WWW.VLAKY.NET
Fórum o vašich názoroch, nápadoch a pripomienkach na stránku VLAKY.NET, o tom čo by ste na našich stránkach radi privítali, čo by ste zmenili, a čo naopak vypustili.
Resat
Citujem: "A ked uz sme pri tej gratulacii, pripada mi to ako snivanie zalubenych chlapcov a nie gratulacia."
To akosi nekoresponduje s tvojim nizsim prehlasenim."Jedine co som napisal bolo, ze to sem podla mna nepatri, bol to len moj slobodny nazor, a kedze som nebol jediny kto taky mal, som zvedavy ci ste sa pustili aj do inych ktori ten nazor mali."
Vzdy si prisposubejes vsetko podla toho ako Ti to zrovna pasuje. Nemam pocit, zu by som sa do teba nejako pustil. Iba sa branim. Tiez som iba napisal, ze pozadie tvojej priatelky sa mi zda menej pekne ako oslavenkyne. Urazka? Nemyslím, tiez mam pravo na názor. Myslís ze ta fotka tam patrí? V kazdom pripade to bolo prejavenie neucty k cloveku, ktoremu ta gratulacia bola venovana. Ked si sa nechcel vyjadrovat tak si sa nemal. Ked si chcel, nezda sa mi , ze fotografia tvojej priatelky od zadku bola zrovna to prave orechove. Uz som Ti neraz povedal, ze ked nieco zverejnis, tak ocakavaj aj reakcie. Ked ja zverejnim pozadie svojej rodiny, tak mi kludne mozes napisat ci sa Ti paci, alebo nie.
Prispevok som vymazal hlavne preto, ze si ho dal do dvoch rubrík. Ten co je tu dole som nezmazal. Je identický s tým, co si uverejnil inde. Tak preco narazas na demokraciu?
1) Ked uz mi tu odpisujes pred vsetkymi, nemusel by si mazat ten moj prispevok, nic zle v nom nebolo, ale aspon vidno ako funguje demokracia na vlaky.net - nijako.
2) Ta poznamka o pozadi mojej priatelky hovori o tebe kto a aky si za vsetko, ja sa k niecomu podobnemu znizovat nebudem a zadok tvojej manzelky hodnotit nebudem kedze mi to nenalezi, zda sa mi to pod uroven a hulvatske. Tak si nabuduce take urazky odpust, ja som tu osobne urazky na nikoho ani len nevypustil...
Jedine co som napisal bolo, ze to sem podla mna nepatri, bol to len moj slobodny nazor, a kedze som nebol jediny kto taky mal, som zvedavy ci ste sa pustili aj do inych ktori ten nazor mali.
To je asi vsetko. Obaja vieme kto a co napisal...
Resat
Moja pani sa dobre pobavila na tejto tvojej vete: "A ked uz sme pri tej gratulacii, pripada mi to ako snivanie zalubenych chlapcov a nie gratulacia." Asi nemas moc ponatia, ze kto je kto. Hlavne sa jej paci pozadie tvojej frajerky. Mimochodom oslavenkyna ma krajsie.
Tvoj prispevok som vymazal, lebo sa mi nezda, ze bol na spravnom mieste. Tu sa mozes vybavovat do nekonecna.
Celkom ma zaujalo to ako sa tu dokazeme odbavovat na gratulacii cloveku, ktoreho si ja osobne vazim a presne poznam dovody preco sa tu gratulacia objavila.
Este, ze si poniektorí z nás odpustili podobné komentáre pri správe o smrti bývalého GR ZSR (ten clenom klubu nebol).
ps,
Resat, do schranky som Ti napisal len preto, lebo si myslím, ze sú veci, ktore sa nepatria prepierat na verejnosti. Preto, lebo je to pre ostatnych NEZAUJIMAVE. No ked si prajes, tak mozme aj tu.
A ked uz sme pri tej gratulacii, pripada mi to ako snivanie zalubenych chlapcov a nie gratulacia. Inak Nela, happy birthday, aby som nahodou nebol odsudeny touto komunitou co uz davno som...
Vážení, prebuďte sa! Stránku vlaky.net robia niekoľkí priatelia železnice vo svojom voľnom čase, dávajú dobrovoľne svoje poznatky, vedomosti, informácie a fotografie zadarmo na webovú sieť. A nielen ja, ale desiatky mojich známych, ktorí majú železnicu ako profesiu, i mnohí moji priatelia železníc zastávajú názor, že vlaky.net sú azda najlepšie informovanou stránkou minimálne v postfederálnom Česko-Slovenskom priestore.
Vlaky.net sú otvorené pre každého, kto má, čo oznámiť druhým pre potešenie z nášho spoločného hobby.
Ak má niekto pocit, že mu tu niečo chýba, má príležitosť pridať svoje ruky a hlavne um k spoločnému dielu.
A este na margo toho,ci to sem patri ,alebo nie.....len tolko,ze oni admini ako ich tu nazyvame davaju do tejto stranky svoje prachy,robia to popri zamestnani,lebo maju v tom zalubu a radost(inak by to tu takto nevyzeralo)a oni rozhoduju co sem pojde a co nie....
Ja ju osobne nepoznam,ale vazim si kazdu zenu ,lebo kazda je plodom zivota(ti ktory mame rodiny to inak chapeme)ako ti ktory sa este len nato chystaju.......to nemyslim vobec zle.......
Zbynku
Davam Ti v urcitych veciach za pravdu........nech tato suprova stranka dalej rozkvita ako matyho kvety v tej vani........