Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Aj tam píšu o Tebe že to nafukuješ a vytváraš negatívny obraz o dokonalej ZSSK.
**Chápeme sa, však...**
čo sa teraz deje je už neskutočné.A jedno je isté,stroje za to nemožu,v ČKD ich vyrobili s láskou.Ten krízový manažment na Rožňavskú ulicu už by mal prísť čím skor,lebo o chvíľu sa už nebude s čím jazdiť
A teraz v stanici ZOHOR bude veselo, nastane prestup medzi vlakmi!!!
Z hlavného ide pomocný rušeň 240.082 + 240.127
A bodaj by sa v NR nemeškalo, keď 5024 bola 812.045, 012.012 a 012.007?, 5023 7xx.136 a 3 vykopávky, a len na 5123 išla 861, avšak až za 5024.
Ked v case odchodu vlaku nie na tabuli v Sv. Jure vypisane meskanie a prefrci okolo ''rychlik - to je ''normalne''.
Ked nabehne 10 minut po pravidelnom odchode meskanie 10 a prefrci dalsi ''rychlik'', tak OK.
Ked v +17 konecne pride, vravim si OK, v TT rezerva 25 min na R611 a ten ide po tej istej kolaji ako 3825. Nie je problem.
Lenze ked 3825 stoji v PK bez zjavneho dovodu 10 min a v Senkviciach potom prefrci 611 okolo, tak nalada vo vlaku zacne silno vriet. A nemusim uz asi ani dopisat, ze 611 v TT samozrejme necakal.
Cize 2 hodiny cakania, alebo sa previezt 713 do ZA a tam skusit RJ.
A radsej ani nekomentujem, ze namiesto prepadnutej miestenky je ''nute'' si kupit za 1 euro novu.