WWW.VLAKY.NET
Fórum o vašich názoroch, nápadoch a pripomienkach na stránku VLAKY.NET, o tom čo by ste na našich stránkach radi privítali, čo by ste zmenili, a čo naopak vypustili.
Uz som raz povedal, ze ked sa chce ktokolvek vyjadrovat od veci nech pouziva postu, alebo si zalozi diskusnu temu:"Kto ma chce urazit a hadat sa, nech pise sem". Je to take tazke pochopit, ze su veci, ktore sem nepatria? A to sa netyka len teba.
Musím sa pripojiť k lostrailovi, nejdú mi otvoriť nové správy v inboxe súkromnej pošty, namiesto nich ma kompa obšťastňuje hláškou:
ADODB.Recordset error '800a0cb3'
Current Recordset does not support updating. This may be a limitation of the provider, or of the selected locktype.
/club/mail/mail.asp, line 34
Inak, prechodu vlaky.net na nový server držím všetky dostupné palce, aby vyšiel k všeobecnej spokojnosti
:-)
S@fino
Pocuvaj,posledny raz Ta upozornujem,neber si ma vobec do ust,ja si to skratka neprajem,pisal som Ti to uz aj v poste.
Nestojis mi ani zato,aby som reagoval na tvoj prispevok....jeden tu uz taky bol.....
Ale mne sa akosi nepozdava ze teraz je 77 ludi a potm zrazu 700, to je nejake divno...
Inak poprosil by som Pia aby mi nemazal prispevky, ktore su "akoze offtopic". Ja si myslim ze kazda tema toho torchu offtopicu potrebuje aby sa to cele hybalo dopredu a aby bola zaujimava aj pre normalnych ludi.
Inak Mayo, ad. server: ja som jeden server (a dost dobry) tvojmu kolegovi ponukal, samozrejme za velmi symbolicku cenu, ale co uz "on to ma vraj premyslene"... :)
Pozorne som si prečítal príspevky, ktoré vyvolala moja kritika kritikov... Rád by som objasnil niekoľko vecí:
Pivec: Nenapísal som blbých ľudí, ale blbých kritikov. A to je rozdiel. Nemyslel som tým, že blbí sú tí, ktorí sa zaujímajú o to, čo sa stalo s ich príspevkami (to je pochopiteľné), ale tí, ktorí vyzdvihujú iba negatívne stránky súťaži na VLAKY.NET. Myslím si, že si to admini za ich snahu a pracovitosť nezaslúžia, nakoniec všetko má svoje chyby! Aj keď niekomu niečo vadí až príliž, dá sa to vyjadriť aj lepším spôsobom. V podstate za mňa odpovedal Pio nižšie, ktorému ďakujem!
Ak si sa urazil tak prepáč, teba som tým vonkoncom nemyslel. A očividne si to ani správne nepochopil.
Je pravda, že nebolo nutné použiť prívlastok "blbých". Konal som afektovane. Okrem toho som toto slovo zle použil v kontxte, nakoľko to nebola narážka na IQ adresátov. Ak som niekoho urazil, úprimne sa ospravedlňujem!!
Nerozumiem však, prečo sa uráža niekto ako A-jeto, keď tu nedávno resatovi písal prívlastky typu s****ený ***erant, na slovo blbých. Myslím, že nie je nutné tieto slová porovnávať, však??
Dúfam, že som to napísal dosť jasne...
Chcem iba upozorniť ďalších, ktorí vedia súťaže a snahu ADMINov aj oceniť, že títo "kritici" môžu postupne znechutiť Pia a spol natoľko, že prestanú podobné súťaže vytvárať. Potom na to doplatia všetci, okrem kritikov a to by bolo nespravodlivé voči ostatným... A to som tým všetkým sledoval...
Milky: Fajn ja to beriem, ale uz ked si do toho zasahoval, je tam strasne vela preklepov a gram. chyb, preto si ich mohol uz aj opravit :) ... Dalej, pozri ja nie som taky fanusik zelznic ze si jak chuj pozeram a ucim sa naspamat vsetky nazvy vlakov, takisto som nevedel, ze nemozu byt s diakritikou. Ale zmizli aj navy ktore boli BEZ diakritiky a boli nahradene jednym nazvom napr.:
Bolo tam: Twin City express
Teraz tam je iba TwinCity... To je blbost vazeni, to slovicko express tam zohrava vyznamnu ulohu...
*Navyse tam nikde sa o diakritike ani dlzke nazvov nepisalo, takze fakt neviem, nebola tam o tom zmienka v pravidlach, takze to bezny uzivatel moze povazovat za bezpredmetne! A navyse vyber sa nemal konat teraz, ale az ku koncu sutaze.
Ale je fajn ze si sa takto priznal (no zas len sa vsetci nedo***me).
Mayo: neviem od koho si co cakal, popr. necakal, ale to je desat...
Hlavne sa neurazaj, ja som tuto sutaz uznal, tesim sa na vyhodnotenie, ale nsuhlasim s "divnym vyberom" ktory sa tu udial. Z casti mi to pripada byt nefer voci uzivatelom. Fajn ospravedlnili ste sa, ok, neni problem!
Safino: Tak potom som blby aj ja a poriadne!
Inak ta sutaz o V.koridore dopadla dost humorne, ale nevadi... Podla mna neoslovila mnoho uzivatelov.
Ked sme pri webkamerach, tak sa spytam ze naco?
Tak teraz ma setci zozerte za to, ze som jednoducho laicky, ludovo prezentoval moj nazor.
HOWGHT! :)