361
Diskusia o novovznikajúcej rade HDV.
Ide o komplexnú rekonštrukciu vozidiel 162 a 163 ZSSK v spoločnosti ŽOS Vrútky a.s. V novembri 2009 sa začalo pracovať na prototypovej rekonštrukcií - 361.001 - ako základ pre rekonštrukciu bol vybratý košický peršing 163.053, ktorého elektronika bola v priebehu roku 2009 sčasti použitá pri oprave požiarom poškodenej 362.006, z ktorej vznikol z hľadiska výkonovej aj riadiacej elektroniky určitý medzistupeň vývoja medzi HDV 362/363 a 361.
Z pôvodných HDV 162 a 163 ostane zachovaná len skriňa a upravené podvozky vrátane trakčných motorov.
Hlavnou výhodou, okrem predĺženia životnosti, je rekonštrukcia jednosystémového HDV pre jednosmernú napájaciu sústavu 3kV na vozidlo dvojsystémové - 3kV js. / 25kV, 50 Hz.
Jo, ja "sedlak" z východu som. Aj takých vám treba do štatistiky, neuráža ma to.
mino, kašli na to, ani Ty nevŕtaj do osieho hniezda. Ber to tak, že určité veci nevysvetlíš.
Buď rád, okrem 5 nových súprav (ktorých sa zriekli zo Záhorskej Vsi) vám postavili pred temer 20 rokami v KE ešte aj novú halu, ktorú vám tiež nezávidia. No.
----------------------------
Chlopi, kašlime na to, pome fakt k téme,
Kto vlastne s tými 361 na 600-kových rýchlikoch jazdí? Ba a inštruktori po celej trase so smenovými rušňovodičmi a zacvičujú ich? Či ako?
Si uvedom, že všetci lezú tam, kde majú možnosti, kde je objektívne lepšie a ľahšie prežiť, nikdy nie naopak. Pokiaľ východniari doma možnosti nemajú a tie sa vytvárajú hlavne v Bratislave, polezú logicky do Bratislavy. Ak by bola pravda to, čo píšeš, všetci od vás by utekali na východ, keď je tam podľa teba tak dobre.
Zmier sa s tým, že Bratislava už dááávno nepatrí Bratislavčanom ale celému Slovensku. Prečo? Neriešim, korene príčin sú spletité. Búchaj si hlavu o stenu, s tým nič neurobíš. A centralizmus vo väčšej či menšej miere bol a je všade, za federácie tu bol Pragocentrizmus, v cudzine sú iné centrizmy, nehovoriac o rozvojových krajinách alá Mexiko.
Ak ťa to poteší, mne osobne je celá tá vaša slávna škaredá dedina totálne ukradnutá, ja ju k životu nepotrebujem. Keby aj zajtra nebola.. prežijem v pohode. Chýbalo by mi len ľudia, ktorých odtiaľ poznám a ktorých si vážim.
Ešte si dupni, ak sa ti uľaví, ale prosím, bavme sa o 361.
V súkromnom sektore by si ten kto podpisuje zmluvy typu 381 a 361 už viac nevrátil a bol by hnaný svinským krokom...
PS: Kedy myslíš že začne behať 381? Predvádzacia jazda bola niekedy v januári a od vtedy ništ...
Na Štrbu jej to išlo slušne (361 002), ešte som si v duchu hovoril, že ako dobre "šlape". No na Štrbe som vystúpil a teraz tu čítam, že v PP "vykapala".
To pozvoľné meškanie, ktoré spomína jmjbasket bolo skôr spôsobené tým, že vo Východnej sme šli bez zastavenia "do boku" a potom naspäť na "správnu". Dôvod tohto počinu mne zostáva nejasný...
Pre objektivitu, aby sme neboli zlí len na aktuálne hlavné mesto, už aj v 70-tych rokoch mali Košice dostať E499.2 (tuším 10 ks) a napokon aj tak všetky ostali v Prahe.
Ako sa hovorí, a platí to od nepamäti, silnejší pes..
A centralizmus.
Každopádne v Košiciach po rozšírení opravarenských kapacít volá je relatívne moderná údržbarenská hala, vyššia nezamestnanosť.. (až na tú kvalitu údržby..)
Ale lepšie je asi, ak sa bude naďalej celý východ sťahovať za prácou na týždňovky do Bratislavy, aspoň majú obe strany (miestni aj privandrovalci) dôvod vyplakávať.
Inak keď zalovíme v pamäti alebo v starých príspevkoch, tak idea 361 bola postavená na striedavizácii Slovenska, ktorá teraz nejak už mala vyčíňať v plnom prúde, s postupným posunom stykového miesta sústav mali tie mašiny ostať tu. Z prvotnej zámienky zišlo, nuž sa našla iná.
Ozaj, ak už sú 163 kilometricky tak hrozne nevyužité, aké priemerné denné km priebehy majú 263 s pupušmi?
Nie je to tak dávno, čo chodili žilinské 162 do Přerova. Prečo nie je snaha slovenskú zeleninu aj dnes tlačiť hlbšie do ČR? Trebárs namiesto BA 350-tok. Česi na ne už dnes nejak hrozne odkázaní nie sú. Tie nech ostanú doma a bude dvojsystémov zaraz dosť.