WWW.VLAKY.NET
Fórum o vašich názoroch, nápadoch a pripomienkach na stránku VLAKY.NET, o tom čo by ste na našich stránkach radi privítali, čo by ste zmenili, a čo naopak vypustili.
Da sa s tym nieco robit, aby tagy, smajle apod isli aj v Opere?
Uz som si o tom pisal aj s Mayom mne to pripada jednoducho neprofesionalne. Bud sme stranka o vlakoch a aj ludoch, ale nebudeme tu predsa robit narodeninove gratulacie na titulke s fotkou vacsou ako maju ostatne prispevky. Predstavte si ze by sa na stranke FIA objavilo na titulke ze sekretarka Ferrari ma narodeniny aj s fotkou.
Ak sa jej chceli doytcni iniciatori podakovat mali jej osobne kupit a zaniest kyticu a nie takto. Mozem povedat, ze nejaka aktualita by ma viac zaujala, urcite ich je dost.
Nie je to jedina pekna zenska na svete, nezacneme si sem namiesto fotiek masin pridavat nejake baby co vy na to?
Inak je to dost onicom ked ani smajle nemozno pouzit, to by sa na takomto pokrokovom webe diat nemalo...
Snad to mayo opavi, tak ako uz minule avizoval... :/
IC506 Podla mňa vlaky.net "Zgrupuje" záujemcov o železnicu. Bez rozdielu farby, zápachu, zamestnania a názorov. Skrátka všetci sú vítaní.
HTML tagy by Ti mali fungovať. Používam IE6 a je to bez problému.