Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
A zasa jak naschval kua Zrovna ked idem do skoly na skusku tak vlak bud meska cez hodinu (včera +40,pred dvoma týždňami +80..)a ked vlak nemeska tak musi liať jak pridrbané No proste keď sa darí tak sa darí
Inak včera na R 705 Dubeň 363-146+362.008
No už bola tma,takže mobilové foto je na
Ale vyzerá to tak,že bolo niečo zo zberačom,nie som istý...proste nie a nie odísť z TN
A medzitým prišiel do Tn od NmNV nejaký súpravový vlak takže príprah použili asi odtial...ale to či išlo IC s príprahom neviem,lebo už sa mi tam nechcelo čakať ...No Blavaci povedzte ak viete
Inak to som nevedel,že v sobotu je v TN na stanici tak vela ožranov
Čo sa stalo medzi Kútmi a BA dnes ráno a čo sa deje na severe - vie niekto ?