Lístky a ceny
Podradené diskusné témy
mirec
... ja mám takisto plastovú kartu ako preukaz Klasik R.P. a ten cestovný lístok, ktorý bol k nemu vydaný ako potvrdenie o zaplatení mám založený pri preukaze v plastovom obale. Ak by nastal problém tak tam je napísané že platí od-do teda celý rok. Ja viem toto potvrdenie slúži na prizanie zľavy iba prvé 2 mesiace, ale ... no to by som chcel vidieť aby ma vydieral nejaký sprievodca preto že jemu to v POP-ke neukazuje aj keď mám potvrdenie a zaplatení aplikácie.......
... ja mám takisto plastovú kartu ako preukaz Klasik R.P. a ten cestovný lístok, ktorý bol k nemu vydaný ako potvrdenie o zaplatení mám založený pri preukaze v plastovom obale. Ak by nastal problém tak tam je napísané že platí od-do teda celý rok. Ja viem toto potvrdenie slúži na prizanie zľavy iba prvé 2 mesiace, ale ... no to by som chcel vidieť aby ma vydieral nejaký sprievodca preto že jemu to v POP-ke neukazuje aj keď mám potvrdenie a zaplatení aplikácie.......
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329802/
Vlakovič: zdravim. no nestihol som sem napisat vsetky detaily, ale mas uplne pravdu. takze to doplnim. samozrejme hned na druhy den (keby nebola nedela uz aj hned ako som vystupil z vlaku ) som utekal na studijne oddelenie a nechal si skontrolovat kartu. na skolskom terminali fungovala uplne bezchybne (aj pre zeleznicnu aj pre autobusovu dopravu). kedze pani stud. referentka sa hned nevzdala (lebo je to moja znama), a chcela vediet preco to nefungovala, zavolala do spolocnosti (tusim M-test) ktora ISIC prevadzkuje, aby sa na to pozreli oni, v ich databaze. za par minut volal ich oblasny sef, ze to pozrel osobne a nenasiel ziadnu chybu. takze do staznosti som uviedol aj toto, ze akonahle som mohol kartu som nechal overit. pretoze z vymahanim vselijakych takychto hlavne drobnych ciastok od statnej firmy je podla mojich skusenosti dost zdlhave myslel som dufam na vsetko. takze ISIC bol v poriadku, mozno sa stala chyba v POP-ke. ale ak tam, tak preco to sprievodcovi neuviedlo ako pises ty, ze to citacka vie rozoznat. na druhu stranu myslim, ze vo vlaku ako zrychleny ktorym som siel, bola asi viac ako jedna POP-ka, nemohol som presvedcit mileho pana aby zavolal svojho kolegu ak nejakeho ma, pretoze ma to hned napadlo, ci nie je chyba v jeho pristroji. ale to je ako teraz viem jedno, lebo si mi vysvetlil ze on to aj tak vidi. teraz ked si na to spomeniem sa iba zasmejem, uz by som sa nedal presvedcit, a nosim aj v penazenke potrvdenie o navsteve skoly, aj ked mam penazenku objemnu ako tehlicka. no ked tak nad tym rozmyslam, asi by som potreboval kazdy den nove potrvdenie aby som mohol preukazat ze nie som Slovak ako sa patri a nechcem kradnut a podvadzat na kazdom kroku. no co stalo sa, dufam, ze principialne peniaze este niekedy uvidim a pana dotycneho uz radsej nie. A dakujem, za odpoved.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329790/
Vlakovič:
Ja som si teraz kupoval Klasik RP a cakam, kym dojde BCP z Bratislavy. Podla toho co si pisal, ak sa na kartu nieco blbo nahra alebo sprievodcovi zblbne POP-ka, vinovaty som napriek tomu ja, aj ked som si splnil vsetky povinnosti a musim doplatit do plneho cestovneho ?
Ja som si teraz kupoval Klasik RP a cakam, kym dojde BCP z Bratislavy. Podla toho co si pisal, ak sa na kartu nieco blbo nahra alebo sprievodcovi zblbne POP-ka, vinovaty som napriek tomu ja, aj ked som si splnil vsetky povinnosti a musim doplatit do plneho cestovneho ?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329773/
"Ja osobne natrafím na tento problém len asi v jednom prípade z 500."
Z toho vyplýva, že v celoslovenských rozmeroch sa takýchto prípadov musia stávať minimálne stovky (tiež som nedávno zažil spolucestujúceho majúceho rovnaký problém ako sa tu popisuje). A keď si vezmeme študenta cestujúceho v priemere 2x týždenne, vyjde nám, že počas 5 rokov štúdia urobí viac než spomínaných 500 ciest. Takže zjednodušene povedané hrozí v dlhšom časovom období problém s čítačkou každému študentovi, a to s pravdepodobnosťou blížiacou sa k istote...
Z toho vyplýva, že v celoslovenských rozmeroch sa takýchto prípadov musia stávať minimálne stovky (tiež som nedávno zažil spolucestujúceho majúceho rovnaký problém ako sa tu popisuje). A keď si vezmeme študenta cestujúceho v priemere 2x týždenne, vyjde nám, že počas 5 rokov štúdia urobí viac než spomínaných 500 ciest. Takže zjednodušene povedané hrozí v dlhšom časovom období problém s čítačkou každému študentovi, a to s pravdepodobnosťou blížiacou sa k istote...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329754/
no ak si študentom denného štúdia, tak zápisom získavaš práva a povinnosti študenta na daný akademický rok, teda od 1.9. do 31.8. nasledujúceho roku..podobné je to aj s ISICmi a inými študentskými karatami...
teda pokiaľ nezaktualizujú údaje o študentoch v el. systéme, tak platnosť karty skončí 31.8., čo je problém, pretože zápisy obyčajne bývajú až v septembri a tých nikoľko dní je študent síce študentom, len to nemá ako dokázať...
teda pokiaľ nezaktualizujú údaje o študentoch v el. systéme, tak platnosť karty skončí 31.8., čo je problém, pretože zápisy obyčajne bývajú až v septembri a tých nikoľko dní je študent síce študentom, len to nemá ako dokázať...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329753/
ahojte:) snád tu bude niekto, kto mi bude vediet zodpovedať toto:
som študent na Filoz. fakulte UKF v Nitre, 2. ročník. Cez leto som cestoval vlakom, ISIC mi platila, kupoval som si polovicne, sprievodcovia nenamietali. No uz v septebri som sa neodvazil, ak by boli problemy, ale spoluziackam stále zlavy platili, pri kontrole ISIC im sprievodca nič nepovedal. Ja som si však priložil kartu v den zápisu k terminálu, a kedze este nemali spracované dáta zo zápisu, ten terminál v škole mi vlastne kartu ZNEPLATNIL...cestou nazad mi to povedal sprievodca, ale nechal ma tak. Chcem sa preto opýtať niekoho, kto sa vyzná, vie, ako to chodí, dokedy vlastne môžem cestovať v lete na ISIC...či len do 31.8. alebo nepretržite, kým študujem? ďakujem
som študent na Filoz. fakulte UKF v Nitre, 2. ročník. Cez leto som cestoval vlakom, ISIC mi platila, kupoval som si polovicne, sprievodcovia nenamietali. No uz v septebri som sa neodvazil, ak by boli problemy, ale spoluziackam stále zlavy platili, pri kontrole ISIC im sprievodca nič nepovedal. Ja som si však priložil kartu v den zápisu k terminálu, a kedze este nemali spracované dáta zo zápisu, ten terminál v škole mi vlastne kartu ZNEPLATNIL...cestou nazad mi to povedal sprievodca, ale nechal ma tak. Chcem sa preto opýtať niekoho, kto sa vyzná, vie, ako to chodí, dokedy vlastne môžem cestovať v lete na ISIC...či len do 31.8. alebo nepretržite, kým študujem? ďakujem
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329752/
V pokladni sa Ťa mala opýtať aký polovičný, teda základná chyba nastala už pri odbavení cestovným lístkom. Hneď druhá chyba bola Tebou zanedbaná povinnosť si lístok pri preberaní skontrolovať.
... no a k tej sprievodkyni škoda komentára. Ako som už kdesi písal, vždy je to o ľuďoch a to vidím u ZSSK ako najväčší nedostatok - česť výnimkám . Nebolo by zle ak by sprievodcovia ovládali aspoň základné veci o zľavách, že Dieťa, Žiak/Študent, ŤZP, ŤZP-S je zľava vo výške 50% a teda nemá zmysel desiť cestujúceho ako by vykradol banku
... no a k tej sprievodkyni škoda komentára. Ako som už kdesi písal, vždy je to o ľuďoch a to vidím u ZSSK ako najväčší nedostatok - česť výnimkám . Nebolo by zle ak by sprievodcovia ovládali aspoň základné veci o zľavách, že Dieťa, Žiak/Študent, ŤZP, ŤZP-S je zľava vo výške 50% a teda nemá zmysel desiť cestujúceho ako by vykradol banku
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329748/
Mne sa zas davnejsie stalo... kupoval som si v Presove listok na vlak, vypital som si polovicny s tym, ze som pocital ze mi da listok ako DIETA, kedze som este nemal 15... no ona mi dala listok ziacky, a potom vo vlaku prisla sprievodkyna a ja som sa jej preukazal pasom ze este nemam 15 r., a v tom ona namna vyskocila ze co je to tam ukazujem, ze listok je ziacky... ja som si v tom pomyslel ale potom ona ze "cena je dufam rovnaka" pozrela do POPky (ci ako to volate) a potom ot pochopila... nastastie sa vsetko dobre skoncilo a mohol som pokracovat vo svojej ceste a od vtedy si vzdy kontrolujem listok ze aky mi bol vydany
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329745/
čítačka prečíta všetko, čo je čitaleľné pre samotnú čítačku. Takisto máme na POPke čítačku čiarových kódov. Tiež prečíta akýkoľvek čiarový kód hoci aj na obale potravín. To je jedna vec ale nárok na zľavu je o niečom inom. Takisto nemôžem vystaviť cestujúcemu lístok na základe prečítania čiarového kódu z obalu burských orieškov...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329740/
ja by som nebol ochotny zaplatit!!!
okrem toho existuje este ISIC karta, ktoru vydava banka a sluzi mladym do 26 rokov. tu sa tiez casto uvadza, ze karta zabezpeci zlavu 50% na vlak... no citacka takuto kartu neprecita! a drzitel tejto karty nema moznost aktivacie v skole, kedze je to len sluzba banky, respektive CKM. Drzitel takejto ISIC karty nema narok na zlavu podla PP.
okrem toho existuje este ISIC karta, ktoru vydava banka a sluzi mladym do 26 rokov. tu sa tiez casto uvadza, ze karta zabezpeci zlavu 50% na vlak... no citacka takuto kartu neprecita! a drzitel tejto karty nema moznost aktivacie v skole, kedze je to len sluzba banky, respektive CKM. Drzitel takejto ISIC karty nema narok na zlavu podla PP.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329737/
Čav thinkpad.
Som vlakvedúci, tak sa ti pokúsim niečo odpovedať zo svojej pozície.
Tak najprv toľko, že žiadna sťažnosť nesmie končiť v koši ani anonymná (to nie je tvoj prípad) prv, než sa nevybaví. Neboj oni odpíšu. Lenže asi sa pravdepodobne nebudú môcť k tomu úplne vyjadriť, pretože v tomto prípade je kľúčom problému "aktivovaná bezkontaktová čipová karta", ktorú si tam prirodzene nemohol zaslať a preto nezistia, prečo neprešla cez čítačku. Tak teda bezkontaktová čipovka aktivovaná školou (teda nestačí sa preukázať ISIC-om s nálepkou) . Tá karta je len nosič, nič viac. Na nej kontroluijeme len totožnosť, čiže či je tvoja. Podstatnou vecou je aktivácia, čiže niečo ako elektronické potvrdenie čkoly, že si študentom denného štúdia a to musí byť neustále aktuálne kontrolovateľné aj z toho dôvodu, že dnes ťa škola ešte môže považovať za svojho študenta ale zajtra (expresne povedané) to tak už nemusí byť, hoci si ten ISIC "načierno" ponecháš kvôli práve týmto výhodám. Ako študent totiž môžeš kedykoľvek svoj post ukončiť z rôznych dôvodov alebo ho z rôznych dôvodov ukončí s tebou škola, alebo ti z nejakých dôvodov (závažné porušenie Prepravného Poriadku) túto zľavu môže zrušiť až na 6.mesiacov aj dopravca, čiže my. To ale nie je tvoj prípad. V týchto prípadoch sa pri najbližšej synchronizácii sprievodcovských POPiek tieto údaje aktualizujú a tvoja elektronická preukážka je fuč. Pretože sa v týchto prípadoch fyzický nosič preukazu nesmie odobrať (lebo sme ho nevydali my) tak sa takýmto spôsobom zlikviduje. Preto MUSÍ byť vporiadku a musí prejsť cez čítačku.
Na čítačke POP sa zobrazujú rôzne oznamy o chybách a pokiaľ danému sprievodcovi vykázalo zariadenie chybu na karte, cestujúci musí doplatiť zvyšok do celého cestovného a prirážku, alebo pokutu pretože je kvázi bez platného preukazu. Sprievodca teda nemohol ináč postupovať. Bral by na seba riziko kontroly nadriadeného, kedy by mal následne na krku závažné porušenie prac.disc...
Za takto poškodený preukaz, ktorý už nie je možné načítať je zodpovedný vlastník a preto sa takto postupuje. Sú aj prípady poruchy čítačky, ale toto zariadenie to vie identifikovať a vdedy sa preukaz uzná na základe kontroly len vizuálnej.
Neviem aký prípad bol ten tvoj. Skús navštíviť niektoré synchronizačné miesto (Žilina, Vrútky, B. Bystrica, Zvolen, Prievidza atd...) a daj si preukaz preveriť. Môže ti ho načítať aj hociktorý sprievodca hoci aj pri vlaku (ak má toľko času). Potom uvidíš. Ak to ostatným pôjde, tak potom je to chyba obsluhy, čiže toho sprievodcu, čo ťa sankcioval. Ak bude vykazovať načítavanie rôzne iné oznamy o neplatnosti, ale kartu zariadenie dokáže načítať, porom je to chyba karty a to som už opisoval vyššie.
Tak skús a uvidíš. Potom budeš musieť vybaviť novú alebo môžeš ešte pred tým kartu skúsiť znovu aktivovať na terminále školy.
A ešte niečo...ak by sa sprievodcovi potvrdilo, že karta je vporiadu, ale zariadenie nemôže identifikovať personalizáciu karty, sprievodca kartu uzná a vydá o tom potrvdenie cestujúcemu. To je ale málo prípadov. Ťažko preto z mojej strany povedať, kde bola chyba.
Skús čo som napísal a hlavne s úsmevom :-)
Držím palce. Ešte malá štatistika. Ja osobne natrafím na tento problém len asi v jednom prípade z 500. Drvivej väčšine študentov to funguje.
Som vlakvedúci, tak sa ti pokúsim niečo odpovedať zo svojej pozície.
Tak najprv toľko, že žiadna sťažnosť nesmie končiť v koši ani anonymná (to nie je tvoj prípad) prv, než sa nevybaví. Neboj oni odpíšu. Lenže asi sa pravdepodobne nebudú môcť k tomu úplne vyjadriť, pretože v tomto prípade je kľúčom problému "aktivovaná bezkontaktová čipová karta", ktorú si tam prirodzene nemohol zaslať a preto nezistia, prečo neprešla cez čítačku. Tak teda bezkontaktová čipovka aktivovaná školou (teda nestačí sa preukázať ISIC-om s nálepkou) . Tá karta je len nosič, nič viac. Na nej kontroluijeme len totožnosť, čiže či je tvoja. Podstatnou vecou je aktivácia, čiže niečo ako elektronické potvrdenie čkoly, že si študentom denného štúdia a to musí byť neustále aktuálne kontrolovateľné aj z toho dôvodu, že dnes ťa škola ešte môže považovať za svojho študenta ale zajtra (expresne povedané) to tak už nemusí byť, hoci si ten ISIC "načierno" ponecháš kvôli práve týmto výhodám. Ako študent totiž môžeš kedykoľvek svoj post ukončiť z rôznych dôvodov alebo ho z rôznych dôvodov ukončí s tebou škola, alebo ti z nejakých dôvodov (závažné porušenie Prepravného Poriadku) túto zľavu môže zrušiť až na 6.mesiacov aj dopravca, čiže my. To ale nie je tvoj prípad. V týchto prípadoch sa pri najbližšej synchronizácii sprievodcovských POPiek tieto údaje aktualizujú a tvoja elektronická preukážka je fuč. Pretože sa v týchto prípadoch fyzický nosič preukazu nesmie odobrať (lebo sme ho nevydali my) tak sa takýmto spôsobom zlikviduje. Preto MUSÍ byť vporiadku a musí prejsť cez čítačku.
Na čítačke POP sa zobrazujú rôzne oznamy o chybách a pokiaľ danému sprievodcovi vykázalo zariadenie chybu na karte, cestujúci musí doplatiť zvyšok do celého cestovného a prirážku, alebo pokutu pretože je kvázi bez platného preukazu. Sprievodca teda nemohol ináč postupovať. Bral by na seba riziko kontroly nadriadeného, kedy by mal následne na krku závažné porušenie prac.disc...
Za takto poškodený preukaz, ktorý už nie je možné načítať je zodpovedný vlastník a preto sa takto postupuje. Sú aj prípady poruchy čítačky, ale toto zariadenie to vie identifikovať a vdedy sa preukaz uzná na základe kontroly len vizuálnej.
Neviem aký prípad bol ten tvoj. Skús navštíviť niektoré synchronizačné miesto (Žilina, Vrútky, B. Bystrica, Zvolen, Prievidza atd...) a daj si preukaz preveriť. Môže ti ho načítať aj hociktorý sprievodca hoci aj pri vlaku (ak má toľko času). Potom uvidíš. Ak to ostatným pôjde, tak potom je to chyba obsluhy, čiže toho sprievodcu, čo ťa sankcioval. Ak bude vykazovať načítavanie rôzne iné oznamy o neplatnosti, ale kartu zariadenie dokáže načítať, porom je to chyba karty a to som už opisoval vyššie.
Tak skús a uvidíš. Potom budeš musieť vybaviť novú alebo môžeš ešte pred tým kartu skúsiť znovu aktivovať na terminále školy.
A ešte niečo...ak by sa sprievodcovi potvrdilo, že karta je vporiadu, ale zariadenie nemôže identifikovať personalizáciu karty, sprievodca kartu uzná a vydá o tom potrvdenie cestujúcemu. To je ale málo prípadov. Ťažko preto z mojej strany povedať, kde bola chyba.
Skús čo som napísal a hlavne s úsmevom :-)
Držím palce. Ešte malá štatistika. Ja osobne natrafím na tento problém len asi v jednom prípade z 500. Drvivej väčšine študentov to funguje.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329728/
Thinkpad
Vôbec to nebolo nudné čítanie. Vyslovene takáto vec sa mi nestala, ale raz som zaslal na prešetrenie vec ohľadom zle vypočítanej ceny za cestovný lístok - asi tak 6 rokov dozadu a išlo o ručne vydávané lepenkové CL. Odpoveď prišla po vyše mesiaci takže by som ešte počkal, podľa mňa ZSSK sa Tvojim listom zaoberať určite bude, len chvíľu potrvá kým sa to dostane "na program dňa". Ibaže vzhľadom k tomu, že si poslal iba prefotené lístky a nie originály tak ozaj neviem či po Tebe nebudú žiadať ešte aj tie lístky.
Je smutné, ale žiaľ je to tak že aj v dnešnej dobe sa nájdu sprievodcovia, ktorí sa radi zahrajú na majstrov sveta. Viem si predstaviť riešiť túto situáciu aj inak. V prípadoch vyhrážok zo strany sprievodcu treba byť hlavne asertívny a zachovať kľud. V krajnom prípade by som nezaplatil iba poskytol údaje na vymáhanie dlžnej sumy (OP) s tým, že by som ihneď žiadal ZSSK po zaslaní všetkých náležitostí oprávňujúcich ma zakupovať lístky so zľavou (lístky + preukaz) o zastavenie vymáhania dlžnej čiastky a uznanie pôvodného cestovného lístka. Žiaľ v takom prípade by si musel z vlaku na najbližšej stanici vystúpiť.
Neviem, ale trebárs mohla byť chyba aj v sprievodcovej POP??????
Vôbec to nebolo nudné čítanie. Vyslovene takáto vec sa mi nestala, ale raz som zaslal na prešetrenie vec ohľadom zle vypočítanej ceny za cestovný lístok - asi tak 6 rokov dozadu a išlo o ručne vydávané lepenkové CL. Odpoveď prišla po vyše mesiaci takže by som ešte počkal, podľa mňa ZSSK sa Tvojim listom zaoberať určite bude, len chvíľu potrvá kým sa to dostane "na program dňa". Ibaže vzhľadom k tomu, že si poslal iba prefotené lístky a nie originály tak ozaj neviem či po Tebe nebudú žiadať ešte aj tie lístky.
Je smutné, ale žiaľ je to tak že aj v dnešnej dobe sa nájdu sprievodcovia, ktorí sa radi zahrajú na majstrov sveta. Viem si predstaviť riešiť túto situáciu aj inak. V prípadoch vyhrážok zo strany sprievodcu treba byť hlavne asertívny a zachovať kľud. V krajnom prípade by som nezaplatil iba poskytol údaje na vymáhanie dlžnej sumy (OP) s tým, že by som ihneď žiadal ZSSK po zaslaní všetkých náležitostí oprávňujúcich ma zakupovať lístky so zľavou (lístky + preukaz) o zastavenie vymáhania dlžnej čiastky a uznanie pôvodného cestovného lístka. Žiaľ v takom prípade by si musel z vlaku na najbližšej stanici vystúpiť.
Neviem, ale trebárs mohla byť chyba aj v sprievodcovej POP??????
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329602/
ahojte ludia. chcel by som si v tomto fore vyliat svoju dusicku, a poradit sa s vami o jednom probleme, na ktory som nie nanestastie nadabil v jedno vlaku asi pred tromi tyzdnami. Aby bolo vsetko jasne, som student vysokej skoly, a ako preukazku na narokovanie si polovicneho zlavneneho pouzivam ako aj v inej tak aj zeleznicnej doprave ISIC. Cestoval som z Turc. Teplic do Vrutok zrychlenym vlakom, kupil som si cely stastny polovicny listok, tesil som sa ako vzdy na skusku do skoly a sadol na vlak. Sprievodca pricupkal asi za pat minut zamracil sa a povedal, ved vy nemate platnu kartu (dva dni predtym som siel vlakom domov zo skoly a ISIC bol OK) no tak som mu pekne vysvetlil ze nic take sa mi doteraz nestalo, a ak mu nejde, na druhej strane je nalepeny taky maly hologramovy stvorcek, kory pise, ze je karta platna do sept. tohto roka, ale on za nic na svete nechapal, ako mozem cestovat s polovicnym listkom. Takze ma donutil doplatit plnu vysku cestovneho a aj pokutu. Cesta ma nestala ako obycajne 16 Sk, ale 126 Sk. Pretoze bol sprievodca dost neoblomny, a vyhrazal sa jedna radost zaplatil som mu. Na druhy den sla staznost aj s prefotenymi listkami a potvrdenim o navsteve skoly na adresu ZSSK. aby ma nahodou niekto nepochopil zle, nejde mi o tych par drobnych, ale ako sa vravi o princip. No po skoro mesiaci mi zo zeleznic niiiikto samozrejme neodpisal, mam tusaka, ze moj ubohy krasny list skoncil v kosi. nevadi posielal som ho doporucene, takze hadat sa mozem aj dalej. No aby som sa dostal k veci preco toto pisem. zaujimalo by ma ci uz sa niekomu podobna srcervuca scenka vo vlaku prihodila, ci sa hadal z nasu maticou zeleznicnou spolocnostou a ci aj nieco vyhadal, ak ano, hodte mi sem pls par rad ako sa s nimi pustit do slovnej prestrelky. diki moc, ze ste venovali tolko casu precitaniu tohto dlllheho nudneho prispevku
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/329591/
Cestování je mezi Čechy oblíbeným koníčkem. Běžné je například jezdit každý rok na dovolenou k moři. Mnohé rodiny na ni přitom šetří celý rok nebo si kvůli dovolené berou úvěr.
Každý zájemce o cestování přitom může snadno ušetřit i desítky tisíc korun. Stačí koupit dovolenou ve správnou chvíli a u správného prodejce. Ušetřit na běžném cestování do práce lze také díky ročním jízdenkám na MHD. Ideální pro sledování slev a porovnávání nabídek je internet.
Celý článek: http://HN.IHNED.CZ/?m=d&article[id]=32414370
Každý zájemce o cestování přitom může snadno ušetřit i desítky tisíc korun. Stačí koupit dovolenou ve správnou chvíli a u správného prodejce. Ušetřit na běžném cestování do práce lze také díky ročním jízdenkám na MHD. Ideální pro sledování slev a porovnávání nabídek je internet.
Celý článek: http://HN.IHNED.CZ/?m=d&article[id]=32414370
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/320067/
A nie je pravda, čo je napísané na
http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=45726
že ČD Net sa dá kúpiť iba v pokladniach ČD?
http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=45726
že ČD Net sa dá kúpiť iba v pokladniach ČD?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/319058/
Aha, tak to meni situaciu. myslel som si, ze to potvrdenie mi pri odovzdani karty zoberu. Ak by mal sprievodca problem, tak to by som sa potom inak hadal.
Naco potom sa robia BCK, ked aj tak pre istotu clovek radsej so sebou vlaci papierovy doklad o zaplateni. To mohli radsej nechat povodne preukazy.