WWW.VLAKY.NET
Fórum o vašich názoroch, nápadoch a pripomienkach na stránku VLAKY.NET, o tom čo by ste na našich stránkach radi privítali, čo by ste zmenili, a čo naopak vypustili.
1) Za kazdy normalny prispevok nad 1500 znakov su 3 body, za kazdeho smajlika je jeden bod dole.
2) Za body (teda urovne) si budete moct kupit smajliky, galeriu, postu (sukromne spravy), editaciu profilu, forum atd. Na tomto fore by to bolo lacne, napr. smajlik 3 body - 24 bodov, diskusia 50 bodov, galeria 25 bodov, editacia profilu 60 bodov, posta 120 bodov... Body by sa pridelovali rovnako ako teraz, ale urovne
0-500 = Ucen
500-2000 = Posunovac
2000-7000 = Vypravca
7000-15000 = Rusnovodic
15000-25000 = Majster
25000 a vyssie je Prednosta
Co vy na to?
To som uviedol len ako priklad,ze to tu ide doplnit.....
adr:Pivec
Je to iba zhoda nahod,ze som to vybral len na ukazku ze s tym treba cosi robit......nemyslim ze nahanas body(sak sme z toho uz vyrastli)ani ja nepotrebujem ani jeden...
ad A-jeto
Ved prave o to mi islo, aby jeden vlak bol za jeden den v knihe jazd len raz a vsetky jeho "vyskyty" sa zobrazili az ked nan clovek klikne, myslim si ze by to prispelo k lepsej prehadnosti, a kedze cislo rusna je zatial (az na nejake vynimky) unikatne nevznikali by problemy s diakritikou....tot moj navrh
Všimol som si, že som tam nedopatrením napísal 721.079 v jeden deň dvakrát. To je tak, keď to zapisujem na viacej papierov. Záznam je opravený a adminov žiadam o strhnutie minimálne 1000 bodov. Nebolo to naschvál, aby si niekto nemyslel, že silou-mocou naháňam body.
BTW, kniha jázd je už pekne hrubá, vyšše 23 000 záznamov ..
Mayo,peršing atd...
Tu dole je ukazka toho,ze sa v jeden den da pridat rusen napr.721 079 aj dvakrat za den do KNIHY JAZD...zamerne som to sem dal,ze to ide.....aby si niekto nemyslel ,ze nanho utocim alebo co ja viem.......je to iba zhoda nahod,ze sme z jedneho mesta a jednej zst....ako tu je dole na obrazku vidno jedno pridanie je s diakritikou a druhe je bez nej......
Ad peršing:
Mozno by sucasne problemy vyriesilo mierne prerobenie knhy jazd a to tym sposobom, ze kazde HDV by sa tam zobrazovalo len raz za den, a jazdy ktore v ten den vykonalo by sa ukazali az po kliknuti na odkaz....alebo nieco v podobnom duchu, pretoze naozaj je to trochu neprehladne ked sa tam niektore lokomotivy objavuju viac krat....
Tak trooosku prehanas.. alebo je to fakt stvrt strany? :-o .. ale ked si to pozries, su tam uzitocne komentare pre zamestnancov ZSSK, kt. robia cestovny poriadok, stanovuju sily supravy a pod.. z tohto pohladu je to prakticke.. co sa tyka persingov, na nasej trati nejazdia a v Blave ich nestiham sledovat.. najcastejsie odpisujem 611.. takze tym ta nepotesim..
Teraz mi to tak pripada ako keby to vadilo len mne lebo sa tu nikto iny nevyjadril, no ak to ostatnym vyhovuje, budem sa musiet prisposobit, bol by som rad keby sa vyjadrili aj ostatni.
P.S.: nie je to len tvoj pripad, pozri napr. aj teraz do knihy jazd :-), zas tam je jedna 810 na stvrt strany :-)
Tak mi napadlo, na co je vyhladavanie? Chces konkretny rusen? Das ho vyhladat a vyhodi pekne vsetky vlaciky.. obcas to tak robim, ked si chcem dat "dokopy", kde vsade sa ta-ktora masinka motala v poslednom case.. napr. levicky lamintakovy obeh tvoria 036,051 a 081.. nikde inde ich nenajdes a mozno iba raz do mesiaca vypadavaju kvoli "nulke".. samozrejme, budem respektovat tvoju prosbu ;-)
Povodne ma rusne absolutne nezaujimali, ale od kedy chodim na vlaky.net a je tu zopar nadsencov-masinkarov, dam si tu namahu a popisem cisla vsetkych rusnov, co vidim cestou.. btw. obehy nie vzdy sedia, naozaj len vynimocne vypisem vsetko, dnesok je extremny, som si dovolil 3-4.. dnesny "superekonomicky" obeh 240.081 neratam, taktiez obraty rychlikov.. za slovicka chytat nebudem, nemam to rad, lebo to robia len RYPACI BEZ ARGUMENTOV..
chcem sa opytat, ci je nutne do knihy jazd vypisovat cely obeh jedneho rusna pocas jedneho dna a vsetky vlaky pisat zvlast? Nebolo by jednoduchsie napisat jeden vlak a zvysne dopisat do poznamky? Velmi to zneprehladnuje knihu jazd a niekedy to aj nastve, ked pozeram a tam 240.121 na "pol strany" (nemyslim to doslova ze na pol strany, aby ma zas niekto nechytal za slova).
Dakujem za pochopenie.