam ani mat nebudem. Ja v podstate neviem ani to kedy ona "vojna" zacala, kto ju vyvolal a aka bola zamienka. Viem len ze Blooddog tituluje kazdeho, kto nieco napise proti VLAKY.NET ako "zavistlivca z railpage" (preco, to ide uplne mimo mojho chapania - holt som asi natvrdly /alebo je natvrdly Blooddog, ale to uz nie je na mojom posudeni/ - no urcite vlaky.net nic nezavidim a nemyslim si ani, ze by vlaky.net mali cokolvek zavidiet nam) a poznam par ludi na oboch stranach, ktori nechodia na tu druhu stranku "preto lebo". Takych ludi taktiez nechapem ... "Slovenske tango, orchester kazdy hra, ...
Na Railpage tiez moze poslat clanok kazdy - aj ty, aj Blooddog, aj persing, aj Garin, aj 350.005, aj 362.005, aj feri2016 aj telgart-penzion aj ktokolvek iny. Ste vsetci vitani.
Takisto na stranke uvitame vase pekne fotky, poslednou dobou ich mame pomenej a radi by sme zachovali a zlepsili uroven nasej fotogalerie. Vobec, ak by chcel niekto spolupracovat - ci uz clankami, fotkami, informaciami alebo cimkolvek, staci sa ozvat mne alebo nasmu sefredaktorovi. Kazdy tomu nasmu "vlacikovemu internetu" vieme dat tu svoju "pridanu hodnotu" - clankom, fotkou, informaciou, pomocnou rukou, ... a je v podstate seba sama jedno, kde ...
A k cenzure prispevkov: Z vlastnych skusenosti som zistil, ze sloboda slova skodi. Neskodi sice sama o sebe (naopak je velmi uslachtila) ale v rukach niektorych jedincov moze velmi poskodit. A bez objektivnych dovodov. To mate ako ohen v peci a ohen v podpalacovych rukach. Nemozno ohen "zakazat" no treba dbat na to aby bol co najtazsie zneuzitelny ... a tak je to aj tu. Preto nie som proti mazaniu prispevkov, a viacmenej nie som ani proti mazaniu prispevkov "bez udania dovodu". Pretoze ono to nejaky vnutorny dovod mat musi a bez akehokolvek vnutorneho dovodu sa este nikdy nic neurobilo.
Ospravedlnujem sa vsetkym za to, ze som sa tu tak rozpisal a ze to tu po mne musia citat "aj ked nechcu" (ale opat plati, ze museli nejaky vnutorny dovod na to aby si to po mne precitali, najst) ...
P.S.: A chronickym porovnavacom na zaver jedna trosku offtopic otazka: Ktory rusnovy rad je "lepsi"? 350 alebo 131? Nemusite pisat odpoved, staci ked sa zamyslite nad otazkou ...
P.S.2: A vtip na zaver:
Dusuje sa gazda: Ach boze, aky si ty nespravodlivy ... susedova krava nadoji tolko mlieka a ta moja nic ...
V tu ranu sa mu Boh prihovori: Ak chces, dam ti kravu, co 2x tolko doji
Gazda po kratkom rozmyslani: Mne by ale stacilo, keby ta susedova zdochla
P.S.3: Kym na mna spustite vlnu narazok a urazok, porozmyslajte ci bola ta konkretna cast textu adresovana prave vam ...
Na Railpage tiez moze poslat clanok kazdy - aj ty, aj Blooddog, aj persing, aj Garin, aj 350.005, aj 362.005, aj feri2016 aj telgart-penzion aj ktokolvek iny. Ste vsetci vitani.
Takisto na stranke uvitame vase pekne fotky, poslednou dobou ich mame pomenej a radi by sme zachovali a zlepsili uroven nasej fotogalerie. Vobec, ak by chcel niekto spolupracovat - ci uz clankami, fotkami, informaciami alebo cimkolvek, staci sa ozvat mne alebo nasmu sefredaktorovi. Kazdy tomu nasmu "vlacikovemu internetu" vieme dat tu svoju "pridanu hodnotu" - clankom, fotkou, informaciou, pomocnou rukou, ... a je v podstate seba sama jedno, kde ...
A k cenzure prispevkov: Z vlastnych skusenosti som zistil, ze sloboda slova skodi. Neskodi sice sama o sebe (naopak je velmi uslachtila) ale v rukach niektorych jedincov moze velmi poskodit. A bez objektivnych dovodov. To mate ako ohen v peci a ohen v podpalacovych rukach. Nemozno ohen "zakazat" no treba dbat na to aby bol co najtazsie zneuzitelny ... a tak je to aj tu. Preto nie som proti mazaniu prispevkov, a viacmenej nie som ani proti mazaniu prispevkov "bez udania dovodu". Pretoze ono to nejaky vnutorny dovod mat musi a bez akehokolvek vnutorneho dovodu sa este nikdy nic neurobilo.
Ospravedlnujem sa vsetkym za to, ze som sa tu tak rozpisal a ze to tu po mne musia citat "aj ked nechcu" (ale opat plati, ze museli nejaky vnutorny dovod na to aby si to po mne precitali, najst) ...
P.S.: A chronickym porovnavacom na zaver jedna trosku offtopic otazka: Ktory rusnovy rad je "lepsi"? 350 alebo 131? Nemusite pisat odpoved, staci ked sa zamyslite nad otazkou ...
P.S.2: A vtip na zaver:
Dusuje sa gazda: Ach boze, aky si ty nespravodlivy ... susedova krava nadoji tolko mlieka a ta moja nic ...
V tu ranu sa mu Boh prihovori: Ak chces, dam ti kravu, co 2x tolko doji
Gazda po kratkom rozmyslani: Mne by ale stacilo, keby ta susedova zdochla
P.S.3: Kym na mna spustite vlnu narazok a urazok, porozmyslajte ci bola ta konkretna cast textu adresovana prave vam ...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/214050/
Ad Blooddog, 362.005 a dalsi
Prepacte kamarady, ja nie som ze Slovenska a ne vsetko z tego rozumim . Możete mi wyjasnit, prečo je stále valka a ne spolupraca medzi vlaky net a railpage net? Myslim, że teto stranki doplniają' sa, każda stranka ma innu formulu. Na vlaki. net może pisat każdy clen vlaky.net klubu, na railpage.net clanki piszą redaktori. Uż dlhy cas medzi tymi to strankami kona'sa III svetova valka, prečo. Ne może byt 2 stranki dla priatieli żeleznic na Slovensku? Może uż cas zakopat' vojenny topor?
Pozdravujem
Prepacte kamarady, ja nie som ze Slovenska a ne vsetko z tego rozumim . Możete mi wyjasnit, prečo je stále valka a ne spolupraca medzi vlaky net a railpage net? Myslim, że teto stranki doplniają' sa, każda stranka ma innu formulu. Na vlaki. net może pisat każdy clen vlaky.net klubu, na railpage.net clanki piszą redaktori. Uż dlhy cas medzi tymi to strankami kona'sa III svetova valka, prečo. Ne może byt 2 stranki dla priatieli żeleznic na Slovensku? Może uż cas zakopat' vojenny topor?
Pozdravujem
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/214040/
ad Blooddog - v preklade zle informovaný pes:
ad 1
Na railpage.net už adminom nie som dlhšiu dobu.
ad 2
Je rozdiel medzi tým, keď si človek niečo pozrie a pomyslí si svoje a tým, keď to hneď hodí do fóra bez ohľadu na to ako môže znechutiť autora. Ale to si si nejako nevšimol.
Už sa radšej nebudem vyjadrovať, nemá to zmysel. Prajem pekný večer!
ad 1
Na railpage.net už adminom nie som dlhšiu dobu.
ad 2
Je rozdiel medzi tým, keď si človek niečo pozrie a pomyslí si svoje a tým, keď to hneď hodí do fóra bez ohľadu na to ako môže znechutiť autora. Ale to si si nejako nevšimol.
Už sa radšej nebudem vyjadrovať, nemá to zmysel. Prajem pekný večer!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/214023/
Shalomek : No zistil som ze si v podstate dobry clovek a mohol som sa predtym mylit. Takze sory. Inak teraz hore citam prave pritomnych 891 navstevnikov a ja si tu tiez len tak citam zaujimave reportaze a koli tomu sa nezvyknem prihlasovat navyse ma to odhlasuje same . Noale ked potom citam o sebe v diskusii tak preco bysom nereagoval. Ale uz naozaj koncim.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/213948/
a boli to tie "urážlivé" komentáre, ktoré si s autormi dovolili nesúhlasiť v otázke štatútu STLB? Začalo to totiž pomerne vecným príspevkom Zbyňka, na ktorý autori reagovali až nečakane popudlivo a útočne.
Teraz to tu ale bolo pekne povedané: "Tým sa vyhnú nepríjemným provokatérom, ale bohužiaľ prídu o pochvalné komentáre a ľudia nebudú mať možnosť sa pýtať na podrobnosti.... Takže to chápem tak, že diskusie pod článkom sú na to, aby boli autori pochválení za super prácu a super fotky, prípadne aby sa človek spýtal, koľko má Herkules kolies, ale pripomienky už sú považované za "nepríjemné provokácie"...
V rámci objektivity musím povedať, že som diskusie nesledoval v reálnom čase, takže neviem, aké boli posledné príspevky, ale v každom prípade by som čakal, že tu existuje možnosť príspevky mazať selektívne na základe ich jasnej nevhodnosti. Pravda, VLAKY.NET sú súkromným serverom a vlastník - alebo ním poverená osoba - má plné právo robiť tak, ako uzná za vhodné. Nedá sa však povedať, že by odstrelenie celej diskusie slúžilo takému serveru k povesti otvorenej komunity, ktorá dokáže diskutovať vecne a s pochopením k inému názoru.
V tomto konkrétnom prípade si autori zaslúžia pochvalu za pohotovosť a spracovanie. Ich nedotklivosť k jasným argumentom je však smutná a zvolené "konečné riešenie" o to viac - nech už bol obsah diskusie akýkoľvek.