Neštátni dopravcovia na sieti ŽSR
Na sieti ŽSR majú ku dňu 31. 01. 2005 licenciu na nákladnú dopravu na dráhe tieto spoločnosti. Pretože sa s ich vlakmi budeme iste často stretávať, pripájam zoznam.
USSK - U.S. Steel Košice, sídlo Košice, ZSSK - Železničná spoločnosť Slovensko a. s., sídlo Bratislava, TSS, sídlo Bratislava, SMD (dcérska spoločnosť Slezskomoravská dráha), sídlo Čadca, ŽsKe - Železničné stavby Košice, sídlo Košice, TRSS - Trnavská stavebná spoločnosť, sídlo Trnava, LTE - Logistik a Transport Slovakia, sídlo Bratislava, BRKS - Bratislavská regionálna koľajová spoločnosť, sídlo Bratislava, PSŽ - Prvá slovenská železničná a. s. - sídlo Bratislava, PPS - Prvá prepravná spoločnosť, sídlo Komárno, HBP - Hornonitrinske bane Prievidza, sídlo Prievidza, ELTRA - sídlo Košice, AM Tuning, sídlo Belince, ŽsBA - Železničné stavebníctvo - sídlo Bratislava, ŽDD (dcérska spoločnosť OKD - doprava), sídlo Bratislava, SŽDS - Slovenská železničná dopravná spoločnosť, sídlo Bratislava, Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, sídlo Bratislava.
Ďalší dopravcovia jestvujú na vlečkách podnikov. Je možné, že niektorí z nich si postupne vybavia licenciu aj na sieť ŽSR.
V tejto rubrike je priestor na výmenu informácií o týchto dopravcoch a ich vlakoch.
Podradené diskusné témy
- ja osobne nepochybujem o tom, ze tu mame vela sikovnych konstrukterov !
- schopny management tu ? To myslis tych pakov, co tu kedysi behali vo fialovych sakach ? Potom vymenili farby.
...
Niekde zrejma bude problem...
P.S. Avalu radsej ani nespominaj, to je uz fyzikalna skoro-konstanta, to jej meskanie. Zoparkrat som rozmyslal, ci s nou pojdem tam a tam, ale nakoniec vzdy padlo rozhodnutie, ze radsej nie, ved aj inak sa da dopravit z A do B.
no na druhej strane sa mi zda, ze za tie peniaze vo Vrutkach objavili ameriku spred 20 rokov (vtedy Skodovka urobila tiez jeden , ale mal aspon asynchron )
- odpoviem aj na tvoju (davnejsie) nahodenu otazku. keby ze som ja vo Vrutkach, tak urcite nevymyslim lepsiu 361-ku. ale kebyze ja mozem nieco zmenit, tak urcite najprv vyrobim pokusne prototypy, necham ich jazdit s diagnostikou (na nakladoch- by dostali do tela) a kym sa navychytaju muchy, tak to do ostrej prevadzky so svojimi spoluobcanmi nepustim.
debatujte dalej, je to tu zaujimavejsie ako meskanie Avaly
362.001- Ale Ty to v skutocnosti myslis dobre, myslim, ze aj s hranim sa s nasimi HDV mozeme robit nejaky vyvoj a posuvat veci dopredu. Len to skutocne musi byt vyvoj tym spravnym smerom, ktory svet chce a o ktory bude zaujem. Napr. suhlasim, ze nase ZOSky by mohli hladat partnerov aj v Cesku, ono aj ta je Skoda povazovana za vyrobcu, ktory su mnoho zakazok musel dohodit nejakymi obalkami a je urcite mozne, ze sa tak deje aj pri sutaziach niekde na zapade. V poslednom case sa podarilo Skode uspiet aj trebars v Nemecku, co je dobre znamenie, ale aj sanca pre nas. Ono ked tu ludia pisu, zeby sme mohli potiahnut koridor na 160 az do Ke, tak urcite vedia, preco by sme to mohli urobit a zase im zeleznicari oponuju, ze tu mame ine problemy. Ale zase treba sa obzerat, co je prave trend vo svete a poucit sa z pripadnych chyb, ktore sa urobili inde. Aj o tom su hadky na tomto fore, ze si to tu snazime nejak z roznych oblasti vysvetlit, ale kedze tu nie je asi ziadny vseobecny odbornik, tak to tu stale skonci nejakym patom. Ostava nam teda verit, ze sa nam podari dat nase trate do stavu hodneho pre 21.storocie a budeme tu moct vidiet mnozstvo novych a vykonnych masiniek, ktore mame tak radi a urcite nas potesia aj uspechy nasich vyrobcov.
Osobne som sa tiez zucastnil tejto sutaze a kazdorocne sa tam objavuje mnozstvo studentov s roznymi projektami, ktore su viac alebo menej uspesne. Osobne si myslim, ze tymto projektom casto chyba nejaka organizacia, ktora by im pomohla s takym projektom v ekonomickej oblasti, ako svoj patent nejakym sposobom spenazit a uplatnit v praxi. Takisto sa tychto sutazi zucastnuju vysokoskolski pedagogovia, ktori tie projekty potom hodnotia. Obcas sa aj snazia pritiahnut ludi na svoje pracoviska, bohuzial vacsina aj tak odide do zahranicia. Realne na Slovensku sa nemozeme svetovo venovat hociakym vyskumom, preto je dolezite zamerat sa na veci, ktore vieme a kde mozeme na svete najst uplatnenie. Nasim univerzitam podla mna chyba viac inovativnosti, otvorenie sa svetu a lepsie PR medzi studentami strednych skol a odchytavanim nadejnych studentov uz v mladom veku a ich uplatnovanie, trebars robenim nejakych jednoduchsich vyskumov (osobne som sa na strednej venoval casticovej fyzike a dalo mi to moznost ist na miesta, kam by som sa inak nedostal). A o tom to je a tak k tomu musia pristupovat aj ucitelia na tych skolach. Rozpraval som sa so spoluziakmi a mnohi sa rozhodli po bakalarovi odist do zahranicia alebo na inu skolu len preto, pretoze aj napriek slubne vyzerajucemu obsahu sa k mnohym veciam nedostali a cele studium tak bolo o memorovani mnozstva teorie alebo len lahkou ukazkou praxe. Ano, teoria je potrebna, ale memorovanim na vsetkych stupnov skol mladych ludi nenaucime na Slovensku mysliet, treba viac prepojit tu prax so skolou, o com sa u nas rozprava, ale nedeje sa. Co sa tyka toho spoplatnenia, mnoho dobrych studentov odchadza na vysoku mimo Slovenska, takze zavedenie skolneho max. odoberie tych stredoskolakov, co nechcu ist hned do prace, ale sa zasiju na vysoku, a myslim, ze to aj sposobi vacsi exodus studentov do zahranicia. Podobny zakon inak nedavno presadil Orban v Madarsku, ale neviem, ci uz ho aj nezrusil medzitym. V Cesku to chceli zaviest tiez, ale zase progresivne, teda na ziadane odbory zadarmo a na menej ziadane s poplatkami, akurat cela ta masineria by realne stala tolko, zeby to skolne muselo byt aspon 10 tisic a aj to to minimalne, cim by sa realne zase mohla vyhubit ina zlozka spolocnosti. A to hovorim este ako student vysokej skoly, akurat moj odbor sa nedal studovat blizsie nez v Prahe
Mňa len mrzí, že u nás upadla trakcia, vývoj a a výroba hnacích koľajových vozidiel ako takých.
Lebo si myslím, že tu na to potenciál bol. A taktiež tradícia.
Nuž a pre toto jediné ŽOS-kárskym aktivitám tak trochu v kútiku duše fandím.
- zohľadňovať pri financovaní prospech, pri stredných a vysokých aj uplatnenie absolventov, podpriemerné školy dostanú menej, nadpriemerné viac
- ak je škola nejaká športová alebo umelecká tak aj podľa umiestnenia jej žiakov v žiackych ligách a či umeleckých súťažiach
- vysoké školy financovať podľa miery uplatnenia jej absolventov, čím viac zarábajú tak tým viac jej dávať za nezamestnaného nedávať nič, za toho čo odíde do zahraničia nech si škola ťahá peniaze od krajiny kam odišiel alebo do študenta a nie od Slovenska...
- bolo by to aj sociálne únosné aj v rámci ústavy aj by rýchlo zmizli všetky tie továrne na nezamestnaných
splinťo, tvoj príspevok z 20:22 mi pripomenul tvoje tvrdenie, že keď kupuješ televízor a pokazí sa ti v ňom kondenzátor, nepôjdeš predsa reklamovať kondenzátor, ale celý televízor (či to bol metal?). Už teraz chápeš o čo išlo, keď som pri "totálnych" neschopnostiach 757 (ktoré by mimochodom bolo možné spočítať hádam len na prstoch dvoch rúk) písal, že na pôvodca neschopnosti je relé? Tak ako vaša firma zažila hanbu pre nemecký driver, tak zažila vtedy ŽOS hanbu pre švajčiarske relé s pozlátenými kontaktmi, ktoré nespĺňalo to, čo deklaroval jeho výrobca v datasheete.
Žiadna obhajoba, len fakty. Ekonomické pozadie, ne/výhodnosť rekonštrukcíí sme/ste tu preberali už nespočetne krát a furt sa k tomu vraciate a stále skončíte pri tom istom závere.
a to sa tyka nielen zeleznic....od skol,statnych uradov,sudov.....proste treba spravit racionalne kroky aby bol co najvecsi efekt nielen financny ale aj pre zlepsenie spolocnosti
O tom to je.
Ale v poriadku.. súhlasím, nehrajme sa na to, na čo nemáme. Hoc nemyslím, že nemáme, lebo Československo bolo strojárska veľmoc, iba rušne sa vyrábali v Dubnici, Martine a akoby všetko toto po rozdelení ostalo Čechom. Aj keď napríklad školu na to pre celé ČS sme mali u nás, nedokázali sme si tam udržať ani len tú trakciu. To už je smutné.
Späť k peniazom.. keď som študoval, preniklo ku mne, že naša škola brala na hlavu na semester od štátu 80 000,-Sk. A to nerátam základnú, strednú.. koľko ľudí vyštuduje za milión z peňazí daňovníkov, aby po skončení školy odišli na západ a neodviedli tomuto štátu, ktorých ich vychoval a vzdelal, späť ani cent?
Takže beriem, ale ak na to nemáme, na kú máriu nám je toľko škôl? A nie len technických.. na čo máme toľko ekonomických odborov, na čo je v každej väčšej dedine univerzita, kde sa študuje sociálna práca, načo sú nám kadejaké katolícke univerzity? Načo nám školy za naše dane chlia každoročne stovky absolventov, pre ktorých nemáme uplatnenie?
Ak na to nemáme, zrušme toto, podľa mňa takýto prechoretý systém systematicky a dlhodobo žerie viac peňazí ako nejakých 20 zvolenských predražených žoskulesov, ktroré na rozdiel od dezertovaných absolventov na seba vozbov vlakov aspoň zarábajú.
- každý komu nepršia peniaze z neba , príp. štátneho rozpočtu ale ako súkromník si ich musí vyjazdiť tak rozmýšľa ako ich minúť čo najefektívnejšie. Keby takto štát rozmýšľal, tak namiesto 30 vozňov priamym zadaním by za rovnaké množstvo medenákov bolo 40 vozňov...a 40 je asi viac než 30 a tí čo na tých vozňoch pracujú by mali viac práce
- ja tiež pracujem v čisto slovenskej firme u výrobcu svietidiel čo pred 20timi rokmi začínala ako garážová firma, lebo jej zakladateľ mal už plné zuby štýlu práce od talianskych dodávateľov čo mali termíny v 3,14či....ale už nikdy predtým som slovenskými výrobkami nepohŕdal a duplom nie teraz...ale tu ide o princíp že ak je nejaká vec u nás nekvalitná tak načo zbytočne podporovať tú firmu...aj tak iná pracovitejšia časť národa to musí zaplatiť vo forme daní...
ale máš pravdu, nie všetko slovenské je hneď zlé a nie všetko zahraničné ej super, aktuálne nám v robote lezie istý nemenovaný výrobca elektroniky so sídlom v Eindhovene čo svojvoľne mení datasheety, uvádza do nich nepravdy či potom z údajne vodotesného LED drivera sa v ňom ocitne jazero kondenzovanej vody a my s tým potom máme pred zákazníkmi len hanbu...stačí sa ísť kuknúť do Kulturparku v Košiciach že prečo rozkopali trávnik v parku kde boli stĺpové svetlá...
1-ak tie peniaze boli odklepnute ( v podstate zo statneho rozpoctu), ako podpora domacich "mozgov", aby dostali sancu nieco sami vymysliet a ludstvo slovenske poskladat.....tak tomu umyslu davam
2-stale si myslim, ze 361 ako masnina za tie peniaze nestoji.
3-neviem lebo v tom prostredi nefungujem, ale podla mna by sa neaky nakladny sukromnik dal nahovorit na to, ze mu ZOS-ka zapne pred somara(-rov) masinu na skusky.