Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Jde o to, aby cestující byli informováni řádně (a blbovzdorně), včas a není-li to možné, aby byli dopraveni z řádné výchozí stanice do oné mimořádné na náklady dopravce.
A pokud jde o tuto konkrétní situaci, o níž píšeš: ...však nejde o nič, len o obyčajnú výluku, ktorá navyše tu bola už aj pred zmenou GVD..., pak mohla být řešena dokonce v tištěném jízdním řádu: "od data xx výchozí stanice yy".
(Třeba teď u jedné brněnské zastávky došlo ke zpoždění výstavby, což vyřešily ČD tím, že ji uvedly v jízdním řádu jako funkční ode dne vyhlášení.) Vše se dá řešit, když se chce.
Jinak chápu Tvé rozhořčení nad pomlouváním železnice všude možně. A také je sdílím, ale v tomto případě...
"ide o manipuláciu a zavádzanie verejnosti, ktoré môže poškodzovať (dobré) meno železničných spoločností"
Takže bloger môže za to, že včera popoludní čakali ľudia na svoj vlak na nesprávnej stanici, aj keď jeho článok vyšiel až večer? Nepoškodili si nedostatočným informovaním cestujúcich železničné spoločnosti svoje dobré meno podstatne viac, než to dokáže článok, čo o pár hodín zapadne prachom? Prístup k problémom v štýle "zlý nie je ten, kto problém spôsobil, ale ten, kto naň poukáže" je pre tieto zemepisné šírky snáď rovnako typický, ako neustále sťažovanie...
PS: Ja by som skôr nechcel byť v koži človeka, čo sa snaží obhájiť neobhájiteľné, a pritom za to ešte ani platený nie je.
Na rozdiel od čerstvého KCP a informačných tabulí na staniciach obsahujúcich nepravdivé informácie či stránky ZSSK obsahujúcej navzájom si protirečiace informácie, pričom obyčajný cestujúci má len malú šancu zistiť, ktoré z nich sú vlastne pravdivé, najmä keď ho pri tom mätie ešte aj časť zamestnancov ZSSK. A tu niekde by som hľadal aj pointu celého článku...
"mal sa sťažovať na konkrétnu osobu (drefkovi) a nie vypisovať sprostosti"
A Ty si myslíš, že autor toho článku a diskutujúci reagujúci naň, majú nejaké tušenie o www.vlaky.net či o drefkovi, ktorému by sa mohli posťažovať? Písanie internetových článkov o skúsenostiach so službami konkrétnych firiem je v dnešnej dobe úplne normálne a firmy by sa mali v prvom rade snažiť o to, aby zákazníkom žiadny dôvod na nespokojnosť nevznikol. A keď túto snahu odfláknu alebo sa na ňu celkom vykašlú, nemajú sa čo čudovať, že ich niektorí zákazníci roznosia v zuboch...
Je pre ZSSK, resp. ŽSR naozaj organizačne či finančne nezvládnuteľné vycapiť na stanice dotknutých vlakov ŤAŽKO PREHLIADNUTEĽNÉ plagáty s informáciou o ich presmerovaní, prelepiť presmerované vlaky v zoznamoch odchodov a dať o aktuálnom stave vedieť aj pracovníkom v informačnej kancelárii či pridať ŤAŽKO PREHLIADNUTEĽNÝ link na zoznam presmerovaných vlakov priamo k výsledku internetového vyhľadávača spojení? Alebo je jednoduchšie v prípade protestu odkázať na informačnú tabuľu na Alfe Centauri? Prosím neodpovedať ďalším citátom tlačovej správy...
To veru neboli, nakoľko Štúrovčan v starom GVD odchádzal z hl.st., z Nového Mesta išiel prvý raz až v nedeľu.
"takže súdruh bloger si mal svoju cestu lepšie naplánovať"
A rovnako aj ostatní súdruhovia tvoriaci 99% obvyklého substrátu v tom vlaku, ktorí sa včera akosi nedostavili na jeho skutočnú východziu stanicu a časť z nich už sa nabudúce nedostaví na žiadnu železničnú stanicu a využije služby konkurencie... No ale keď si predstavitelia železničných spoločností myslia, že amatérskym spôsobom informovania o zásadných zmenách vedenia vlakov v čase najväčšej špičky (zapatrošeným linkom s mrňavým písmom v pravom dolnom rohu stránky s informáciami nesúhlasiacimi s vyhľadávačom spojenia používaným väčšinou cestujúcich či papierikmi vhodenými do náhodne vybraných vlakov s informáciami nesúhlasiacimi s tvrdeniami zamestnancov tej istej firmy v informačnej kancelárii, ktorým verí väčšina cestujúcich) ušetria viac, než stratia na naštvanom substráte, ktorý sa na ich služby môže nadobro vykašľať, nech sa im páči.
Nemôžem si pomôcť, ale pri Nickovom príspevku vidím silnú paralelu s knihou Stopárov sprievodca po galaxii, kde tesne pred zničením Zeme boli jej protestujúci obyvatelia odbití tým, že informácia o ňom predsa visela niekoľko rokov na informačnej tabuli na Alfe Centauri a nikto sa neozval...
http://kohutiar.blog.sme.sk/c/72885/Novy-zeleznicny-cestovny-neporiadok.html
Nakoniec odišiel zmeškaný 25 min. Potom ešte postál pri odb. "Močiar" napriek návesti "voľno". Ako keby fíra zmetkoval... .
Ďalší šok bol, že v tomto rýchliku bolo iba zopár ľudí, takže išiel vyťažený po Šaľu na cca 1-2 % a ďalej pod tieto hodnoty...
Vynára sa teda otázka, čo sa tam do čerta dialo ?
Inak tento rýchlik býva vyťažený na cca 90 - 100 %...
Podme radsej k teme. Je zaujimave ako poctivo sa zadava Slovenska Strela - na Slovensku nacas. Polozme si otazku: Je tomu skutocne tak, alebo ma niekto strach z SC?