362/363
Téma o rušňoch radu 362 a 363 ZSSK, ČD a ZSSK Cargo.
Aktuálne nasadenie HDV
Matthias
ďakujem ti Matthiasku veľmi pekne ale ja sa zaňou vyberiem tam kde sa nachádza viem že ju na východe neuvidím ale nájdem si ju a ver že snímky ťa neminú a pricupkajú k tebe a krabičku si pofotím celú, kotevného meniča 263 - aj to bude
ďakujem ti Matthiasku veľmi pekne ale ja sa zaňou vyberiem tam kde sa nachádza viem že ju na východe neuvidím ale nájdem si ju a ver že snímky ťa neminú a pricupkajú k tebe a krabičku si pofotím celú, kotevného meniča 263 - aj to bude
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/94819/
BEA, Ok.
Budem prosto dúfať, že veľký Manitú jedného krásneho dňa (niekde niekedy nejako) privedie Tvoju nohu pod červený drát. A Ty si pekne spestríš čas po pracovnej dobe... Červenou krabičkou. A budeš na to 2x tak patrične hrdá, pretože:
a) červená krabička sa v oblasti Košíc nevyskytuje. Je to vzácnosť. Je ich len desať (v Slovakií). Šotouši ju moc nefotia a už _vôbec_ nie zvnútra, čiže to bude ultra-exkluzívny, jedinečný úlovok - aký v sieti československého internetu prvého desaťročia 21. storočia nemá obdobu
b) rozšíriš si obzor, poodhalíš nové zákutia, postúpiš v šotokariére ďalší krôčik vpred
c) získaš si moju neskonalú vďačnosť, sprevádzanú mohutným krochkaním
Bea, verím vo svoj sen, mať doma šotku kotevného meniča 263.
Bea, verím v Teba.
V Tvoju žoviálnu nonšalantnosť, nenútenú vytrvalosť, živelnosť a radosť zo šotoušenia. Verím v Teba .Vkladám do Teba jedinečné nádeje.
Budem prosto dúfať, že veľký Manitú jedného krásneho dňa (niekde niekedy nejako) privedie Tvoju nohu pod červený drát. A Ty si pekne spestríš čas po pracovnej dobe... Červenou krabičkou. A budeš na to 2x tak patrične hrdá, pretože:
a) červená krabička sa v oblasti Košíc nevyskytuje. Je to vzácnosť. Je ich len desať (v Slovakií). Šotouši ju moc nefotia a už _vôbec_ nie zvnútra, čiže to bude ultra-exkluzívny, jedinečný úlovok - aký v sieti československého internetu prvého desaťročia 21. storočia nemá obdobu
b) rozšíriš si obzor, poodhalíš nové zákutia, postúpiš v šotokariére ďalší krôčik vpred
c) získaš si moju neskonalú vďačnosť, sprevádzanú mohutným krochkaním
Bea, verím vo svoj sen, mať doma šotku kotevného meniča 263.
Bea, verím v Teba.
V Tvoju žoviálnu nonšalantnosť, nenútenú vytrvalosť, živelnosť a radosť zo šotoušenia. Verím v Teba .Vkladám do Teba jedinečné nádeje.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/94807/
Matthias
žeby až taká hyperaktivita, veď to je len vtedy keď mám aspoň trochu času a pofotím čo ma zaujalo u niekoho alebo niekde nech si poviem aj ja že to mám pofotené a som aj taká hrdá potom že sa to podarilo, pekné spestrenie času po pracovnej dobe.
žeby až taká hyperaktivita, veď to je len vtedy keď mám aspoň trochu času a pofotím čo ma zaujalo u niekoho alebo niekde nech si poviem aj ja že to mám pofotené a som aj taká hrdá potom že sa to podarilo, pekné spestrenie času po pracovnej dobe.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/94796/
Mano754: Presne tak. Pretože keď sa BEA naštartuje, rozpáli, zastaviť sa ju dá len a) obuškom
b) strelnou zbraňou.
Teraz samozrejme, píšem o jej šotoaktivitách, spojených s charakteristickou hyperaktivitou jej osobnosti.
BEA: Ááále, to sú také všeobecné šumy z éteru. Historky o Tvojom obdivuhodnom zápalistom nasadení pri šotovýpravách.
Proste- mať Teba a červenú krabičku 263 v rovnakom časopriestore by mohlo vyprodukovať nejaké zaujímavé výsledky. Ovšem pokiaľ by si liezla ujovi do strojovne. Bo z 30 849 identických fotiek skríň zľava-zprava sa mi už chce vracať. (to ako myslím všeobecne, pretože originalita nie je práve dominantnou črtou odvetvia šotobiznisu)
b) strelnou zbraňou.
Teraz samozrejme, píšem o jej šotoaktivitách, spojených s charakteristickou hyperaktivitou jej osobnosti.
BEA: Ááále, to sú také všeobecné šumy z éteru. Historky o Tvojom obdivuhodnom zápalistom nasadení pri šotovýpravách.
Proste- mať Teba a červenú krabičku 263 v rovnakom časopriestore by mohlo vyprodukovať nejaké zaujímavé výsledky. Ovšem pokiaľ by si liezla ujovi do strojovne. Bo z 30 849 identických fotiek skríň zľava-zprava sa mi už chce vracať. (to ako myslím všeobecne, pretože originalita nie je práve dominantnou črtou odvetvia šotobiznisu)
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/94792/
Tvoje zábery boli neotrelé a potešili dušu technokrata. Shalomek, no táááák. Neplááááč.
Akurát, že tá strojovňa... bola taká.... jak by som to... obhoretá?
Vyhoretá? Vysmažená úplne na padrť? Čierna jak popol. Plus, nebolo vidieť kotevné meniče. A prístrojový blok. (BEA, to sú haraburdy pri ľavej bočnici. Tá bočnica, na opačnej strane od uličky. Keď sa spýtaš uja, určite Ti ukáže (..ten prístrojový blok, aby zas GG-1 nemal nemiestne poznámky :)))
Shalomkové fotky boli SUPER! Len dve veci chýbajú k dokonalosti:
a) nevyhoretá strojovňa
b) väčšia kvantita
GG-1: Nebuď zas taký sarkastický.
BEA je rodený talent a okrem teda Shalomkových fotiek vyhoretej strojovne, ktoré nám tak blahosklonne poskytol, som nenašiel na webe žiadne fotky strojovne 263. Fakt.
Čiže... je to priekopnícka zaslužná činnosť. Sväté poslanie.
Verím, že BEA to dokáže. Že vykročí na túto cestu neochvejnou a zanietenou nohou šotokrižiaka (akože Svätá križiacká šotovýprava, s arachnofóbiou to nemá nič spoločné).